Wck Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 Oto Forester po lifcie, który pokazał się na japońskiej stronie Subaru... http://www.subaru.co.jp/forester/index.html
Pemo Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 W sumie ladny, ale przypomina miajakas amerykanska terenowke, z tym ze nie wiem jaka
marcel Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 Ech, teraz wygląda jak koreaniec z tymi przednimi światłami
Polini Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 Nie głupi. Ale w obecnym modelu fajny jest napis SUBARU z tyłu, na czerni. Spoko, przyzwyczaimy się... :wink:
mkali Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 ...przod taki sobie, kojarzy mi sie z twarza starego dziadka w okularach ze szklami jak denka od butelek......chyba nie chca zwiekszenia sprzedazy wsrod emerytow po 70-tce ????........
ALEX Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 Godzinę temu był u mnie kolega. rozmawialiśmy o Subarakach. Opowiadał mi,że czytał dzisiaj o Foresterze. Powiedzialem mu,że to naprawdę fajne autko....i może się zdecyduję, o ile wypuszczą nowego...A tu czytam na forum.... Dla mnie EXTRA!!!Ciekawe kiedy pokaże się w US i Canadzie...no i kiedy w Polsce
Fido__ Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 Mnie to się kojarzy z jakimś starszym Range Roverem
WRC fan Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 tył :arrow: OK ale przód tragedia....już bardziej mi sie przód Tribeci podoba
ALEX Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 tył :arrow: OK ale przód tragedia....już bardziej mi sie przód Tribeci podoba Ale mi podpadłeś!!!!!!!!!
WRC fan Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 tył :arrow: OK ale przód tragedia....już bardziej mi sie przód Tribeci podoba Ale mi podpadłeś!!!!!!!!! ALEX :arrow: 8) poprostu wg mnie ten przód jest niezgrabny...w obecnej wersji jest dużo ładniejszy...może "live" bedzie lepiej wyglądał niż na fotkach a tak już pomijając wszystko,to stylistyka jest najmniej ważna...ważne żęby brykał jak należy pozdrawiam :wink:
ALEX Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 Wybaczam Ale to auto mi się naprawdę podoba Czy macie fotki z wewnątrz. Nie jestem na tyle wytrwały,żeby przeglądać strony w kodowaniu innym niż nasza strona kodowa
matt Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 .... co oni zrobili z tego forysia ..... to jakies punto jest a nie subaru, chyba zrobili tego forysia zeby ludzie docenili piekno tribeci, ja już to uczyniłem 8) ........ wnetrze dla ALEXA 8) : pozdr. mk.si
ALEX Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 .... co oni zrobili z tego forysia ..... to jakies punto jest a nie subaru, chyba zrobili tego forysia zeby ludzie docenili piekno tribeci, ja już to uczyniłem 8) ........ wnetrze dla ALEXA 8) : pozdr. mk.si mks.i :!: Jutro dam Ci punto :!: :wink:
michal Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 Punto akurat jest O.K. Fajne to wnetrze nowego Forestera! Oby tak dalej, w koncu beda ciekawe wnetrza w Subarakach
ALEX Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 Punto akurat jest O.K. Fajne to wnetrze nowego Forestera! Oby tak dalej, w koncu beda ciekawe wnetrza w Subarakach Wkońcu sojusz stylista
WRC fan Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 .... co oni zrobili z tego forysia ..... to jakies punto jest a nie subaru, chyba zrobili tego forysia zeby ludzie docenili piekno tribeci, ja już to uczyniłem 8) ........ no to mamy obydwoje przerąbane
ALEX Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 Ty masz szczęście,bo.... jutro odwożę mks.i na Studniówkę !!!! Z Tobą później się policzę
matt Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 Ty masz szczęście,bo.... jutro odwożę mks.i na Studniówkę !!!! Z Tobą później się policzę ALEX robisz nie potrzebny off topic :wink: 8) ...... my tu o foresterze rozmawiamy a nie o studniówce 8) .....
WRC fan Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 Ty masz szczęście,bo.... jutro odwożę mks.i na Studniówkę !!!! to WRX już gotowy :?:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.