TomekEl Posted January 7, 2005 Posted January 7, 2005 No i zalozylem komplet SS Dzwiek jest miodny a podobno ma byc jeszcze lepszy Jako ze nie znam sie na wydechach i nie jezdzilem wczesniej SI z SS mam pytanie. Mam wrazenie ze poza bulgotem z wydechu od okolo 2 krpm pojawia sie gwizd. Czy to turbine slychac przez wydech czy moze jest jakas nieszczelnosc na polaczeniach. Uszczelki wszystkie dalem nowe poza koncowym tlumikiem ta poszla z odzysku. Juz wiem dlaczego Szczepan (Czoper) smial sie z mojego seryjnego wydechu a i koni chyba troszke przybylo.
Kuba Posted January 7, 2005 Posted January 7, 2005 Mam wrazenie ze poza bulgotem z wydechu od okolo 2 krpm pojawia sie gwizd. Zamyka sie wastegate i troszeczke "faluje". Bardzo wyraznie slychac ten dzwiek przy niskich temperaturach, w lecie jest duzo ciszej.
bartek@klubsubaru.pl Posted January 7, 2005 Posted January 7, 2005 gratuluję wydechu. ciekawe kiedy ja taki będę miał... to ja korzystając z okazji pochwalę się, że ojciec wrócił z przeglądu z rozpórką na przednim zawieszeniu pozdrawiam
Fido__ Posted January 8, 2005 Posted January 8, 2005 Fajny wątek :-) A mnie coś od miesiąca stukało z tyłu doprowadzając mnie do rozpaczy. Wywaliłem wszystko z bagażnika i ciągle stukało. A wczoraj mój syn odkrył, że poluzowana jest jedna śruba w nieszczęsnej kratce. Dokręciłem i znowu czuję niezmąconą przyjemność z jazdy. Jak widać szczęście ma różne oblicza :-)
marcinJ Posted January 8, 2005 Posted January 8, 2005 gratuluję wydechu. ciekawe kiedy ja taki będę miał... to ja korzystając z okazji pochwalę się, że ojciec wrócił z przeglądu z rozpórką na przednim zawieszeniu pozdrawiam Fajnego masz tate
JotEn Posted January 8, 2005 Posted January 8, 2005 no, fajny wątek a ja zatankowałem pierwszy raz 100 oktanów i naprawdę różnica jest spooora - nawet przy zapalaniu porannym! tez ze ona musi byc taka droga....
bartek@klubsubaru.pl Posted January 8, 2005 Posted January 8, 2005 Fajnego masz tate no nie? dodam jeszcze, że prezes serwisu coś też jeszcze wspomniał o znajomych w warsztacie tunerskim, którzy zajmują się m.in. chipami w sumie nie musiał mi o tym mówić, prawda? pozdrawiam
Piotr Posted January 9, 2005 Posted January 9, 2005 jak sie chwalic, to sie chwalic. Od srody jezdze pierwsza moja Subarynka.Ręcze, że nie ostatnią. Legacy turbo, staruszek 1992, kombi ale całkiem fajne No juz pierwszy 1000km padł. Jeszcze trzeba sie sporo nauczyc ale zakrety pokonuje całkiem, całkiem nie najwolniej. Tylko gdzie ten snieg do cholery, w styczniu czarno !!!
WRC fan Posted January 9, 2005 Posted January 9, 2005 jak sie chwalic, to sie chwalic. Od srody jezdze pierwsza moja Subarynka.Ręcze, że nie ostatnią. Legacy turbo, staruszek 1992, kombi ale całkiem fajne to zgodnie z forumową tradycją,prosimy o fotki Legaski 8)
IWAN Posted January 9, 2005 Posted January 9, 2005 SS i to jest to. Zmężnieje za pare tys. km. Gwizdami się nie martw. toż to nowy wydech. A co Czoper znalazł w Twoim wydechu, zapchany kat?
TomekEl Posted January 9, 2005 Author Posted January 9, 2005 Nie kat chyba byl okej ale jak mowilem ze fajnie chodzi to smial sie zebym wymienil wydech to dopiero poczuje jak fajnie chodzi A co do gwizdow to nawet sa fajne, jak bym mial BOV'a w wydechu. Mam nadzieje ze to nie turbina robi pa,pa
ComeToDaddy Posted January 9, 2005 Posted January 9, 2005 Radosc mego zycia: http://www.blackmetalradio.com
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.