gracjani Posted January 23, 2005 Posted January 23, 2005 bede wdzieczny za info pozdravim gracjani :wink:
Abt Posted January 23, 2005 Posted January 23, 2005 jest kolejka, bylem pierwszy :wink: . http://www.forum.subaru.pl/viewtopic.php?t=101147 pzdr, abt
Piotr Posted January 23, 2005 Posted January 23, 2005 to moze jakas lista społeczna czy komitet kolejkowy. Ja sie dopisuję
Adimas Posted January 23, 2005 Posted January 23, 2005 Hehe... kurde, no ja tyle się naszukałem, że już mam dość. Nawet w Stanach nie mają nic takiego w sprzedaży. Ale słuchajcie moja ciotka ma taką lotę, będzie ją montować w swoim samochodzie, ale póki co po lakierowaniu to leży w garażu... może macie jakieś teorie jak zrobić z tego wzorzec dla nowych spoilerków??? Myślałem o gipsie, potem jakiś laminat, żywica i coś by z tego było... ale i tak najlepiej, jakby wziął to jakiś producent spoilerów. Hmmm Z tego co widzę to zrobiłby na tym niezły biznes. Pozdrawiam, Adimas
Fido__ Posted January 23, 2005 Posted January 23, 2005 Może pogadać z nimi http://www.cetus-tuning.pl - kiedyś mój znajomy brał u nich skrzydło i byli dość elastyczni w podejściu
Scooby Posted January 23, 2005 Posted January 23, 2005 kurde, no ja tyle się naszukałem, że już mam dość. Nawet w Stanach nie mają nic takiego w sprzedaży. Ja sie nie znam za bardzo na Legacy i nie wiem, o ktory model chodzi... ale wiem, ze Erebuni ma w ofercie 2 spoilery na tyl do kombiaka. Jeden taki brzydki nad szybe i drugi juz troche lepszy pod szybe. może macie jakieś teorie jak zrobić z tego wzorzec dla nowych spoilerków??? W "polskiej stolicy stylingu" :wink: na pewno Ci cos takiego dorobia na podstawie wzoru. Ba, nawet bez wzoru by cos dobrali jakbys podjechal autem na godzinke .
Wck Posted January 23, 2005 Posted January 23, 2005 Z tymi lotkami to zawsze jest ciężko :? Ja też kiedyś szukałem, ale do innego samochodu i nigdzie nie mogłem znaleźć... W "polskiej stolicy stylingu" :wink: Często przejeżdżam przez Twoje miasto. Piękne tam macie te niektóre samochody Ale fakt, że Imprezy tam żadnej jeszcze nie widziałem
gracjani Posted January 24, 2005 Author Posted January 24, 2005 e tam ,aż tak trudno z dostaniem "tego" to nie jest :> we Wrocku jezdza 2 sztuki Subaru Legacy 2.0 Turbo Kombi (jedna sztuka moja ) a druga znajomego :] ona ma lotke ja nie narazie pozdravim gracjani :wink:
Waldemar Biela Posted January 24, 2005 Posted January 24, 2005 Jakby kto widziaL tako lotke niedrogo do Forysia, to bardzo prosze jo urwac i mie przyslac golembiem , mejlem, faksem abo w ostatecznosci pocztom ....... tym no .....jak mu ............parapetem ..........patriotem........ parytetem ...........a priori tetem........... abo lepi niech przyniesie. Mamusia
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.