luki Posted January 5, 2005 Posted January 5, 2005 luki - przynajmniej sie postara - ale bardzo by chciał...
Azrael Posted January 5, 2005 Author Posted January 5, 2005 Szybkie pytanie -> czy ktoś ma/weźmie kamerę?
countdown Posted January 6, 2005 Posted January 6, 2005 juz sie zaczynam starac. kamery nie mam ale postaram sie zalatwic
Korton Posted January 6, 2005 Posted January 6, 2005 Nie wiecie moze, czy jest mozliwosc przyjechania na to spotkanko (szkola jazdy), ale nie uczestniczyc w samym kursie (placic okolo 400zl), przyjechac tak, poznac ludzi z forum i poogladac subarynki? Jesli by byla taka mozliwosc to chetnie bym sie stawil, a juz super by bylo jak bym mogl sie zabrac z kims z Krakowa:) (ten warunek nie jest niezbedny do pojawienia sie w Kielcach)
Wełniacz Posted January 6, 2005 Posted January 6, 2005 a moze ktos z Krakowa bedzie jechal tylko na 1 dzien bez nocowania i moglbym sie z nim zabrac (jesli czegos na uczelni mi nie wymysla dodatkowego :? ? 2 dni odpadaja bo sesja tuz tuz a czasu i wiedzy tak sobie
IWAN Posted January 6, 2005 Posted January 6, 2005 A jakie spotkanie? Można bliższe info, gdzi edokładnie(obiekt) co będzie , ile czasu i za ile? I co można wygrać?
Wełniacz Posted January 6, 2005 Posted January 6, 2005 "zimowy" :wink: SJS w Kielcach 15 stycznia jak w temacie
krs Posted January 6, 2005 Posted January 6, 2005 ja tez bede - czy trzeba sie gdzies rejestrowac (SJS)?
Azrael Posted January 6, 2005 Author Posted January 6, 2005 ja tez bede - czy trzeba sie gdzies rejestrowac (SJS)? Lepiej tak bo może miejsca na torze nie starczyć. Chyba że przyjeżdżasz towarzysko.
Korton Posted January 7, 2005 Posted January 7, 2005 a moze ktos z Krakowa bedzie jechal tylko na 1 dzien bez nocowania i moglbym sie z nim zabrac (jesli czegos na uczelni mi nie wymysla dodatkowego :? ? 2 dni odpadaja bo sesja tuz tuz a czasu i wiedzy tak sobie Wstepnie ja bym jechal, ale tez tak jak Ty na jeden dzien (sobota). Jesli tylko to wypali, to nie bedzie problemu zebys sie zabral.
michal Posted January 7, 2005 Posted January 7, 2005 Ja bede na 99.9%. Nawet sie zapisalem. To 0.01% to ze cos moze w pracy wypasc
krs Posted January 7, 2005 Posted January 7, 2005 To ile w koncu bedzie osob, przywioze drobne prezenty gwiazdkowe
IWAN Posted January 7, 2005 Posted January 7, 2005 "zimowy" :wink: SJS w Kielcach 15 stycznia jak w temacie No to trzeba tak było odrazu ze to SJS...15 to widziałem, jakie koszty i czy macie maszynki do śniegu bo chyba zimowy moze okazać się z nazwy? Oby nie oczywiście, bo mam dość ślizgania sie na czarnym
Azrael Posted January 7, 2005 Author Posted January 7, 2005 450PLN - póki co nie było żadnego odzewu o zniżce dla forumowiczów :-( IWAN - na czarnym tez się da :-D Jeżeli chcesz jechaać to skontaktuj się szybko z biurem SJS -> Mirek Gumula SJS Sp. z o.o. ul. Młyńska Boczna 9 31-469 Kraków tel. 12. 411 66 39 kom. 604 626 806 www.sjs.pl
Azrael Posted January 7, 2005 Author Posted January 7, 2005 Niestety podobno nie ma juz miejsc... Jabym proponował pogadać jednak z panem Mirkiem - ostatnio mój kolega był na SJSie pop tymjak do niego zadzwonili że ktoś zrezygnował. Mogą nie wszyscy dojechac, poza tym forumowicze jednak są znani kadrze i specjalnie traktowani :-) No i zawsze można Iwana na I stopieńposłac sobie hamowanie pocwiczyc ;-) hihihihihihihi (Iwan - żarciek, nie obrażaj sie ;-) )
IWAN Posted January 7, 2005 Posted January 7, 2005 450PLN - póki co nie było żadnego odzewu o zniżce dla forumowiczów :-(IWAN - na czarnym tez się da :-D Przecież nie pisałem że się nie da tylko ze mam dość. Jest zima i ma być po białym, za czarne to im nie zapłacę w życiu 450PLN :shock:
Azrael Posted January 7, 2005 Author Posted January 7, 2005 Przecież nie pisałem że się nie da. Jest zima i ma byc biało, za czarne to im nie zapłacę w życiu 450PLN :shock: Hmm moż emają układy na górze ;-) Meteo coś wspominało o gwałtownym załamaniu pogody w połowie miesiąca...
IWAN Posted January 7, 2005 Posted January 7, 2005 Meteo coś wspominało o gwałtownym załamaniu pogody w połowie miesiąca... No to będę wtedy się wpraszał
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.