Kulik Posted January 25, 2005 Posted January 25, 2005 Jeśli ktoś szuka takiej bryczki to chyba trzeba się po nią tam wybrać... http://www.webmobil24.com/web/pl/suchen/p/index.htm?EVENT=DETAIL&showid=14994098&MARKE_ID=1056&ANZEIGE_MODELL=legacy&ANZEIGE_EZJAHR_VON=&ANZEIGE_EZJAHR_BIS=&FZKATEGORIE_ID=0&ATTRIBUT_ID_FZART=0&ANZEIGE_PREIS_VON=0&ANZEIGE_PREIS_BIS=0&ATTRIBUT_ID_K
Abt Posted January 25, 2005 Posted January 25, 2005 to auto na 99% widzialem juz ~5 miesiecy temu na innej stronie. tylko wtedy nie bylo mokre po myciu i sie tak nie swiecilo :wink: . pzdr, abt
gracjani Posted January 25, 2005 Posted January 25, 2005 fajna okazja, tylko jakos do włoch mi sie niechce jechac , a pozatym moje Legacy ma 211 KM pozdravim gracjani :wink:
Piotr Posted January 25, 2005 Posted January 25, 2005 nie ma po co jechać, też nie ma spojlera :wink:
Adimas Posted January 26, 2005 Posted January 26, 2005 ABT napisał: to auto na 99% widzialem juz ~5 miesiecy temu na innej stronie. tylko wtedy nie bylo mokre po myciu i sie tak nie swiecilo . pzdr, abt Nie wydaje mi się, że to ten sprzed tych 5 miesięcy. Tamten był po drugiej stronie Włoch i z tego co pamiętam miał relingi (te krótkie, co często w Turbo się pojawiały) i kosztował 2200 EURO. Ale też mówię to na 99%, bo kolor ten sam, felgi te same, silnik ten sam w tym samym kraju, rocznik bodajże ten sam. Może to i ten sam a może nie?? Śledzę cały czas nowości w tym temacie. Pozdrawiam, Adimas P.S. No to niewątpliwa okazja, tylko żeby to nie był taki egzemplarz jaki się trafił JotEn-owi. A jechać 1300 km żeby ładnie wypicowanego trupa zobaczyć to nie sztuka.
jako Posted January 26, 2005 Posted January 26, 2005 Strasznie trudno wyrwać jakieś informacje od dealera, który sprzedaje to auto. Od dwóch tygodni nie mogę się doprosić o konkrety. Do tej pory uzyskałem poniższe informacje. Brak książki serwisowej Wyciek z pompy wody Małe wycieki z pod pokrywy zaworów Do wymiany akumulator i tłumik tylny oraz jedna osłona gumowa przegubu Hamulce 40% Opony 30% W opinii mojego znajomego Włocha- region w którym nieźle kręci się liczniki i przygotowuje samochody do sprzedaży. Najprawdopodobniej samochód nie był przez nich serwisowany bo stale unikają pytań o jego historię. Samochód będzie wyrejestrowany do przywiezienia tylko na lawecie. Pozdrawiam, Jako
Adimas Posted January 26, 2005 Posted January 26, 2005 Tak przy okazji zerknąłem na tą stronkę i znalazłem to: http://www.webmobil24.com/web/pl/suchen ... lTreffer=8 Ja chcę ten spoiler.... Kurde jakby ktoś pojechał po niego na części i sprowadził do Polski to normalnie łykam całą klapę. Z tym na górze oczywiście. Pozdrawiam z nadzieją. Adimas
GTA3 Posted January 26, 2005 Posted January 26, 2005 Strasznie trudno wyrwać jakieś informacje od dealera, który sprzedaje to auto. Od dwóch tygodni nie mogę się doprosić o konkrety. Do tej pory uzyskałem poniższe informacje. Brak książki serwisowej Wyciek z pompy wody Małe wycieki z pod pokrywy zaworów Do wymiany akumulator i tłumik tylny oraz jedna osłona gumowa przegubu Hamulce 40% Opony 30% W opinii mojego znajomego Włocha- region w którym nieźle kręci się liczniki i przygotowuje samochody do sprzedaży. Najprawdopodobniej samochód nie był przez nich serwisowany bo stale unikają pytań o jego historię. Samochód będzie wyrejestrowany do przywiezienia tylko na lawecie. Pozdrawiam, Jako Uzyskanie od Włocha jakichkolwiek informacji przez e-mail to nie lada wyczyn. Kiedyś moje spostrzeżenia w tym temacie podzieliła inna osoba mająca dużo do czynienia w pracy z Makaronami: firmy włoskie mają adresy e-mail po to aby wydrukować je sobie na wizytówkach bo tak jest "trendy" , ale zmusić Włocha do korzystania z poczty elektronicznej jako narzędzia w biznesie to tak jak namówić konia żeby depilował sobie brwi pęsetą.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.