kropkowicz 38 Posted August 13, 2010 Share Posted August 13, 2010 bywasz w 3mieście? Link to post Share on other sites
raison 26 Posted August 13, 2010 Share Posted August 13, 2010 U mnie drastycznie obcinało boost jak przepływka padła. Link to post Share on other sites
AMI 237 Posted August 13, 2010 Share Posted August 13, 2010 bywasz w 3mieście? Kolega biegus juz w Trojmiescie podobno probowal, o ile mnie pamiec nie myli. I podobno bezskutecznie. Pozdrawiam Link to post Share on other sites
kropkowicz 38 Posted August 13, 2010 Share Posted August 13, 2010 no to ładnie się ciągnie... szkoda, że kolegi nie spotkałem. Link to post Share on other sites
biegus 1982 0 Posted July 3, 2012 Share Posted July 3, 2012 W październiku zjade do polski to odwiedze 3miasto może będą jakies nowe pomysły i wreszcie znajdziemy usterkę. -- 3 lip 2012, o 21:49 -- Po bardzo długim czasie bo juz prawie 2 lata ( auto nie jeździło bo przebywam za granica ) oddałem auto mechanikowi by spojrzał w czym tkwi problem i chyba sie udało . Pytanie do znawców czy to co teraz opisze mogło powodowac te słynne w moim aucie " blokowanie doładownia ". Otóż po podłączeniu kompa i zczytaniu błedów okazało sie że jakis (nie pamiętam numeru błędu) błąd odpowiada za zatarte klapy przepustnicy na 2 i 4 cylindrze. Mechanik naprawił potencjometry i silniczki. Ponoc teraz jeździ tak jak powinno. Sam jeszcze tego nie miałem przyjemnosci sprawdzic ponieważ dopiero za 2 tygodnie przylecę do Polski. Link to post Share on other sites
kropkowicz 38 Posted July 4, 2012 Share Posted July 4, 2012 klapy przepustnicy na 2 i 4 cylindrze w GTeku? klapki przepustnicy? pająki już po tym wątku biegają Link to post Share on other sites
biegus 1982 0 Posted July 4, 2012 Share Posted July 4, 2012 Chodzi o wrx 2003, tak klapki przepustnicy. Tak pająki chodza po tym wątku poniewaz nigdzie na pomorzu nie mogłem znaleźć ogarniętego mechanika. Nie wiem jak u was ale w Koszalinie strach jest oddac gdziekolwiek takie auto bo nie ma mechaników którzy by juz kiedys robili cos przy imprezie Link to post Share on other sites
Recommended Posts