Jump to content

RSMS czas zaczac, czyli...Rajd Monte Carlo !

555

Recommended Posts

Posted

No i rajdowa karuzela ponownie ruszyla. Po 5 OS prowadzi Sebastien Loeb, tuz za nim Francois Duval, trzeci jest Marcus Grongolm. Kierowcy Subaru - Solberg i Sarrazin odpowiednio na miejscach 5 i 10. Relacja z II etapu dzis o 23:00 na Eurosporcie...

671014.jpg

671044.jpg

• Replies 75
  • Created
  • Last Reply
Posted

Władnie zawsze bardzo chce obejrzec relacje ale nigdy nie wiem kiedy i na jakim programie leci dziekuje za info.

Dziś niestety znów nie obejrze bo jestem na wyjeździe.

Posted
Relacja z II etapu dzis o 23:00 na Eurosporcie...

Według telestrony Eurosportu relacja jest o 21.50

pzdr

Posted
Relacja z II etapu dzis o 23:00 na Eurosporcie...

Według telestrony Eurosportu relacja jest o 21.50

pzdr

To chyba mamy inne telestrony :) U mnie dokladnie jest o 22:55

Posted

Bardzo mnie ciezy prowadzenie Citroena :) ale martwi slaba pozycja Subaru, mam nadzieje ze bedzie lepiej :)

Posted
Bardzo mnie ciezy prowadzenie Citroena :) ale martwi slaba pozycja Subaru, mam nadzieje ze bedzie lepiej :)

Solberg nigdy nie błyszczał na Monte,a Sarazzin chyba jeszcze nie zdążył poczuć śniegu pod kołami.

Całkiem nieźle zapodaje Gardemeister :twisted:

Posted

To że Loeb prowadzi i zapewne wygra czwarty raz z rzędu (tak wiem, trzeci, w 2002 dostał karę, ale na os'ach był najszybszy) nie jest niespodzianką.

Ale to, jak jedzie Gardemeister to sensacja! Już jest na podium, a jak tak dalej pójdzie, to łyknie też Gronholma!

No no, chłopak który perę lat temu przy pomocy Lanci zabrał jeden z podkrakowskich przystanków autobusowych na przejażdżkę, jest w samej czołówce! Przynajmniej dla mnie to duże zaskoczenie, oczywiście pozytywne!

A i Mitsu chyba się budzi, bo Panizzi już kręci świetne czasy i wygrywa os'y.

Posted

Program relacji na Eurosporcie:

.:: 25-01-2005 :: 17:30 oraz o 23:45 ::.

673641.jpg

668485.jpg

• 2 years later...
Posted

odgrzebuję temat.

jutro start,zmiana opon(brak musu),zmiany w zespołach,nowe fury.ciekawie będzie.

znowu Loeb??

Posted

cos czuje, ze bedzie ciekawie, zreszta jak zwykle na tym rajdzie. loeb na pewno faworyt, aleeeee... ;)

Posted

po 4 os Citroen nie zostawia wątpliwości.

Peter już 2 min !!!

1 LOEB CITRO? A8 00:52:12.6

2 SORDO CITRO? A8 +00:00:18.3

3 HIRVONEN FORD A8 +00:00:58.9

4 ATKINSON SUBARU A8 +00:01:49.6

5 DUVAL FORD A8 +00:01:55.0

6 SOLBERG SUBARU A8 +00:02:07.2

Posted
Peter już 2 min !!!

:shock:

Coś mi sie wydaje, że zmiana samochodu w dalszej części sezonu, wiele tu nie zmieni. Obym się mylił..

pzdr

Seb@

Posted
Coś mi sie wydaje, że zmiana samochodu w dalszej części sezonu, wiele tu nie zmieni. Obym się mylił..

Człowieku małej wiary :!: :twisted: Zobacz jak N14 wymiata. S14 będzie tak dobry*, że nawet ja bym nim wygrał :!: :cool: O :!:

*

Piątek jest więc optymistyczny nastrój mi się załączył :mrgreen:

Posted
Zobacz jak N14 wymiata. S14 będzie tak dobry*, że nawet ja bym nim wygrał :!: :cool:

No właśnie, miałem na myśli to, ze samochód wcale nie musi być problemem :twisted: Także wiesz, w S14 ja też bym wygrał :mrgreen: :razz:

pzdr

Seb@

Posted

Jak oni to spiewali? -Jeszcze bedzie przepieknie, jeszcze bedzie normalnie?

No w kazdym razie cos jak to... Mam nadzieje, ze sie chlopaki pozbieraja, bo jak nie, to cos czuje, ze bedzie to ostatni sezon rajdowy subaru.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...