Matej Posted January 15, 2009 Share Posted January 15, 2009 amerykanskiego z 05r kompletnego rozrzadu z pompa wody pasek itp. itd + koszt wymiany?? i gdzie to zrobic?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
emotorsport Posted January 15, 2009 Share Posted January 15, 2009 Mało danych. Silnik? 2,5? Rozrząd jest taki sam w ameryce i europie. Cena ok. 1000-2000pln w zależności kto i gdzie robi no i na jakich częściach, oryginały czy zamienniki? :grin: pozdro, E Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matej Posted January 15, 2009 Author Share Posted January 15, 2009 Mało danych. Silnik? 2,5? Rozrząd jest taki sam w ameryce i europie. Cena ok. 1000-2000pln w zależności kto i gdzie robi no i na jakich częściach, oryginały czy zamienniki? :grin: pozdro, E Silnik 2.5 oryginalny rozrzad mnie interesuje, cena zamiennika tez niech bedzie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pablonas Posted January 15, 2009 Share Posted January 15, 2009 Proszę o zmianę tytułu wątku na bardziej konkretny i jednoznaczny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
emotorsport Posted January 15, 2009 Share Posted January 15, 2009 Oryginalny rozrząd kupuje się w ASO, tam radzę zapytać, a zamienniki w każdym sklepie z zamiennikami, odpowiedzą na telefon. Jak kupuje warsztat, dają na ogół rabaty, więc radzę wysłać kogoś z zaprzyjaźnionego warsztatu, będzie taniej. Pozdro :smile: Link to comment Share on other sites More sharing options...
beetrootnose Posted January 15, 2009 Share Posted January 15, 2009 Dylemat, czy wy wymieniać rozrząd w ASO czy u mechanika "uniwersalnego", okazał się póki co bezzasadny. Wymieniłem za 1000PLN u tego drugiego, kilkaset złociaków więcej jest w ASO. Niczego nie doradzam. pozdro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrzej Koper Posted January 15, 2009 Share Posted January 15, 2009 Wymieniłem za 1000PLN u tego drugiego, A co Ci wymienili za te 1000zl :?: (z robocizna rozumiem) AK Link to comment Share on other sites More sharing options...
beetrootnose Posted January 16, 2009 Share Posted January 16, 2009 Z tego co wiem: - rolka napinająca, 3 rolki prowadzące,pompa wody, pasek - koszt niecałe 1100. pzdr. jacek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matej Posted January 16, 2009 Author Share Posted January 16, 2009 Z tego co wiem:- rolka napinająca, 3 rolki prowadzące,pompa wody, pasek - koszt niecałe 1100. pzdr. jacek Ale czy napewno do modelu z 2005?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
beetrootnose Posted January 16, 2009 Share Posted January 16, 2009 piszę o wymianie rozrządu w roczniku outback 01 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts