aflinta Posted January 21, 2005 Posted January 21, 2005 Witam! Czy ktoś ma zagazowane subaru bez turbiny (albo nawet z turbiną) i zakładał instalcję w Krakowie? Który zakład jest godny polecenia?
luki Posted January 21, 2005 Posted January 21, 2005 chyba w BRC ktoś coś robił w Kraku, jak poszukujesz kogoś kompetentnego to napisz na priv do użytkownika forum: "jako" on jest z branży i się na tym zna - napewno ci kogoś poleci...
inzynier_mamon Posted January 21, 2005 Posted January 21, 2005 Witam! Czy ktoś ma zagazowane subaru bez turbiny (albo nawet z turbiną) i zakładał instalcję w Krakowie? Który zakład jest godny polecenia? Czyżby Legacy okazało się wart zakupu
aflinta Posted January 21, 2005 Author Posted January 21, 2005 Czyżby Legacy okazało się wart zakupu Tak Ale pochwalę się dopiero jak uda mi się wynegocjować cenę i je faktycznie zakupić
Abt Posted January 21, 2005 Posted January 21, 2005 jakis czas temu przerabialem ten temat. w krakowie to nie bardzo. na pewno trzeba unikac jak ognia fugazi i tzw garazowych specow. ja po wielu przebojach trafilem do czakramu w tarnowie (przedstawiciel brc na polske, ma wlasna siec dealerow, szkoli pracownikow itd itd), a konkretnie na kierownika serwisu - pana piotra oleksyka (pozdrawiam). jak chcesz sie cieszyc bezawaryjna, bezwonna i rownie dynamiczna jazda co na bp to szczerze polecam wtrysk sekwencyjny brc. pzdr, abt
aflinta Posted January 21, 2005 Author Posted January 21, 2005 jakis czas temu przerabialem ten temat. w krakowie to nie bardzo.na pewno trzeba unikac jak ognia fugazi i tzw garazowych specow. ja po wielu przebojach trafilem do czakramu w tarnowie (przedstawiciel brc na polske, ma wlasna siec dealerow, szkoli pracownikow itd itd), a konkretnie na kierownika serwisu - pana piotra oleksyka (pozdrawiam). jak chcesz sie cieszyc bezawaryjna, bezwonna i rownie dynamiczna jazda co na bp to szczerze polecam wtrysk sekwencyjny brc. Wtrysk sekwencyjny to bez dwóch zdań A Ternów też w sumie daleko nie jest
Piotr Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 Fugazi omijac z daleka !!!!!!!!!!! Są na Lindego 5. Jesli ktos nie chce miec korka po dezodorancie w dolcie, lub rozwalonej obudowy filtra powietrza i rzykreconej wkretami jak ja. Na szczescie nie w Subaru. Może Godula cos potrafi, ale nie mam doświadczeń www.godula.pl
aflinta Posted January 27, 2005 Author Posted January 27, 2005 Fugazi omijac z daleka !!!!!!!!!!! Są na Lindego 5. Jesli ktos nie chce miec korka po dezodorancie w dolcie, lub rozwalonej obudowy filtra powietrza i rzykreconej wkretami jak ja. Na szczescie nie w Subaru. Może Godula cos potrafi, ale nie mam doświadczeń www.godula.pl Hehe, o ironio, zagazowałem u nich cienkiego (0,9l gaźnik) i jeździ doskonale no ale wiem, że to inna technika niż szuwarek Myślę, że pokieruję się wskazówkami Jako i zagazuję autko tam gdzi On mi wskaże Najważniejsze jest bowiem, by warsztat nie doktoryzował się na moim autku, tylko założył kolejną instalację, jak to robił w poprzednich szuwarkach
luki Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 Hehe, o ironio, zagazowałem u nich cienkiego (0,9l gaźnik) i jeździ doskonale no ale wiem, że to inna technika niż szuwarek Myślę, że pokieruję się wskazówkami Jako i zagazuję autko tam gdzi On mi wskaże Najważniejsze jest bowiem, by warsztat nie doktoryzował się na moim autku, tylko założył kolejną instalację, jak to robił w poprzednich szuwarkach a kogo ci polecił jako?
aflinta Posted January 27, 2005 Author Posted January 27, 2005 a kogo ci polecił jako? Jeszcze nie wiem wiem tylko, że w Wawie
Kulik Posted January 28, 2005 Posted January 28, 2005 Jak już będziedz wiedział gdzie w Warszawie się zagazować to daj znać.
paweusz Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 Hej. Mógłbyś mi powiedzieć gdzie koniec końcem gazowałeś swoje subaru? Rzeczywiście jechałeś do Wawy? Nie ma nikogo kompetentnego w krk?
Gwidon Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 lepiej daj sobie spokoj z gazem Ale... masz jakieś wsparcie? Się zacznie?
Yaroslav Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 [ http://www.xtremesystems.org/forums/attachment.php?attachmentid=116907&d=1309455192 ] w trzy minuty taaaaka riposta... mistrz!
OWOC Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 jakis czas temu przerabialem ten temat. w krakowie to nie bardzo.na pewno trzeba unikac jak ognia fugazi i tzw garazowych specow. ja po wielu przebojach trafilem do czakramu w tarnowie (przedstawiciel brc na polske, ma wlasna siec dealerow, szkoli pracownikow itd itd), a konkretnie na kierownika serwisu - pana piotra oleksyka (pozdrawiam). jak chcesz sie cieszyc bezawaryjna, bezwonna i rownie dynamiczna jazda co na bp to szczerze polecam wtrysk sekwencyjny brc. pzdr, abt Potwierdzam :wink: I pragnę dodać, iż to własnie Pan Piotrek używa na codzień od kilku lat STi bloba przejściówkę US-speca z LPG :wink: I z tego co widzę to nie oszczędza jej, tylko używa zgodnie z przeznaczeniem :arrow: I co i dalej jeździ :wink: P.S. Ta niebieska STI na filmiku to jego :wink:
kruku Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Ja przez ostatni rok korzystalem z Scenic'a (2002r, 1.6 16v) a w lutym zalozona zostala instalacja BRC wlasnie w Czakramie w Tarnowie. Po odbiorze samochodu prawie wogole nie odczuwalem roznicy w dynamice ruszania, wyprzedzania itp. Bylem naprawde mile zaskoczony zestrojeniem instalacji, a roznica w spalaniu wynosila okolo 1-1,5l gazu wiecej niz benzyny. Aflinta, ja bym na Twoim miejscu wybral sie na zakladaniem instalacji do Tarnowa. Kilkadziesiat kilometrow jest, ale pozniej masz spokoj jak zrobia to dobrzy fachowcy. W okresie pol roku wogole nie pojechalem z instalacja zeby cokolwiek poprawiac, a zrobilem w tym czasie okolo 8000km. Pozdro
Trolololo Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 jejejejeJE je jeje ho ho ho ho, jejejejeJE je jeje ho ho ho HOoooooooooo
szycha Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Wogóle taki temat to powinien być w OT , oj będzie pasek
Pan Dziedzic Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Który zakład jest godny polecenia? Chyba tylko ASO,co :?: ;-)
Recommended Posts