Jump to content

Lista obecności na spotkaniu w Kielcach 15.01.2005

Azrael

Recommended Posts

• Replies 148
  • Created
  • Last Reply
Posted

Nie wiecie moze, czy jest mozliwosc przyjechania na to spotkanko (szkola jazdy), ale nie uczestniczyc w samym kursie (placic okolo 400zl), przyjechac tak, poznac ludzi z forum i poogladac subarynki?

Jesli by byla taka mozliwosc to chetnie bym sie stawil, a juz super by bylo jak bym mogl sie zabrac z kims z Krakowa:) (ten warunek nie jest niezbedny do pojawienia sie w Kielcach)

Posted

a moze ktos z Krakowa bedzie jechal tylko na 1 dzien bez nocowania i moglbym sie z nim zabrac (jesli czegos na uczelni mi nie wymysla dodatkowego :? ? 2 dni odpadaja bo sesja tuz tuz a czasu i wiedzy tak sobie :lol:

Posted

A jakie spotkanie?

Można bliższe info, gdzi edokładnie(obiekt) co będzie , ile czasu i za ile?

I co można wygrać? :)

Posted
ja tez bede - czy trzeba sie gdzies rejestrowac (SJS)?

Lepiej tak bo może miejsca na torze nie starczyć. Chyba że przyjeżdżasz towarzysko.

Posted
a moze ktos z Krakowa bedzie jechal tylko na 1 dzien bez nocowania i moglbym sie z nim zabrac (jesli czegos na uczelni mi nie wymysla dodatkowego :? ? 2 dni odpadaja bo sesja tuz tuz a czasu i wiedzy tak sobie :lol:

Wstepnie ja bym jechal, ale tez tak jak Ty na jeden dzien (sobota). Jesli tylko to wypali, to nie bedzie problemu zebys sie zabral.

Posted
"zimowy" :wink: SJS w Kielcach 15 stycznia jak w temacie

No to trzeba tak było odrazu ze to SJS...15 to widziałem, jakie koszty i czy macie maszynki do śniegu bo chyba zimowy moze okazać się z nazwy?

Oby nie oczywiście, bo mam dość ślizgania sie na czarnym :evil:

Posted

450PLN - póki co nie było żadnego odzewu o zniżce dla forumowiczów :-(

IWAN - na czarnym tez się da :-D

Jeżeli chcesz jechaać to skontaktuj się szybko z biurem SJS ->

Mirek Gumula

SJS Sp. z o.o.

ul. Młyńska Boczna 9

31-469 Kraków

tel. 12. 411 66 39

kom. 604 626 806

www.sjs.pl

Posted
Niestety podobno nie ma juz miejsc...

Jabym proponował pogadać jednak z panem Mirkiem - ostatnio mój kolega był na SJSie pop tymjak do niego zadzwonili że ktoś zrezygnował. Mogą nie wszyscy dojechac, poza tym forumowicze jednak są znani kadrze i specjalnie traktowani :-) No i zawsze można Iwana na I stopieńposłac sobie hamowanie pocwiczyc ;-) hihihihihihihi (Iwan - żarciek, nie obrażaj sie ;-) )

Posted
450PLN - póki co nie było żadnego odzewu o zniżce dla forumowiczów :-(

IWAN - na czarnym tez się da :-D

Przecież nie pisałem że się nie da tylko ze mam dość.

Jest zima i ma być po białym, za czarne to im nie zapłacę w życiu 450PLN :shock:

Posted

Przecież nie pisałem że się nie da.

Jest zima i ma byc biało, za czarne to im nie zapłacę w życiu 450PLN :shock:

Hmm moż emają układy na górze ;-) Meteo coś wspominało o gwałtownym załamaniu pogody w połowie miesiąca...

Posted

Meteo coś wspominało o gwałtownym załamaniu pogody w połowie miesiąca...

No to będę wtedy się wpraszał :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...