Kura Posted January 18, 2009 Share Posted January 18, 2009 Cześć!! Sam montowałem wszystko i mam zagwozdkę - gdzie wpiąć kabelki od sygnalizacji uzbrajania i rozbrajania alarmu?? Może ktoś to już przerabiał?? Pozdrawiam!! P.S Dla przypomnienia: Subaru Impreza 2.0 RX 1996 Link to comment Share on other sites More sharing options...
emotorsport Posted January 18, 2009 Share Posted January 18, 2009 Wujek Dobra Rada radzi jechać do elektryka, zanim spalisz auto, pokaże Ci gdzie się wpiąć i sprawdzi gdzie już się wpiąłeś.... parę złotych, a oszczędzasz dużo....co najmniej częste ładowanie akumulatora Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mateoos Posted January 18, 2009 Share Posted January 18, 2009 Elektryk niepotrzebny. W grudniu przerabiałem ten temat. Pod kierownicą masz białą wtyczkę, dwa rzędy po cztery kabelki. Masz miernik? No to dotknij /bez wypinania kabli/ zielonożółtego kabelka, później zielonoczerwonego i włącz awaryjne - jeśli pojawi się napięcie, to właśnie znalazłeś lewą i prawą stronę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kura Posted January 18, 2009 Author Share Posted January 18, 2009 Elektryk niepotrzebny. W grudniu przerabiałem ten temat. Pod kierownicą masz białą wtyczkę, dwa rzędy po cztery kabelki. Masz miernik? No to dotknij /bez wypinania kabli/ zielonożółtego kabelka, później zielonoczerwonego i włącz awaryjne - jeśli pojawi się napięcie, to właśnie znalazłeś lewą i prawą stronę. Masta!!! Światełko w tuneluuuu!! Obiecuję zastosować się do wskazówek i podzielić spostrzeżeniami Wstępne dzięki Pozdrawiam P.S. Wpiąłeś się tam bezpośrednio, czy przez diody?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mateoos Posted January 18, 2009 Share Posted January 18, 2009 Żadnych diód, wpiąłem się bezpośrednio. Hint: jak już znajdziesz kostkę, ale nie będziesz pewny, czy to na pewno ta, to po prostu ją odłącz i spróbuj włączyć światła/kierunki... jeśli Ci się nie uda - to znalazłeś odpowiednią kostkę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts