Jump to content

potrzebuje lotke do legacy kombi 2.0 turbo

gracjani

Recommended Posts

Posted

Hehe...

kurde, no ja tyle się naszukałem, że już mam dość. Nawet w Stanach nie mają nic takiego w sprzedaży.

Ale słuchajcie moja ciotka ma taką lotę, będzie ją montować w swoim samochodzie, ale póki co po lakierowaniu to leży w garażu... może macie jakieś teorie jak zrobić z tego wzorzec dla nowych spoilerków???

Myślałem o gipsie, potem jakiś laminat, żywica i coś by z tego było... ale i tak najlepiej, jakby wziął to jakiś producent spoilerów. Hmmm Z tego co widzę to zrobiłby na tym niezły biznes. :D

Pozdrawiam,

Adimas

Posted
kurde, no ja tyle się naszukałem, że już mam dość. Nawet w Stanach nie mają nic takiego w sprzedaży.

Ja sie nie znam za bardzo na Legacy :oops: i nie wiem, o ktory model chodzi... ale wiem, ze Erebuni ma w ofercie 2 spoilery na tyl do kombiaka.

Jeden taki brzydki nad szybe i drugi juz troche lepszy pod szybe.

może macie jakieś teorie jak zrobić z tego wzorzec dla nowych spoilerków???

W "polskiej stolicy stylingu" :wink: :D na pewno Ci cos takiego dorobia na podstawie wzoru. Ba, nawet bez wzoru by cos dobrali jakbys podjechal autem na godzinke :) .

Posted

Z tymi lotkami to zawsze jest ciężko :? Ja też kiedyś szukałem, ale do innego samochodu i nigdzie nie mogłem znaleźć...

W "polskiej stolicy stylingu" :wink: :D

Często przejeżdżam przez Twoje miasto. Piękne tam macie te niektóre samochody ;):lol: Ale fakt, że Imprezy tam żadnej jeszcze nie widziałem :(

Posted

e tam ,aż tak trudno z dostaniem "tego" to nie jest :> :D:twisted:

we Wrocku jezdza 2 sztuki Subaru Legacy 2.0 Turbo Kombi :D (jedna sztuka moja :twisted: ) a druga znajomego :] ona ma lotke ja nie :( narazie :twisted:

pozdravim gracjani :wink:

Posted

Jakby kto widziaL tako lotke niedrogo do Forysia, to bardzo prosze jo urwac i mie przyslac golembiem , mejlem, faksem abo w ostatecznosci pocztom ....... tym no .....jak mu ............parapetem ..........patriotem........ parytetem ...........a priori tetem........... abo lepi niech przyniesie.

Mamusia

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...