Jump to content

Evo 2007, Impreza 2007 :D

marcel

Recommended Posts

Posted

evosti.jpg

Hmmm, dla mnie wygląd Subaru trochę przesadzony, aczkolwiek ciekawy, może w innym lakierze będzie lepiej. Mitsu też nie wygląda super, jakoś mało ciekawie i wygląda na ciężkie, chociaż pewnie takie nie będzie :D

• Replies 124
  • Created
  • Last Reply
Posted

Jak dla mnie bomba. Akurat w 2007r. konczy mi sie leasing i bedzie mozna pobrac KR 0555Z :) A w 2010 bede dalej sie martwil :)

Posted

TO Subaru coraz bardziej mi sie podoba, nareszcie wygląda jak japończyk, oby nie zmienilo się zbyt wiele w tym projekcie do 2007 :D

Jeszcze jedna fota:

212699Image1-med.jpg

Posted

Subarak wygląda fantastycznie. Będzie śliczny, ale misiek - gdyby wyglądał tak jak na fotce wyżej - to strzela do własnej bramki !

Posted

Jak jakiś czas temu pierwszy raz zobaczyłem projekt SI, to mi się nie podobała. :? A teraz sie przyzwyczajam! Bedzie spoko! W misiu też coś jest. :wink:

Posted

Mi ten koncept bardzo się podoba o czym może świadczyć mój avatar ;)

Jak ktoś sobie życzy to mam trochę więcej fotek i mogę wysłać na maila :)

Posted

te subaraki daja rade ;] ladne ladne :) a ten "miśiek" to brzydki ,przypomina mi troche z przodu takiego volvo :P

Posted

Subaru bardzo mi się podoba czy to rok 2006 czy 2007. A co do Mitsu, niech lepiej sobie odpuści Lancera z takim design'em :x

A teraz łyżka dziekciu do baryłki miodu znaczy się tematu- większość fotek już była :wink: , ale ładnych pojazdów nigdy dość

Pozdrawiam

Posted
A teraz łyżka dziekciu do baryłki miodu znaczy się tematu- większość fotek już była :wink: , ale ładnych pojazdów nigdy dość

Panie, ja tu nowy. :)

Posted

To juz nie misiek...to juz jakas ryba jakis rekin - brzydki i tyle..a SI calkiem calkiem...

Posted

Impreza z pierwszej fotki wyglada bardzo ladnie :) A Misiek podobny jest do Alfy Romeo 156 po liscie, nie podoba mi sie zbytnio :roll:

Posted

OBa są nareszcie "na czasie"

Czyli za mniej więcej 3 lata ,pasowałoby zmienić auto :roll:

Pewnie jednak będzie drogo ,już to czuję.

Posted

Po pierwsze, zla kolejnosc w tyt. tematu ;) Po drugie, te "zdjecia" przewijaly sie juz kilka razy (conajmniej) wiec to juz oficjalne czy kolejny temat o tych samych domyslach :?: Po trzecie co z Impreza ktora miala wyjsc w polowie tego roku :?: No a po czwarte, nie niedocenial bym Mitsubishi, po pierwsze to jeszcze samochod koncepcyjny, po drugie, kto wie jakie beda trendy stylistyczne panowaly za 3 lata :?: No a po piate, nawet jezeli to sa faktycznie concept car'y to itak kiedy wejda do produkcji malo juz beda przypominaly samych siebie. No to tyle ode mnie (marudzenia) Pozdrawiam :)

Posted

Zaraz, zaraz. Jaka nowa Impreza w polowie 2005 roku?????????? :shock:

Ludziska oswieccie mnie bite bo zamiaruje kupic SI w tym roku.

A teraz nie wiem czy czekac, czy isc zamawiac.

Poratujcie jakas informacja strapionego i chorego na SI!!! :cry:

Posted

Przy okazji tego zdjecia ktore jest prezentowane na poczatku tematu, pojawialy sie na forum wiadomosci ze tak ma wygladac nowa Impreza wypuszczona w polowie czy pod koniec tego roku.

Posted

Michal - brzmisz jakbys wiedzial co mowisz :D

Dlatego byc moze pojutrze zamowie WRXa :twisted:

BTW. Wogut przyslal mi info (bo ja jeszcze nie habla po holendersku), ze w SI WRX 2005 usztywniono i odelzono rame oraz maja byc takie same amorki jak w STI.

Posted
Dlatego byc moze pojutrze zamowie WRXa :twisted:

I to jest sluszna koncepcja

BTW. Wogut przyslal mi info (bo ja jeszcze nie habla po holendersku), ze w SI WRX 2005 usztywniono i odelzono rame oraz maja byc takie same amorki jak w STI.

Amorki w STi to zupelnie inna konstrukcja. Zwie sie to ze staropolska "up-side-down". Chodzilo o ograniczenie masy nieresorowanej poprzez odwrocenie amora. Choc podobno, w WRX '05 przekonstruowano zawias na taki znany z STi. Zmieniono tez wnetrze, wzmocniono uklad hamulcowy, a zaciski hamuclowe lakierowane sa teraz na czerwono :)

Posted

Michaaaaaaal!!!!

Ales mnie teraz chlopie polechtal tymi niusami o WRXie 05!!!

Ajajaj tak jeszcze sie wahalem, ze moze poczekac, ze moze to, tamto....

Teraz nie mam zludzen - blue WRX z red brejks, yeah :twisted:

Posted

Upewnij sie tylko, co do zawieszenia. Bo wiem, ze cos zmienili, ale glowy nie dam, ze zastosowali nowy typ amortyzatora. Nie wolisz srebrnego WRX'a?

Posted

EVO wygląda troche jak Aston albo maseratti a impreza troche za duzo bajerków na masce ale moze byc i swiatła bym proponował od Legacy i byłoby git :D

Pozdrawiam

Posted

Michal od tzw. dziecka marze o niebieskim.

Dla mnie SI zawsze kojarzyla sie z kolorem niebieskim.

Jak chcialbym byc oryginalny to wzialbym biala albo czerwona, ktorych zdaje sie nie oferuje sie w PL (?)

Dlaczego pytasz czy nie chce srebrnego???

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...