Jump to content

Petter Solberg subaru limit edition

Maro

Recommended Posts

Posted

Mam maly problem niemoge znalsc zadnej strony o modelu subaru "Petter Solberg limit edition" niemoge jej znalsc podobno w polsce jest ich 14 czy zna ktos stronke z tym modelem subaru ???? :)

Posted

Stronki Ci nie polece bo nie znam :). Radzę poczytać forum dokładniej i na pewno znajdziesz wszystkie potrzebne Ci informacje :). Np. polecam wątek: Zdjęcia WR1 z Wrocławia

P.S. Witam Na forum

Posted

ehhehe takie strony niema fakt jest 14 sztuk takich aut w polsce, seryjnie maja onet pakiet prodrivu podnoszacy moc do 314km, aktywne dyfry, opony brigeston potenza slicki, breloczek z napisem subaru solberg llimited edition i taka smaa blaszke jak breloczek przyklejona nad radiem, aha zamiast niebiesko czarnych foteli wszystko jest czarne a reszta to normalny sti:) sam mam zaszyczyt jezdzic takim :)

Posted

A ja mam pytanie dotyczące jednej diodki w Solberg Edition. Mianowicie oglądałem ostatnio Czas Tuningu z tym o to Subaru, i był pokazany w pewnym momencie obrotomierz i świeciła się też tam czerwona diodka po przekroczeniu pewnej liczby obrotów. Do czego to jest, bo nie jestem do końca pewien??

Posted

To jest shift light . Wystepuje w kazdym estiaju. Dziala to tak , że ustawiasz sobie to ustrojstwo na zadane obroty których nie chcesz przekraczać podczas rozpędzania i informuje cie ono sygnalem dzwiekowym i swietlbym o osiągnięciu zadanych obrotów. Taki smaczek..." :lol: mniam

Posted

Można sobie coś takiego "walnąć" przy tuningu... Chyba np. przy unichip'ie mozna wyprowadzić. :P Nie wiem, czytałem na PromotoR'ze :P

Posted
Mam maly problem niemoge znalsc zadnej strony o modelu subaru "Petter Solberg limit edition" niemoge jej znalsc podobno w polsce jest ich 14 czy zna ktos stronke z tym modelem subaru ???? :)

A co dokladnie potrzebujesz? Fotki zamieszczalem kilka razy na forum, wiec poszukaj. Jak potrzebujesz jakies info to wal smialo. Postaram sie w miare mojej skromnej wiedzy odpowiedziec.

Posted

Najlepiej wszystko strasznie mi sie ona spodobala !!!! najlepiej linki o niej !!! ciekawy jestem ile taka maszyna pali ??? :?: pewno nalogowiec :P jaka wedlug was jest najlepsza ze wszystkich subaretek ???? i ich kierowca ??? polecam stronke www.swrt.com :)

Posted

He, he, w poprzednim poscie mialem napisane "tylko nie pytaj ile pali", ale w ostatniej chwili skasowalem przed wyslaniem i prosze ;)

Pali jak STi PPP :) Czyli w przedziale {9,30} ;)

Najmniej spalila mi 9 (trasa ok. 100km/h), najwiecej na torze ponad 25 ;) Linkow o jako takiej S.E. chyba nie ma. Co do fotek to polecam poszukac na forum. A najlepsza Impreza w mojej opini jest moja ukochana 22B.

Posted
Pali jak STi PPP :) Czyli w przedziale {9,30} ;)

Chyba <9; 30)... :wink: :P lewostronnie domknięty, bo mniej nie spali, prawostronnie otwarty bo... kto wie, kto wie... :roll: :twisted::P

Cudne auto! A jak pieknie prezentuje się na zywo! Na pewno jeszcze lepiej jeździ, ale mało jest takich szczęśliwców, którym to jest dane... :roll: :cry:

pzdr

Posted

Polni, spokojnie. Wszystko w swoim czasie. Ja zaczynalem od zacnego tylnopedu FSO Polonez, a i tak bylem szczesliwcem, bo udalo mi sie go wyrwac na licytacji pojazdow z demobilu :) Wiekszosc moich kumpli latala wtedy samochodami z systemem Porsche, czyli FSM 126p :)

Posted

Ehem... Może przed czterdziestką bede miał coś podobnego, ale wtedy to będzie jak dziś FSO czy kaszel. :P:lol: :wink: Ale rzeczywiście z Porsche ma duzo wspólnego. :) Szczególnie wersje specjalne spod remizy na wiosce. Te spojlery, paski i w ogóle. :lol::P

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...