kosmit Posted January 7, 2009 Share Posted January 7, 2009 Witam kolerzanki i kolegów W moim forku pogieło się kilka blach i teraz szukam sprawdzonego warsztatu blacharsko-lakierniczego znającego Forestery w Łodzi lub Warszawie. Naprawa z ubezpieczenia więc najważniejsza jest solidność i jakość. pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dehnel Posted January 7, 2009 Share Posted January 7, 2009 to i ja sie podczepie potrzebuje jakiegoś sensownego lakiernika w warszawie. Stosunek jakości do taniości jest ważny czy 600zł za malowanie przedniego błotnika +montaż to dużo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xbike Posted January 7, 2009 Share Posted January 7, 2009 w przypadku ubezpieczenia: BLS Wyszomirski - Warszawa, ul. Parowcowa Link to comment Share on other sites More sharing options...
kosmit Posted January 7, 2009 Author Share Posted January 7, 2009 w przypadku ubezpieczenia: BLS Wyszomirski - Warszawa, ul. Parowcowa a czy mają ramę pomiarową, trzeba sprawdzić słupki na wysokości dachu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xbike Posted January 7, 2009 Share Posted January 7, 2009 a czy mają ramę pomiarową, trzeba sprawdzić słupki na wysokości dachu? poradzą sobie :cool: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzesiek_67 Posted January 7, 2009 Share Posted January 7, 2009 Proszę bardzo, tanio nie będzie ale solidnie i z 24 miesięczną gwarancją : http://www.autofukowski.pl/ czy 600zł za malowanie przedniego błotnika +montaż to dużo? Wg mnie tanio. Pozdrawiam Grzegorz Link to comment Share on other sites More sharing options...
slesz Posted January 7, 2009 Share Posted January 7, 2009 z ubezpieczenia robiłem u Kopra - i jest ładnie myślę, że znają forestery :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tilki Posted January 7, 2009 Share Posted January 7, 2009 Księżycowa 26, Blik auto Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul_78 Posted January 7, 2009 Share Posted January 7, 2009 W Łodzi - Troszczyński czy jakoś tak, tuż obok ASO Subaru. Warszawa - Koper. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dehnel Posted January 12, 2009 Share Posted January 12, 2009 na poprzednim "jedynym słusznym forum" czyli civicklub.pl znalazłem takie polecane adresy: ZARAZ ZA JANKAMI KATOWICKĄ JADĄC, MIEJSCOWOŚĆ WOLICA p.Jarek :) 350zł za: malowanie błotnika+lakier+montaż ul. Dębowa14 w na Białołęce cena ta sama, więc te 600 co pare postów wyżej pisałem, to chyba jednak trochę dużo... podobno dobrze malują. Tak hondziarze piszą. Ma ktoś jakieś doświadczenia? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts