krs Posted January 10, 2005 Posted January 10, 2005 Pytanie glownie do osob przebywajacych w Warszawie i okolicach... Co Wy na to zeby spotkac sie ktoregos wieczoru w jednej z warszawskich knajp? Bylaby okazja zeby sie poznac, pogadac, wypic jakies piwko - bezalkoholowe oczywiscie BTW - z tego co wiem w srode w Arkadii jest otwarcie pubu ktory ma cos wspolnego z szybkimi samochodami - moze ktos sie wybiera?
JotEn Posted January 10, 2005 Posted January 10, 2005 był taki pomysł ale jakos ucichło - ja bardzo chętnie się piszę. A co tam w Arkadii ma być oprócz Streeta ? chyba że w środe dostają koncesję
michal Posted January 10, 2005 Posted January 10, 2005 BTW - z tego co wiem w srode w Arkadii jest otwarcie pubu ktory ma cos wspolnego z szybkimi samochodami - moze ktos sie wybiera? Knajpka nazywa sie Street - www.street.com.pl - i jest otwarta juz od dluzszego czasu. Teraz bedzie jej uroczyste otwarcie Ja nie omieszkam podjechac do Streetu w najblizsza srode, Was rowniez zapraszam.
JotEn Posted January 10, 2005 Posted January 10, 2005 uroczyste otwarcie Ja nie omieszkam podjechac do Streetu w najblizsza srode, Was rowniez zapraszam. uroczyste oznacza że mają już koncesje bo nie wiem czy ewentualnie brać auto czy nie?
krs Posted January 10, 2005 Author Posted January 10, 2005 Wiem ze to street ale nie chcialem byc posadzony o reklame na forum Ja tez bede tam w srode.. A co do spotkania to wypadaloby ustalic jakis termin, moze sroda - czwartek next week oraz oczywiscie miejsce.. macie jakies propozycje?
michal Posted January 10, 2005 Posted January 10, 2005 uroczyste otwarcie Ja nie omieszkam podjechac do Streetu w najblizsza srode, Was rowniez zapraszam. uroczyste oznacza że mają już koncesje bo nie wiem czy ewentualnie brać auto czy nie? Koncesja jest od 16 grudnia (moje urodziny)
PeterR Posted January 11, 2005 Posted January 11, 2005 Ja nie omieszkam podjechac do Streetu w najblizsza srode, Was rowniez zapraszam. A o ktorej godzinie?
Adimas Posted January 11, 2005 Posted January 11, 2005 Witam, z tego co widzę to jest trochę ludzi z Warszawy a już myślałem, że nie padnie nigdy propozycja spotkania w naszym mieście. Ja bardzo chętnie jutro około 20 pojawię się w 'Streecie'. Wysłałem jeszcze kontrolnie mailika do tej restauracji z zapytaniem, o której godzinie jest to otwarcie, ale ponieważ nie mają telefonu, a na maila pewnie odpowiedzą jutro to myślę wstępnie 20 będzie OK. Co o tym sądzicie? Pozdrawiam, Adimas
Polini Posted January 11, 2005 Posted January 11, 2005 No właśnie... O której? Może ja bym wpadł, pooglądać Subaraki. Na piwo to jestem za młody (16 ) ale chyba liczy się miłość do Subaru, nie?
krs Posted January 11, 2005 Author Posted January 11, 2005 Oficjalne otwarcie jest podobno planowane na 21:30 ale juz wczesniej bedzie mozna normalnie wejsc. Ja postaram sie byc na otwarciu
krs Posted January 11, 2005 Author Posted January 11, 2005 Poponuje jakis element rozpoznawczy... rozowe skarpetki albo dresik z kreszu 8)
michal Posted January 11, 2005 Posted January 11, 2005 Jako mieszkaniec odludzia przybede autem i standardowo zaparkuje na "zoltym" - strzezonym. Mysle, ze ok. 21.
Polini Posted January 11, 2005 Posted January 11, 2005 Hmm... Być albo nie być... no nie wiem, nie wiem... Czy planowany jest jakiś specjalny "odłam" Subaru? Jakby tu sie wyróznić? Muszę sobie sprawić jakąś koszulkę Suba.
Krebelka Posted January 11, 2005 Posted January 11, 2005 Jako mieszkaniec odludzia przybede autem i standardowo zaparkuje na "zoltym" - strzezonym. Mysle, ze ok. 21. Ja tez przyjade autkiem z tego samego powodu:) Pozdrawiam, Agnieszka
Adimas Posted January 12, 2005 Posted January 12, 2005 Ok, zatem około 21 przy strzeżonym parkingu. Ja ze względu na wiek i wartość nie muszę swojego na strzeżonym stawiać, więc postawię się na przeciwko w takiej zatoczce. Pozdrówka i do zobaczenia... Adimas
krs Posted January 12, 2005 Author Posted January 12, 2005 Na miejscu beda fotele z kierownica i gra NFS Underground 2, bede sie gdzies krecil kolo nich
JotEn Posted January 12, 2005 Posted January 12, 2005 ja tez sprobuje na ok 21 na ten parking jak mi sie uda - mam 2m wzrostu jakby co :wink:
Polini Posted January 12, 2005 Posted January 12, 2005 Ja jeszcze nie wiem... Postaram się być. Mam nadzieję, że najmłodzszy fan Subaru na forum (najpewniej... ) zostanie przyjety... :wink:
Adimas Posted January 12, 2005 Posted January 12, 2005 Naliczyłem około 10 Subaromaniaków. Jeśli wszyscy dadzą radę przybyć to będzie super. Mam tylko nadzieję, że znajdziemy się w tych odmętach parkingu pod Arkadią. Pozdrawiam i do zobaczenia. Adimas
Polini Posted January 12, 2005 Posted January 12, 2005 Też mam taką nadzieję. Zostałem wliczony? :wink:
Polini Posted January 12, 2005 Posted January 12, 2005 No i już po... Było nas czterech i Michał, ale uciekł na zakupy. :wink: Nie poszliśmy do samej knajpki, pogadaliśmy miło na parkingu i mała rundka Forysiem. Ciekawe co działo się w knajpie. Jak wyszedłem z Arkadii po 23 to ochrona powiedziała mi, ze tam jest zamknieta impreza. Stały odpicowane furki... Ogólnie fajnie, oby więcej takich spotkań!
Adimas Posted January 12, 2005 Posted January 12, 2005 Po spotkaniu. Jak na pierwszy raz, nie było tak źle... frekwencja = 50%. Ale przyjemnie było spotkać się, pooglądać i pogadać o naszych Subarynach. Naprawdę fajnie spędzony wieczór. Oby tak częściej chłopaki. Pozdrowienia dla uczestników i wszystkich przyszłych, którzy dziś nie mogli... Adimas P.S. Uczestnicy spotkania w Warszawie: PoliniTuning (nasz najmłodszy uczestnik, na razie 'on foot') JotEn (Legacy Turbo) Piskoor (Forester S-Turbo) michal (choć na krótko, ale za to Imprezą STI SE) Adimas (Legacy 2.0)
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.