Jump to content

Widzieliście kiedyś coś takiego na ulicy???

Adimas

Recommended Posts

Posted

Witam,

kurde, właśnie przeglądałem sobie ebaya w Great Britain i znalazłem parę niesamowitych wozików.

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll? ... 80679&rd=1

i

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll? ... me=rvi:1:3

Czy widzieliście w Polsce choć jedną sztukę tej bryki? Może ktoś z forum ma takie cudo? Przecież to musi latać. Takie Biturbo to Imprezki WRX, GT i inne słabsze od STI musi robić jak chce.

Kurde... od dzisiaj to jest moje marzenie... :) Szczególnie ten pierwszy, bo automaty mnie nie interesują :lol:

Pozdrawiam,

Adimas

Posted

Marcin, czemu myślisz że to pomyłka? Przecież mają po 10 lat i jeszcze jeżdżą... to chyba nie pomyłka, skoro tyle wytrzymują??

Pozdr,

Adimas.

P.S. Tak na marginesie to ciekawe czemu tylko z prawą kierownicą je robili... Przecież w Stanach zrobiłyby furorę...

Posted

mkali,

chcesz zobaczyć przód? Dzisiaj dostałem.

delikatnie uszkodzony, do wymianay lampa, błotnik i zderzak!!!

jednym słowem, delikatnie liźnięty... :lol:

Pozdrówka,

Adam

Posted

Adimas, nie sadze, zeby to robilo wszystkie STi i tak dalej, bo, jak pisze gosc na tym ebayu, autko ma 260KM. Dodaj do tego starsza technologie. :)

Posted

Than_Junior,

napisałem, że wszystkie "słabsze od STI" nie wątpię w możliwości flagowego modelu SI. :)

Jak widzisz ja również sądzę, że STI łyknęło by takiego na śniadanko... ;)

Ale i tak mi się podoba. :roll:

Pozdrówka,

Adimas

Posted

Kiedyś będąc w serwisie u A. Kopera w Wa-wie, a było to bodajże w 1998 widziałem, że mieli coś takiego rozdłubane na warsztacie i przerabiali z RHD na LHD.

Zagadnąłem wtedy Kierownika:

-A ja coś słyszałem że Subaru panuje wejść na polski rynek?

-Nie ma szans, za drogie samochody, nikt tego nie kupi...- odpowiedział

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...