TP_S Posted January 13, 2009 Share Posted January 13, 2009 Witam Was Dziś zaliczyłem następny test drive Subaru Outback 2,5 AT i zauważyłem, że miga stacyjka - konkretnie ta owalna dioda wokoło. Czy to normalne ? Tom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aga Posted January 13, 2009 Share Posted January 13, 2009 miga stacyjka - konkretnie ta owalna dioda wokoło moja jest okrągła i podświetlona cały czas na czerono, nic nie miga :roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
TP_S Posted January 13, 2009 Author Share Posted January 13, 2009 miga stacyjka - konkretnie ta owalna dioda wokoło moja jest okrągła i podświetlona cały czas na czerono, nic nie miga :roll: A moja PRZYSZŁA stacyjka miga na czerwono podczas jazdy :?: Hmmm...? Tom Link to comment Share on other sites More sharing options...
sypki Posted January 13, 2009 Share Posted January 13, 2009 miga stacyjka - konkretnie ta owalna dioda wokoło moja jest okrągła i podświetlona cały czas na czerono, nic nie miga :roll: A moja PRZYSZŁA stacyjka miga na czerwono podczas jazdy :?: Hmmm...? Tom Coś nie halo... :roll: Tak jak napisała Apal - zapala się na czerwono po otwarciu drzwi i po krótkiej chwili gaśnie (zawsze po przekręceniu kluczyka). Pozdrawiam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts