pikona Posted January 6, 2005 Posted January 6, 2005 Czy to prawda, że można zwiększyć moc ? Czy grozi za to utrata gwarancji? Zamieszczam cytat ze strony sklepu: "Dane dotyczące modyfikatora paliwa ....(nazwa).....: Zwiększenie mocy silnika + 7 KM oraz + 9 Nm Opracowany dla maksymalnego wzrostu przyspieszenia Szybka stabilizacja - uzyskanie pełnych efektów działania urządzenia już po 500 km " Zależy mi choc na minimalnym zwiekszeniu mocy ze 125KM i nie wiem czy to bajki czy prawda?
gruby Posted January 6, 2005 Posted January 6, 2005 sto lat temu na rally.pl, ktos pisal o testach na hamowni... dziala - zupelnie jak naklejki.
subaru_rallyfan_roman Posted January 6, 2005 Posted January 6, 2005 Producenci potrafią naprawdę pięknie pisać, rzeczywistość jest jednak nieco inna :roll: Nie warto zawracać sobie głowy magnetyzerami.
Scooby Posted January 6, 2005 Posted January 6, 2005 Jedyne osoby, ktore czerpia korzysci z magnetyzerow to ich producenci...
pikona Posted January 6, 2005 Author Posted January 6, 2005 To już zrezygnowałem z poprawienia sobie samopoczucia i wielkie dzieki za info. Pozdrawiam
gr1zly Posted January 6, 2005 Posted January 6, 2005 W styczniowym WRC jest o tym artykul, wedlug mnie i tak to jest zbedny wydatek
wielkopolanin Posted January 6, 2005 Posted January 6, 2005 To już WRC nie ma ciekawszych tematów Czytając miałem wrażenie, że jest to artykuł sponsorowany :? A tak swoją drogą to nie słyszałem jeszcze o magnetyzerach w Subaru, byłbyś pierwszy :wink:
marcinJ Posted January 6, 2005 Posted January 6, 2005 To już WRC nie ma ciekawszych tematów Czytając miałem wrażenie, że jest to artykuł sponsorowany :? A tak swoją drogą to nie słyszałem jeszcze o magnetyzerach w Subaru, byłbyś pierwszy :wink: No wiesz chyba mnie o to nie posądzasz :roll: Trzy lata temu jak szukałem GT, to trafiłem GT 97' z kpl. magnetyzerów :wink: Koleś próbował mi wmówić że mu dużo mniej pali
wielkopolanin Posted January 6, 2005 Posted January 6, 2005 Nie, nie... Bardziej miałem na myśli Pikone, który pytał chyba całkiem poważnie... A Twój, mam wrażenie, wystarczająco dobrze pomyka. Niepotrzebne mu magnetyzery. Co byś zrobił od nadmiaru mocy? BTW ładnie brzmi jeszcze. Słyszałem jak wyprzedzałeś mnie 1 maja pod Modlinem :wink:
marcinJ Posted January 6, 2005 Posted January 6, 2005 Miło słyszeć Hmm, a czym jechałeś, mam dobrą pamięć do tego co wyprzedzam. A tak w ogóle to ja wolno jeżdze na publicznych drogach :wink:
wielkopolanin Posted January 6, 2005 Posted January 6, 2005 Miło słyszeć Hmm, a czym jechałeś, mam dobrą pamięć do tego co wyprzedzam. A tak w ogóle to ja wolno jeżdze na publicznych drogach :wink: Pugiem 307 szarym 3-d. Nie byłem jedynym wyprzedzonym wtedy przez ciebie :wink: To było bardzo blisko tej ogromnej kolejki na lotnisko. Niedługo znowu maj, znowu moge dać się wyprzedzić
marcinJ Posted January 6, 2005 Posted January 6, 2005 Jaaaaaaaasne. Jak by co to machaj albo krzycz Będziesz jechał bełkotem eee to znaczy Peugeotem :?: Miło by było pogadać (na żywca :wink: )
wielkopolanin Posted January 6, 2005 Posted January 6, 2005 Jaaaaaaaasne. Jak by co to machaj albo krzycz Będziesz jechał bełkotem eee to znaczy Peugeotem :?: Miło by było pogadać (na żywca :wink: ) Ciągle bełkotem tfu...jak go nazwałeś? :wink: Planuje 1 maja jechać znowu, ale tym razem już nie będzie tak łatwo. Założe kapelusz i zatarasuje drogę, ew. coś innego wykombinuje...
wielkopolanin Posted January 6, 2005 Posted January 6, 2005 Jaaaaaaaasne. Jak by co to machaj albo krzycz Będziesz jechał bełkotem eee to znaczy Peugeotem :?: Miło by było pogadać (na żywca :wink: ) Ciągle bełkotem tfu...jak go nazwałeś? :wink: Planuje 1 maja jechać znowu, ale tym razem już nie będzie tak łatwo. Założe kapelusz i zatarasuje drogę, ew. coś innego wykombinuje...
marcinJ Posted January 6, 2005 Posted January 6, 2005 Jaaaaaaaasne. Jak by co to machaj albo krzycz Będziesz jechał bełkotem eee to znaczy Peugeotem :?: Miło by było pogadać (na żywca :wink: ) Ciągle bełkotem tfu...jak go nazwałeś? :wink: Planuje 1 maja jechać znowu, ale tym razem już nie będzie tak łatwo. Założe kapelusz i zatarasuje drogę, ew. coś innego wykombinuje... Cholercia, po ostatnich dzikich tłumach na Modlinie powiedziałem sobie, że więcej nie pojadę...ale chyba muszę zrewidować swoje poglądy
wielkopolanin Posted January 6, 2005 Posted January 6, 2005 Ja mam kawałek. Ale jest okazja, żeby znajomych w stolicy odwiedzić, taką majówkę sobie zrobić. Ale o czym właściwie jest ten topic, bo chyba mi umknęło :roll:
Sub-fan Posted January 7, 2005 Posted January 7, 2005 Ja mam kawałek. Ale jest okazja, żeby znajomych w stolicy odwiedzić, taką majówkę sobie zrobić. Jest okazja na "styczniówkę" ino w kielczech a nie wawie. Za tydzień SJS. Ale o czym właściwie jest ten topic, bo chyba mi umknęło :roll: O Magnatyzerach było. Ja nadal twierdzę że magnetyzery Multimaga działają, miałem je w Szuwarku, miałem w innych samochodach, testowałem w sporcie i wszędzie widziałem różnicę i nie była to autosugestia, tylko sprawdzone wyniki.
marcinJ Posted January 7, 2005 Posted January 7, 2005 Ja mam kawałek. Ale jest okazja, żeby znajomych w stolicy odwiedzić, taką majówkę sobie zrobić. Jest okazja na "styczniówkę" ino w kielczech a nie wawie. Za tydzień SJS.. Ja na te Kielce to sobie ostrze zęby. Ale ciągle mi jakoś terminy nie pasują Ale o czym właściwie jest ten topic, bo chyba mi umknęło :roll: O Magnatyzerach było. Ja nadal twierdzę że magnetyzery Multimaga działają, miałem je w Szuwarku, miałem w innych samochodach, testowałem w sporcie i wszędzie widziałem różnicę i nie była to autosugestia, tylko sprawdzone wyniki. Ale teraz mówisz poważnie, czy sobie z nas żartujesz
Azrael Posted January 7, 2005 Posted January 7, 2005 Ja mam kawałek. Ale jest okazja, żeby znajomych w stolicy odwiedzić, taką majówkę sobie zrobić. Jest okazja na "styczniówkę" ino w kielczech a nie wawie. Za tydzień SJS.. Ja na te Kielce to sobie ostrze zęby. Ale ciągle mi jakoś terminy nie pasują No teraz już sobota się trafiła :-( Ciężko będzie o taki termin w przyszłości ale może sie w ońcu uda. Zabawa jest super - Sub-fan może potwierdzić ;-) Ale o czym właściwie jest ten topic, bo chyba mi umknęło :roll: O Magnatyzerach było. Ja nadal twierdzę że magnetyzery Multimaga działają, miałem je w Szuwarku, miałem w innych samochodach, testowałem w sporcie i wszędzie widziałem różnicę i nie była to autosugestia, tylko sprawdzone wyniki. Ale teraz mówisz poważnie, czy sobie z nas żartujesz On naprawdę tak uważa :-)
marcinJ Posted January 7, 2005 Posted January 7, 2005 Azrael, ja akurat pracuje w takim systemie, że niektóre weekendy mam właśnie zajęte Jeszcze pokombinuje, może się uda.
Azrael Posted January 7, 2005 Posted January 7, 2005 Azrael, ja akurat pracuje w takim systemie, że niektóre weekendy mam właśnie zajęte Jeszcze pokombinuje, może się uda. Nie no rozumiem. Tylko szkoda :-( Cóż jak pech to pech, ja zwykle mam padnięte auto w takich momentach.
Sub-fan Posted January 7, 2005 Posted January 7, 2005 O Magnatyzerach było. Ja nadal twierdzę że magnetyzery Multimaga działają, miałem je w Szuwarku, miałem w innych samochodach, testowałem w sporcie i wszędzie widziałem różnicę i nie była to autosugestia, tylko sprawdzone wyniki. Ale teraz mówisz poważnie, czy sobie z nas żartujesz Marcin, napisałem to jak najbardziej poważnie. Możesz też poczytać tutaj http://www.akra.pl/akra.htm w dziale sport. Zresztą nie tylko tu, oprócz Motoru moje wypowiedzi na ten temat były w Auto Świecie, GT i paru innych pismach motoryzacyjnych.
Sub-fan Posted January 7, 2005 Posted January 7, 2005 Nie no rozumiem. Tylko szkoda :-( Cóż jak pech to pech, ja zwykle mam padnięte auto w takich momentach. Poczekaj jeszcze z tym padniętym autem
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.