Jump to content

Ceny za Outbacka?

szymon123

Recommended Posts

Posted

Jestem po raz drugi na tym forum i po raz drugi potrzebuje waszej pomocy. Mieszkam obecnie w Dubaju ale powoli wracam do kraju i chce to uczynic z Subaru. Juz od dawna planuje kupno Subaru. Najpierw mial to byc Forys ale po 8 miesiecznych bezskutecznych poszukiwaniach zaczolem szukac Outbacka. I sie udalo. Mam mozliwosc kupna Outback 2.5 z 2000 roku. autko ma przebieg 144tys. Mam pytanko czy to duzo i na co zwrocic uwage przy kupnie. Interesuje mnie rowniez cena za takie autko w Polsce. Tu jest ono warte ok25 tys zl. Wszystkim dziekuje za pomoc.

Posted
Outback 2.5 z 2000 roku. autko ma przebieg 144tys. . Tu jest ono warte ok25 tys zl.

....... :shock: :shock: :shock: chyba Fido_ ma racje :D ..... w PL ok. 70 tys. zł .......

pozdr. mk.si

Posted
Jestem po raz drugi na tym forum i po raz drugi potrzebuje waszej pomocy. Mieszkam obecnie w Dubaju ale powoli wracam do kraju i chce to uczynic z Subaru. Juz od dawna planuje kupno Subaru. Najpierw mial to byc Forys ale po 8 miesiecznych bezskutecznych poszukiwaniach zaczolem szukac Outbacka. I sie udalo. Mam mozliwosc kupna Outback 2.5 z 2000 roku. autko ma przebieg 144tys. Mam pytanko czy to duzo i na co zwrocic uwage przy kupnie. Interesuje mnie rowniez cena za takie autko w Polsce. Tu jest ono warte ok25 tys zl. Wszystkim dziekuje za pomoc.

Jak już przywieziesz tych 10 sztuk to daj znać chętni kupię coś dla siebie :D

Posted

A ja tak długo szukałem Outback'a. No patrzcie, że o Dubaju nie pomyślałem :wink:

Ile wynoszą opłaty transportowo-importowo-celno-akcyzowe z Dubaju?

Teraz, to już z czystej ciekawości pytam.

pzdr

Posted
Ile wynoszą opłaty transportowo-importowo-celno-akcyzowe z Dubaju?

Teraz, to już z czystej ciekawości pytam.

pzdr

Chyba, że sobie felgę z Dubaju zamówisz :lol:

Posted

Widze ze posłuchales mojej rady i pytasz na forum. Fakt ze Subaru w tamtym kraju to nie lada gratka i jak ktos juz kupil to nie chce sprzedawac. Zdarzają sie od czasu do czasu niezle okazje. Kiedys juz pisalem o cenach Sti, Szymon popraw jak sie myle ale było 55 tys dirhamów za 2003 r :shock: , 50 tys dhr za 2002, a ostatnio mowiles o jakiejs japońskiej wersji 555 :?: (znacie jakies szczegółytej wersji) z 2003 r chyba ponizej 60 tys dhr :shock: :shock:. Przelicznik 1 dhr = ok.0,9 zł. Jesli chodzi o oplaty to wydaje mi sie ze pełna możliwa wersja czyli cło 10%, akcyza odpowiednia do wieku i VAT. Dodatkowo przeniesienie kierownicy na właściwą strone w przypadku większości imprez. Na gotowo 55 tys dhr wychodzi 76500 zł plus transport nie wiem ile? i przełożenie kierownicy podobno ok 10 tys zł. Poniżęj 90 tys za Sti z 2003 r jest dosc atrakcyjna ceną.

Pozdrawiam Araba

beben

Posted

jezeli nie spodoba cie sie outback ktorego przywiezies to sprzedajac w polsce tylko zarobisz. zwroc uwage na rzeczy na ktore bys zwrocil w kazdym innym samochodzie. niezbyt to odkrywcze ale dziala

Posted

Koszty za transport statkiem w kontenerze to jakies 2500$ plus wszystko po co nasz kochany kraj sobie reke wyciagnie czyli: clo, akcyza i innne pierdoly o ktorych nie mam pojecia. Ja natomiast z racji tego ze tu mieszkam chce to zrobic na mienie przesiedlecze. Takze place tylko za transport.

Beben zastanow sie nad tym 555. Pozdrowienia

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...