Jump to content

URODZINY MODELATORKA ( ANIOL Z MIECZEM i pochwa)

Waldemar Biela

Recommended Posts

Posted

Z racji, ze wszyskie forumowicze

bedo pierniczyc o zdrowiu i kasie

Ja osobiscie najsampierw zycze

NICH COSI SIE ZROWO PASIE

Mamusia

Posted

Hihi, zycze Azraelowi kolejnych wesolych odkryc w dziedzinie motoryzacji (DCCD jednak dobre :D) no i ciutke mniej problemoof z narzeczona, Cossią :wink:

Posted

Cossi ma sie dobrze nagród zbiera bezliku i najlepsze czasy wykreca na torze w Kielcach :D Wszystkiego Najlepszego od tworczego pilota Wełniacza :wink:

Posted

No to ja będę łoryginalny i życzę Azraelowi dużo zdrowia i kasi...Kasy...Casi...Cosi...Kasi....?

Ehh! pogubiłem się...

pzdr

Posted

A cóż ja biedny mogę dodać do tej mocy najlepszych życzeń...no może zdrowia, poczucia humoru (jeszcze więcej) i na pewno spełnienia marzeń, nawet tych najskrytszych (22B :D:twisted:)

PZDR

Posted

Ja również się przyłączam, wszystkiego naj, naj. A przede wszystkim spełnienia marzeń, Kuba na pewno wie czego chciałby sobie życzyć i niech to się spełni.

Posted

Ja również życze naszemu moderatorowi wszystkiego naj a najsam przód jako zalążek 22B proponuje model ostatnio bardzo modne na forum Autoart polecam :D

Posted

No wiec i ja sie dolacze do najlepsiejszych zyczen, zdrowia, zdrowia i jeszcze raz SI SE 8) :wink:

Korzystajac z okazji chcialbym ci serdecznie podziekowac (mysle, ze w imieniu wszystkich Forumowiczow) za pomoc w administracji niniejszym Forum. Bez Ciebie byloby mi ciezko wszystko ogarnac ! Jeszcze raz dziekuje!!

Posted

Mimo zem swiezy jest to juz zdazylem troche poznac jubilata (czytajac jego posty/watki).

Zycze zdrowia no i oczywiscie SI SE i bardzo kretych i "bezdziurnych" drog.

Saval.

Posted

ja pozwole sobie życzyć Azraelowi więcej czarnych :twisted: rzeczy z czarnym STI włacznie :wink:

pozdrawiam

Posted
... z jedna baba!

To jes normalnie zyczenie smierci ....poprosze jemu walnonc czerwono kartke za szerzenie hitleryzmu

Mamusia

Posted
... z jedna baba!

To jes normalnie zyczenie smierci ....poprosze jemu walnonc czerwono kartke za szerzenie hitleryzmu

Mamusia

Azrael - anioł śmierci. Zyczenie czegokolwiek innego byloby niestosowne, choc...

Że moderator, to musisz mu źle życzyć?

No właśnie? :(

chyba moje dni tu sa juz policzone... zegnajcie...;(

ps. kazdy moderator jest zly, inaczej by nie byl moderatorem - cos jak z gumisiami (GM`ami;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...