Jump to content

Nowy Forester...

Wck

Recommended Posts

• Replies 53
  • Created
  • Last Reply
Posted

W sumie ladny, ale przypomina miajakas amerykanska terenowke, z tym ze nie wiem jaka ;)

Posted

...przod taki sobie, kojarzy mi sie z twarza starego dziadka w okularach ze szklami jak denka od butelek......chyba nie chca zwiekszenia sprzedazy wsrod emerytow po 70-tce ????........

Posted

Godzinę temu był u mnie kolega. rozmawialiśmy o Subarakach. Opowiadał mi,że czytał dzisiaj o Foresterze. Powiedzialem mu,że to naprawdę fajne autko....i może się zdecyduję, o ile wypuszczą nowego...A tu czytam na forum....

Dla mnie EXTRA!!!Ciekawe kiedy pokaże się w US i Canadzie...no i kiedy w Polsce

Posted
tył :arrow: OK ale przód tragedia....już bardziej mi sie przód Tribeci podoba

Ale mi podpadłeś!!!!!!!!! :evil:

Posted
tył :arrow: OK ale przód tragedia....już bardziej mi sie przód Tribeci podoba

Ale mi podpadłeś!!!!!!!!! :evil:

ALEX :arrow: 8)

poprostu wg mnie ten przód jest niezgrabny...w obecnej wersji jest dużo ładniejszy...może "live" bedzie lepiej wyglądał niż na fotkach

a tak już pomijając wszystko,to stylistyka jest najmniej ważna...ważne żęby brykał jak należy :twisted:

pozdrawiam :wink:

Posted

Wybaczam :D

Ale to auto mi się naprawdę podoba

Czy macie fotki z wewnątrz. Nie jestem na tyle wytrwały,żeby przeglądać strony w kodowaniu innym niż nasza strona kodowa :)

Posted

.... co oni zrobili z tego forysia :cry: ..... to jakies punto jest a nie subaru, chyba zrobili tego forysia zeby ludzie docenili piekno tribeci, ja już to uczyniłem 8) ........

wnetrze dla ALEXA 8) :

top.jpg

pozdr. mk.si

Posted
.... co oni zrobili z tego forysia :cry: ..... to jakies punto jest a nie subaru, chyba zrobili tego forysia zeby ludzie docenili piekno tribeci, ja już to uczyniłem 8) ........

wnetrze dla ALEXA 8) :

pozdr. mk.si

mks.i :!: Jutro dam Ci punto :!: :wink:

Posted

Punto akurat jest O.K. :)

Fajne to wnetrze nowego Forestera! Oby tak dalej, w koncu beda ciekawe wnetrza w Subarakach :)

Posted
Punto akurat jest O.K. :)

Fajne to wnetrze nowego Forestera! Oby tak dalej, w koncu beda ciekawe wnetrza w Subarakach :)

Wkońcu sojusz stylista :D

Posted

no to mamy obydwoje przerąbane :mrgreen:

Posted

Ty masz szczęście,bo.... jutro odwożę mks.i na Studniówkę !!!! :D

Z Tobą później się policzę :D

Posted
Ty masz szczęście,bo.... jutro odwożę mks.i na Studniówkę !!!! :D

Z Tobą później się policzę :D

ALEX robisz nie potrzebny off topic :wink: 8) ...... my tu o foresterze rozmawiamy a nie o studniówce 8) .....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...