Jump to content

Magnetyzery...

pikona

Recommended Posts

Posted

Czy to prawda, że można zwiększyć moc ?

Czy grozi za to utrata gwarancji?

Zamieszczam cytat ze strony sklepu:

"Dane dotyczące modyfikatora paliwa ....(nazwa).....:

Zwiększenie mocy silnika + 7 KM oraz + 9 Nm

Opracowany dla maksymalnego wzrostu przyspieszenia

Szybka stabilizacja - uzyskanie pełnych efektów działania urządzenia już po 500 km "

Zależy mi choc na minimalnym zwiekszeniu mocy ze 125KM i nie wiem czy to bajki czy prawda?

Posted
To już WRC nie ma ciekawszych tematów :evil:

Czytając miałem wrażenie, że jest to artykuł sponsorowany :? A tak swoją drogą to nie słyszałem jeszcze o magnetyzerach w Subaru, byłbyś pierwszy :wink:

Posted
To już WRC nie ma ciekawszych tematów :evil:

Czytając miałem wrażenie, że jest to artykuł sponsorowany :? A tak swoją drogą to nie słyszałem jeszcze o magnetyzerach w Subaru, byłbyś pierwszy :wink:

No wiesz chyba mnie o to nie posądzasz :roll:

Trzy lata temu jak szukałem GT, to trafiłem GT 97' z kpl. magnetyzerów :wink: Koleś próbował mi wmówić że mu dużo mniej pali :lol:

Posted

Nie, nie...

Bardziej miałem na myśli Pikone, który pytał chyba całkiem poważnie...

A Twój, mam wrażenie, wystarczająco dobrze pomyka. Niepotrzebne mu magnetyzery. Co byś zrobił od nadmiaru mocy? BTW ładnie brzmi jeszcze. Słyszałem jak wyprzedzałeś mnie 1 maja pod Modlinem :wink:

Posted

Miło słyszeć :) Hmm, a czym jechałeś, mam dobrą pamięć do tego co wyprzedzam. A tak w ogóle to ja wolno jeżdze na publicznych drogach :wink:

Posted
Miło słyszeć :) Hmm, a czym jechałeś, mam dobrą pamięć do tego co wyprzedzam. A tak w ogóle to ja wolno jeżdze na publicznych drogach :wink:

Pugiem 307 szarym 3-d. Nie byłem jedynym wyprzedzonym wtedy przez ciebie :wink: To było bardzo blisko tej ogromnej kolejki na lotnisko. Niedługo znowu maj, znowu moge dać się wyprzedzić :D

Posted

Jaaaaaaaasne. Jak by co to machaj albo krzycz :lol:

Będziesz jechał bełkotem eee to znaczy Peugeotem :?:

Miło by było pogadać (na żywca :wink: )

Posted

Ciągle bełkotem :( tfu...jak go nazwałeś? :twisted: :wink: Planuje 1 maja jechać znowu, ale tym razem już nie będzie tak łatwo. Założe kapelusz i zatarasuje drogę, ew. coś innego wykombinuje...

Posted

Ciągle bełkotem :( tfu...jak go nazwałeś? :twisted: :wink: Planuje 1 maja jechać znowu, ale tym razem już nie będzie tak łatwo. Założe kapelusz i zatarasuje drogę, ew. coś innego wykombinuje...

Posted

Cholercia, po ostatnich dzikich tłumach na Modlinie powiedziałem sobie, że więcej nie pojadę...ale chyba muszę zrewidować swoje poglądy

:twisted:

Posted

Ja mam kawałek. Ale jest okazja, żeby znajomych w stolicy odwiedzić, taką majówkę sobie zrobić. Ale o czym właściwie jest ten topic, bo chyba mi umknęło :roll:

Posted
Ja mam kawałek. Ale jest okazja, żeby znajomych w stolicy odwiedzić, taką majówkę sobie zrobić.

Jest okazja na "styczniówkę" :) ino w kielczech a nie wawie. Za tydzień SJS.

Ale o czym właściwie jest ten topic, bo chyba mi umknęło :roll:

O Magnatyzerach było.

Ja nadal twierdzę że magnetyzery Multimaga działają, miałem je w Szuwarku, miałem w innych samochodach, testowałem w sporcie i wszędzie widziałem różnicę i nie była to autosugestia, tylko sprawdzone wyniki.

Posted
Ja mam kawałek. Ale jest okazja, żeby znajomych w stolicy odwiedzić, taką majówkę sobie zrobić.

Jest okazja na "styczniówkę" :) ino w kielczech a nie wawie. Za tydzień SJS..

Ja na te Kielce to sobie ostrze zęby. Ale ciągle mi jakoś terminy nie pasują :cry:

O Magnatyzerach było.

Ja nadal twierdzę że magnetyzery Multimaga działają, miałem je w Szuwarku, miałem w innych samochodach, testowałem w sporcie i wszędzie widziałem różnicę i nie była to autosugestia, tylko sprawdzone wyniki.

Ale teraz mówisz poważnie, czy sobie z nas żartujesz :)

Posted

Jest okazja na "styczniówkę" :) ino w kielczech a nie wawie. Za tydzień SJS..

Ja na te Kielce to sobie ostrze zęby. Ale ciągle mi jakoś terminy nie pasują :cry:

No teraz już sobota się trafiła :-( Ciężko będzie o taki termin w przyszłości ale może sie w ońcu uda. Zabawa jest super - Sub-fan może potwierdzić ;-)

O Magnatyzerach było.

On naprawdę tak uważa :-)

Posted

Azrael, ja akurat pracuje w takim systemie, że niektóre weekendy mam właśnie zajęte :cry:

Jeszcze pokombinuje, może się uda.

Posted
Azrael, ja akurat pracuje w takim systemie, że niektóre weekendy mam właśnie zajęte :cry:

Jeszcze pokombinuje, może się uda.

Nie no rozumiem. Tylko szkoda :-( Cóż jak pech to pech, ja zwykle mam padnięte auto w takich momentach.

Posted
O Magnatyzerach było.

Marcin, napisałem to jak najbardziej poważnie. Możesz też poczytać tutaj http://www.akra.pl/akra.htm w dziale sport.

Zresztą nie tylko tu, oprócz Motoru moje wypowiedzi na ten temat były w Auto Świecie, GT i paru innych pismach motoryzacyjnych.

Posted
Nie no rozumiem. Tylko szkoda :-( Cóż jak pech to pech, ja zwykle mam padnięte auto w takich momentach.

Poczekaj jeszcze z tym padniętym autem :):twisted:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...