Dobramagilla Posted January 16, 2009 Share Posted January 16, 2009 Towarzysze i Towarówki , Słuchacze i Słuchawki !( cycat ) UPGRADE INFO POST DOBRAMAGILLA NA STR 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vergette Posted January 16, 2009 Share Posted January 16, 2009 Wpiszę się więc na bieżąco - opcja dowolna. 1. vergette Link to comment Share on other sites More sharing options...
gourmet Posted January 16, 2009 Share Posted January 16, 2009 1. vergette 2. gourmet Link to comment Share on other sites More sharing options...
adamusmax Posted January 16, 2009 Share Posted January 16, 2009 0. MotoMoto + MotoMotowa (chyba ze bedzie podskakiwac to jej nie wezme) 1. vergette 2. gourmet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simon Posted January 16, 2009 Share Posted January 16, 2009 -1. Simon1 0. MotoMoto + MotoMotowa (chyba ze bedzie podskakiwac to jej nie wezme) 1. vergette 2. gourmet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemeq Posted January 16, 2009 Share Posted January 16, 2009 Przyjmuję do wiadomości, ale to zbyt odległa perspektywa, by się wpisać 8). Link to comment Share on other sites More sharing options...
maciekSubru Posted January 16, 2009 Share Posted January 16, 2009 . MotoMoto + MotoMotowa (chyba ze bedzie podskakiwac to jej nie wezme) Zobaczycie inne oblicze króla parkietu z ostatniej soboty - jak przyjdzie z Darią to będzie taki grzeczny i nie pijący :roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
adamusmax Posted January 16, 2009 Share Posted January 16, 2009 . MotoMoto + MotoMotowa (chyba ze bedzie podskakiwac to jej nie wezme) Zobaczycie inne oblicze króla parkietu z ostatniej soboty - jak przyjdzie z Darią to będzie taki grzeczny i nie pijący :roll: jest szansa ze nie bedzie mogla przyjsc wiec moze zobaczycie moje prawdziwe oblicze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacho Posted January 16, 2009 Share Posted January 16, 2009 a do kiedy trzeba sie zdeklarowac?? zdroowka! Link to comment Share on other sites More sharing options...
carfit Posted January 16, 2009 Share Posted January 16, 2009 Jak nie bedzie Wam przeszkadzac moje towarzystwo to przybede ................... z nowym repertuarem Link to comment Share on other sites More sharing options...
adamusmax Posted January 16, 2009 Share Posted January 16, 2009 Jak nie bedzie Wam przeszkadzac moje towarzystwo to przybede ................... z nowym repertuarem moze jakies duety tym razem np ze Złamałpilla Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hogi Posted January 16, 2009 Share Posted January 16, 2009 -1. Simon10. MotoMoto + Gloria (chyba ze bedzie podskakiwac to jej nie wezme) 1. vergette 2. gourmet [ Dodano: Sob Sty 17, 2009 12:58 am ] 6.Toaleta bezpłatna. Chyba się zapiszę... :razz: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simon Posted January 17, 2009 Share Posted January 17, 2009 Chyba się zapiszę... :razz: Kolejka jest. :cool: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michael Posted January 17, 2009 Share Posted January 17, 2009 Ja pasuję. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bea Posted January 17, 2009 Share Posted January 17, 2009 Zły a odkąd Ty taki imprezowy jesteś i dancingowy ? Brzmi niezle i Carfit będzie z nowym repertuarem - to juz całkiem obiecująco się zapowiada Link to comment Share on other sites More sharing options...
adamusmax Posted January 17, 2009 Share Posted January 17, 2009 Ja pasuję. no pasujesz.............do towarzystwa jak ulal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michael Posted January 17, 2009 Share Posted January 17, 2009 Ja pasuję. no pasujesz.............do towarzystwa jak ulal Hehe... no to nie tak, że Was nie lubię czy cuś (chociaż jak nie poodbierata swoich butów to siem zeźlem!), ale moje bezrobocie nie wpływa pozytywnie na wydawanie takich sum :roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kapic Posted January 17, 2009 Share Posted January 17, 2009 Ja też pasuje. Powód-sesja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maciekSubru Posted January 17, 2009 Share Posted January 17, 2009 Jak nie bedzie Wam przeszkadzac moje towarzystwo to przybede ................... z nowym repertuarem No to będzie grubo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobramagilla Posted January 19, 2009 Author Share Posted January 19, 2009 Nie ma co pasowac . Zobaczymy jak sie tymi kosztami zarzadzi. Moze open bar to zły pomysł i lepiej bedzie jak kazdy sobie bedzie kupował sam wsio w barze po jakiejs promocyjnej cenie albo jeszcze inaczej,. OK. Dzwonie do Durbosa i pogadamy o innych opcjach. [ Dodano: Pon Sty 19, 2009 7:46 am ] Zły a odkąd Ty taki imprezowy jesteś i dancingowy ?Brzmi niezle i Carfit będzie z nowym repertuarem - to juz całkiem obiecująco się zapowiada Ja na Trzecie imie mam Dancing Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hogi Posted January 19, 2009 Share Posted January 19, 2009 Nie ma co pasowac .Zobaczymy jak sie tymi kosztami zarzadzi. Moze open bar to zły pomysł i lepiej bedzie jak kazdy sobie bedzie kupował sam wsio w barze po jakiejs promocyjnej cenie albo jeszcze inaczej,. Open bar za rozsądną kwotę, ale niech będzie wódka, browar i jakieś wino stołowe. Kto chce kawiorek niech buli osobno. [ Dodano: Pon Sty 19, 2009 3:05 pm ] Ja na Trzecie imie mam Dancing Dirty Dancing :razz: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobramagilla Posted January 19, 2009 Author Share Posted January 19, 2009 Zmiana terminu !!! Dzis spotkam sie z Durbosem i przedstawie wszelkie postulaty o jakich mi wspomniał Maciek w dniu wczorajszym. Informacja na bieżaco! Bedzie dobrze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michael Posted January 19, 2009 Share Posted January 19, 2009 Nie wiem po co się wypowiadam, ale moim zdaniem open bar to dobra sprawa. Nie trzeba się przejmować ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
adamusmax Posted January 19, 2009 Share Posted January 19, 2009 Nie wiem po co się wypowiadam, ale moim zdaniem open bar to dobra sprawa. Nie trzeba się przejmować ;-) po to sie wypowiadasz - nie widze inaczej tylko masz przyjsc z tego co mi durbi mowil to impra bedzie w koncu jakos 6.02 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacho Posted January 19, 2009 Share Posted January 19, 2009 Nie wiem po co się wypowiadam, ale moim zdaniem open bar to dobra sprawa. Nie trzeba się przejmować ;-) tylko jeden wypija litr Jacka Danielsa, a drugi skromne 0,5 zoladkowej zdroowka! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts