Jump to content

Spotkanie w Warszawie

krs

Recommended Posts

Posted

Pytanie glownie do osob przebywajacych w Warszawie i okolicach... Co Wy na to zeby spotkac sie ktoregos wieczoru w jednej z warszawskich knajp? Bylaby okazja zeby sie poznac, pogadac, wypic jakies piwko - bezalkoholowe oczywiscie ;)

BTW - z tego co wiem w srode w Arkadii jest otwarcie pubu ktory ma cos wspolnego z szybkimi samochodami - moze ktos sie wybiera?

• Replies 92
  • Created
  • Last Reply
Posted

był taki pomysł ale jakos ucichło - ja bardzo chętnie się piszę. A co tam w Arkadii ma być oprócz Streeta ? chyba że w środe dostają koncesję :P

Posted
BTW - z tego co wiem w srode w Arkadii jest otwarcie pubu ktory ma cos wspolnego z szybkimi samochodami - moze ktos sie wybiera?

Knajpka nazywa sie Street - www.street.com.pl - i jest otwarta juz od dluzszego czasu. Teraz bedzie jej uroczyste otwarcie :) Ja nie omieszkam podjechac do Streetu w najblizsza srode, Was rowniez zapraszam.

Posted
uroczyste otwarcie :) Ja nie omieszkam podjechac do Streetu w najblizsza srode, Was rowniez zapraszam.

uroczyste oznacza że mają już koncesje bo nie wiem czy ewentualnie brać auto czy nie?

Posted

Wiem ze to street ale nie chcialem byc posadzony o reklame na forum :)

Ja tez bede tam w srode..

A co do spotkania to wypadaloby ustalic jakis termin, moze sroda - czwartek next week oraz oczywiscie miejsce.. macie jakies propozycje?

Posted
uroczyste otwarcie :) Ja nie omieszkam podjechac do Streetu w najblizsza srode, Was rowniez zapraszam.

uroczyste oznacza że mają już koncesje bo nie wiem czy ewentualnie brać auto czy nie?

Koncesja jest od 16 grudnia (moje urodziny) :)

Posted
Ja nie omieszkam podjechac do Streetu w najblizsza srode, Was rowniez zapraszam.

A o ktorej godzinie?

Posted

Witam,

z tego co widzę to jest trochę ludzi z Warszawy a już myślałem, że nie padnie nigdy propozycja spotkania w naszym mieście. Ja bardzo chętnie jutro około 20 pojawię się w 'Streecie'. Wysłałem jeszcze kontrolnie mailika do tej restauracji z zapytaniem, o której godzinie jest to otwarcie, ale ponieważ nie mają telefonu, a na maila pewnie odpowiedzą jutro to myślę wstępnie 20 będzie OK. Co o tym sądzicie?

Pozdrawiam,

Adimas

Posted

No właśnie... O której? Może ja bym wpadł, pooglądać Subaraki. Na piwo to jestem za młody (16 :P) ale chyba liczy się miłość do Subaru, nie? :)

Posted

Oficjalne otwarcie jest podobno planowane na 21:30 ale juz wczesniej bedzie mozna normalnie wejsc.

Ja postaram sie byc na otwarciu

Posted

Hmm... Być albo nie być... :) no nie wiem, nie wiem... Czy planowany jest jakiś specjalny "odłam" Subaru?

Jakby tu sie wyróznić? Muszę sobie sprawić jakąś koszulkę Suba. :)

Posted
Jako mieszkaniec odludzia przybede autem i standardowo zaparkuje na "zoltym" - strzezonym. Mysle, ze ok. 21.

Ja tez przyjade autkiem z tego samego powodu:)

Pozdrawiam,

Agnieszka

Posted

Ok, zatem około 21 przy strzeżonym parkingu. Ja ze względu na wiek i wartość nie muszę swojego na strzeżonym stawiać, więc postawię się na przeciwko w takiej zatoczce.

Pozdrówka i do zobaczenia...

Adimas

Posted

no dobra 21.00 - parking strzeżony.....będę

Posted

Ja jeszcze nie wiem... :) Postaram się być. Mam nadzieję, że najmłodzszy fan Subaru na forum (najpewniej... :)) zostanie przyjety... :wink: :lol:

Posted

Naliczyłem około 10 Subaromaniaków. Jeśli wszyscy dadzą radę przybyć to będzie super. Mam tylko nadzieję, że znajdziemy się w tych odmętach parkingu pod Arkadią. :P

Pozdrawiam i do zobaczenia.

Adimas

Posted

No i już po... Było nas czterech i Michał, ale uciekł na zakupy. :wink: Nie poszliśmy do samej knajpki, pogadaliśmy miło na parkingu i mała rundka Forysiem. :D Ciekawe co działo się w knajpie. Jak wyszedłem z Arkadii po 23 to ochrona powiedziała mi, ze tam jest zamknieta impreza. Stały odpicowane furki... :)

Ogólnie fajnie, oby więcej takich spotkań!

Posted

Po spotkaniu.

Jak na pierwszy raz, nie było tak źle... frekwencja = 50%.

Ale przyjemnie było spotkać się, pooglądać i pogadać o naszych Subarynach. Naprawdę fajnie spędzony wieczór. Oby tak częściej chłopaki.

Pozdrowienia dla uczestników i wszystkich przyszłych, którzy dziś nie mogli... :P

Adimas

P.S. Uczestnicy spotkania w Warszawie:

PoliniTuning (nasz najmłodszy uczestnik, na razie 'on foot')

JotEn (Legacy Turbo)

Piskoor (Forester S-Turbo)

michal (choć na krótko, ale za to Imprezą STI SE)

Adimas (Legacy 2.0)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...