b. Posted January 19, 2005 Posted January 19, 2005 mozecie polecic jakiegos fajnego lakiernika w warszawie? otoz wczoraj przez glupote przeoralem sobie cala krawedzia drzwi po scianie, lakier zdarty. oczywiscie drzwi przezyly, ale krawedz na odcinku 20 centrymetrow wydarta. wkurza mnie ten widok. mozecie cos polecic, nie chce malowac calych drzwi, moze mozna to jakos pieknie zrobic, aby za duzo nie bylo widac, choc wiadomo, ze idealnie nie wyjdzie, ale nie chce sam tego robic, bo o malowanie pendzlem to mi nie chodzi, wole cos bardziej profesjonalnego? polecicie cos/kogos? pewnie dla zawodowca to 15 minut roboty... bartek.
pikona Posted January 19, 2005 Posted January 19, 2005 sprawdzilem i polecam !!! zaklad miesci sie prawie na przeciwko Gimnaziona ale wjazd jest mala uliczka rownolegla do Pulawskiej. Facet nie jest drogi a robi bardzo porzadnie - kilka razy korzystalem z jego uslug i jestem bardzo zadowolony. Nie pamietam dokladnie nazwy ale jesli pasuje Ci lokalizacja do moge podjechac i wziac dokladne namiary. Pozdrawiam
Mr. Why Posted January 19, 2005 Posted January 19, 2005 Jednak proponuje polakierowac całe drzwi :!: Pozdrawiam
b. Posted January 19, 2005 Author Posted January 19, 2005 ja w sumie jestem z woli, wiec pulawska troche daleko :-(. narazie dostalem namiary na jakiegos kolesia na woli, musze podjechac i sie spytac co da sie wykombinowac. w ostatecznosci cale drzwi, ale jakos mi sie to nie widzi za bardzo, zwlaszcza ze na karoserii jest wiecej miejsc ktore potrzebuja interwencji :-(. bartek.
Mr. Why Posted January 19, 2005 Posted January 19, 2005 Jezeli chodzi Tobie tylko o zabezpieczenie tego miejsca, nie patrzac ze strony wizualnej to lakieruj fragmet :wink: Jednak, jezeli lakier ma wygladac ładnie to po polakierowanu elementu (drzwi) wskazane jest wypolerowanie całej karoserii... Fakt, koszty troszke wzrastaja ale uwazam, ze warto. Koszt takiej operacji nie powinien przekroczyc kwoty 500zł - nawet w wypadku, gdy jeszcze zostałyby polakierowane jakies odpryski itp. Pozdrawiam
michal Posted January 19, 2005 Posted January 19, 2005 Auto Adamski - Lomianki. Goraco polecam. Mimo, iz jestem z okolic Piaseczna to az tam auto odstawialem.
Azrael Posted January 19, 2005 Posted January 19, 2005 Auto Adamski - Lomianki. Goraco polecam. Mimo, iz jestem z okolic Piaseczna to az tam auto odstawialem. Znaja się - wieść głosi że jak im dasz pęknięta lampę to odbuduja Subaraka ;-)
TomekEl Posted January 19, 2005 Posted January 19, 2005 Polecam lakiernika w Lomiankach na ulicy Kaktusowej 2D. Robilem u niego wiele razy i zawsze bylo tip-top. Zajmuje sie odbudowa starych samochodow wiec fach zna od podszewki
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.