Jump to content

Forester w Krakowie na sprzedarz, czy ktos cos wie ??

Piotr

Recommended Posts

Posted

Kolega z W-wy znalazł na ul. Grudzińskiego, w firmie Auto Baks, Forestera 1999rok, Chca ponoc 34 tys zł. Czy ktos widział moze to auto?

Posted

http://www.autobaks.neostrada.pl/

tu są zdjęcia..

swoją drogą chciałem u nich kupić lekko bitego Forestera Turbo za 80 000 2003 rok.. ale coś mi nie pasowało.......

Posted

Dziękuje, na pewno zapytam o nich. Obiecałem obejrzec to auto.Ale co to znaczy "cos mie nie pasowało". Sklejają jedno auto z trzech :wink:

Posted

Kumpel ma znajomego w krakowie, który zna właścicieli Auto-baks. Generalnie są w porządku ale dwa razy trafił na samochód który miał np. wybetonowaną :!: :!: :!: połowę podłogi :D

Dla mie ten foresterek z 2003 był troszkę za tani.....po zrobieniu blach ( niedużo w sumie - tylny błotnik i porysowany przedni - chcieli 80 000 i coś mi tutaj nie pasowało wart był myśle że 15000 więcej.....

nawet mam zdjęcia tego samochodu

Posted
Kumpel ma znajomego w krakowie, który zna właścicieli Auto-baks. Generalnie są w porządku ale dwa razy trafił na samochód który miał np. wybetonowaną :!: :!: :!: połowę podłogi :D

Dla mie ten foresterek z 2003 był troszkę za tani.....po zrobieniu blach ( niedużo w sumie - tylny błotnik i porysowany przedni - chcieli 80 000 i coś mi tutaj nie pasowało wart był myśle że 15000 więcej.....

nawet mam zdjęcia tego samochodu

fioletowy :?:

pzdr,

abt

Posted

o taki....

pewnie się okaże że głupio zrobiłem nie kupując go.... ale trudno ... i tak jestem ze swojego zadowlony

Posted
o taki....

pewnie się okaże że głupio zrobiłem nie kupując go....

nie wiem, bo to inna sztuka :D

pzdr,

abt

Posted

To prawda,ze cena moze czasem mylic. Tam gdzie ja kupilem swoje auto, mieli troche wczeniej legacy 1996 za okolo 16 tys. I ponoc kazdy telefon byl z zapytaniem gdzie auto bylo bite, czego nie ma, co jest zepsute. Podniesli cene do ponad 20 tys. i sprzedali bez problemu. Podobno ładny egzemplaż.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...