Jump to content

Evolution - szkoly szybkiej i bezpiecznej jazdy

michal

Recommended Posts

Posted

Chcialbym podzielic sie z Wami spostrzezeniami na temat szkoly szybkiej i bezpiecznej jazdy Evolution, na ktorej to dzisiaj mialem przyjemnosc goscic. Wszystko przez to, ze chwilowo zmienilem barwy, przez co zainteresowalem sie szkoleniem i wszedlem na strone: http://www.autogt.pl/evolution/. Okazalo sie, ze szkolenie bylo planowane na dzien dzisiejszy. Zapisalem sie, przybylem w umowione miejsce o wskazanej godzinie i zaczelo sie. Na moje szczescie bylo tylko dwoch kursantow, wiec caly czas jezdzilem z instruktorem na pokladzie (Adam Tuszynski, na przemian z Marcinem Turskim). Generalnie dowiedzialem sie, ze przewiduja maksymalnie dwa samochody na instruktora, wiec caly czas sie jezdzi. Ustawione proby na lotnisku sa dosc szybkie, choc cwiczone sa rowniez takie podstawy jak prawidlowe operowanie "sterem", hamowanie z redukowaniem, czy precyzyjna zmiana biegow. Elementy wbrew pozorom bardzo wazne. Nawroty na recznym na plycie poslizgowej, szybki slalom, dosc wymagajaca symulacja (slupki ograniczaja) toru i wiele innych ciekawych prob. Goraco polecam, szczegolnie iz cena nie jest wygorowana, a instruktorzy gwarantuja, iz z pewnoscia wiele sie nauczymy.

Kilak fotek z dzisiejszego szkolenia:

evo8_01.jpg

evo8_02.jpg

evo8_03.jpg

evo8_04.jpg

evo8_05.jpg

evo8_06.jpg

evo8_07.jpg

Posted

Wydaje mi się, że są to ich samochody, więc cena nawet napewno nie jest niewygórowana dla normalnego śmiertelnika w naszym kraju. :(

Jednak, zarówno w jednym, jak i w drugim przypadku mogę się mylić.

Pozdrawiam,

Adimas

Posted

Widze Michał ze nie próżnujesz:) co tydzień jakieś szkolenie 8) jak tak dalej pójdzie to faktycznie na Michał's Power nie bedzie bata :twisted:

pzdr-Michał

Posted
Wydaje mi się, że są to ich samochody, więc cena nawet napewno nie jest niewygórowana dla normalnego śmiertelnika w naszym kraju. :(

Jednak, zarówno w jednym, jak i w drugim przypadku mogę się mylić.

Pozdrawiam,

Adimas

Pudlo. Samochody sa kursantow :) Choc jak znajdzie sie klient, to przewidziana jest rowniez mozliwosc upalania firmowego Evo.

Posted

Fajnie!

Zdradzisz, jaka jest cena takiej imprezy? Jest to jednorazowa zabawa, czy jakaś seria?

Osobiście postanowiłem sobie, że po zdaniu prawka zapisze się do takiej szkoły, zeby sie czegos nauczyc, gdyz marzę o tym, że dosiade w przyszosci swą własna imprezę lub cos podobnego.:)

Takie szkoły to świetna sprawa! Powinny być podobne zajęcia w obowiązkowym programie szkolenia kierowców.

Posted

Po raz kolejny pojawilem sie na bemowskim lotnisku. Tym razem jednak nie pomidorem, a STi, a na dodatek w towarzystwie Piotra vel Piotor. Bylo super, full sniegu i upalanie subaraka przez 3h non stop :)

evolution_school_00.jpg

evolution_school_01.jpg

evolution_school_02.jpg

evolution_school_03.jpg

evolution_school_04.jpg

evolution_school_05.jpg

evolution_school_06.jpg

evolution_school_07.jpg

evolution_school_08.jpg

evolution_school_09.jpg

evolution_school_10.jpg

evolution_school_11.jpg

evolution_school_12.jpg

evolution_school_13.jpg

• 1 month later...
Posted

Ja również dziękuję za mile spędzone 2 godziny w Evolution w dniu dzisiejszym, niestety moje umiejętności po miesięcznym posiadaniu auta są marne. Ale mam nadzieje to nadrabiać w każdej możliwej chwili. Michał twój STi prezentuje się super.

Dołączam fotkę jak wyglądał tył mojego autka po 2 godznnym upalaniu :) Tylko jakoś dziwnie ludzie się na mnie patrzyli jak wracałem do domu, bo odśnieżyłem tylko lampy i tablicę rejestracyjną.

Posted
Ja również dziękuję za mile spędzone 2 godziny w Evolution w dniu dzisiejszym, niestety moje umiejętności po miesięcznym posiadaniu auta są marne. (...)

A co ja mam powiedzieć po raptem dwóch tygodniach jazdy? :) Jedno jest pewne - wszystkie gnaty mnie bolą :lol:

Posted
Ja również dziękuję za mile spędzone 2 godziny w Evolution w dniu dzisiejszym, niestety moje umiejętności po miesięcznym posiadaniu auta są marne.

No nie, gdzies Ty sie schowal, ze sie spotkalismy?

Posted

Dołączam fotkę jak wyglądał tył mojego autka po 2 godznnym upalaniu :) Tylko jakoś dziwnie ludzie się na mnie patrzyli jak wracałem do domu, bo odśnieżyłem tylko lampy i tablicę rejestracyjną.

Ja nie odsniezylem tablicy, jak pojechalem uzupelnic zapas bezoolowiowki i mialem halt kontroll ;) Panowie z usmiechem przygladali sie jak skromaczka dokopuje sie do rejestracji ;)

Posted

Jak ktos chetny na przyszla sobote/niedziele to reka do gory :) Postaram sie zalawic wjazd i nalezyta opieke :)

Posted

Ja nie mam pojęcia czy będę miał auto czy nie i czy nie będzie się robiło - paradoksalnie wolę żeby się już robiło.

Posted
Jak ktos chetny na przyszla sobote/niedziele to reka do gory :) Postaram sie zalawic wjazd i nalezyta opieke :)

Mi też mogłeś powiedzieć to bym przyjechał :evil:

Posted

Pierwszy :D Niedziela :wink:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...