Piskoor Posted January 8, 2005 Posted January 8, 2005 Witam... Może ktoś mnie oświeci w jaki sposób działa "Szukaj" na forum Wpisałem np. Supersprint - wyświetl jako posty i szukaj. Wyników ponad 900 ale kurde nijak nie mogę w nich nic o Suprsprint znaleźc.....
Kuba Posted January 8, 2005 Posted January 8, 2005 Tak normalnie to bym Ci napisal zebys uzyl funkcji Szukaj i znalazlbys kilka postow na temat ze wyszukiwarka nie dziala i niewiadomo kiedy bedzie dzialac, niestety ta opcja nie dziala dlatego podam Ci jeden z linkow do takiego tematu, http://forum.subaru.pl/viewtopic.php?t=101164. Wiecej mozesz znalezc recznie na Forum organizacyjnym. Na temat Supersprinta bylo ostatnio troche w watku http://forum.subaru.pl/viewtopic.php?t=101363
BBartek Posted January 8, 2005 Posted January 8, 2005 hehe... temat wielokrotnie poruszany na forum organizacyjnym nie działa od dłuższego czasu pzdr BB
gruby Posted January 9, 2005 Posted January 9, 2005 Wyszukiwarka..zasada działania wyszukiwarka z zasady nie dziala.
bartek@klubsubaru.pl Posted January 9, 2005 Posted January 9, 2005 wyszukiwarka z zasady nie dziala. ej, ja to chciałem napisać
Than_Junior Posted January 9, 2005 Posted January 9, 2005 Warto dodac, ze wyszukiwarka nie dziala :wink:
JotEn Posted January 9, 2005 Posted January 9, 2005 to może ja się jeszcze zapytam jak się usuwa posty, bo mam dwie lewe ręce i mi czasami po dwa wyskakują :?:
Than_Junior Posted January 9, 2005 Posted January 9, 2005 musisz sie pospieszyc, zeby nikt nic po tym Twoim drugim nie napisal. Wtedy naciskasz w prawym gornym rogu takie "X" na Twoim poscie. (Tylko nie w okienku edycji tylko tak normalnie!) [EDIT] Yyyy tzn jeszcze jakis czas temu tak bylo, teraz zauwazylem, ze Iksja juz nie ma? :shock:
gruby Posted January 9, 2005 Posted January 9, 2005 Yyyy tzn jeszcze jakis czas temu tak bylo, teraz zauwazylem, ze Iksja juz nie ma? :shock: bo on czasami jest, a czasami nie... to pewnie znowu te zasady.
JotEn Posted January 9, 2005 Posted January 9, 2005 tzn jeszcze jakis czas temu tak bylo, teraz zauwazylem, ze Iksja juz nie ma? :shock: bo on czasami jest, a czasami nie... właśnie dlatego pytałem, ale rozumiem że tak po prostu jest
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.