Wck Posted January 5, 2005 Posted January 5, 2005 Witam wszystkich serdecznie z Olsztyna Biernym forumowiczem jestem już od dłuuugiego czasu, ale jakoś nigdy nie mogłem się przełamać aby zostać tym "czynnym" No ale dzisiaj nadszedł ten dzień Ja już znam prawie Was wszystkich, ale Wy mnie nie, więc postaram się to jakoś nadrobić Swojego Subaru niestety nie mam, ale mam nadzieję że jednak kiedyś nadejdzie ten dzień... Na szczęście w moim mieście mogę podziwiać trochę więcej Subaru niż kolega ze Szczecina, między innymi: - Impreza STi 2,5 MY '04 Hołowczyca - 2 Imprezy STi 2,0 MY '03 - Impreza STi MY '01 - Impreza WRX MY '01 - ok. 8-10 Imprez GT - 2 Legacy Turbo - dużo wszelkiej maści Forysiów - duuużo starych niezaturbionych Imprez, Legasiaków, Justynek itp Jedyne Subaru które miałem zaszczyt prowadzić przez parę chwil to Forester 2,5 Turbo '01 (do wprowadzenia wersji 2,5 XT '04 prawdopodobnie jeden z nielicznych w Polsce:))
Scooby Posted January 5, 2005 Posted January 5, 2005 Witam na forum w imieniu przedstawicieli Poznania i Wlkp. Na szczęście w moim mieście mogę podziwiać trochę więcej Subaru niż kolega ze Szczecina, między innymi: [ciach] :? To chyba juz wszedzie jest wiecej Subaru niz tutaj u nas :?
Wełniacz Posted January 5, 2005 Posted January 5, 2005 Witam i pozdrawiam czasem jako Warmiak (Lidzbark Warmiński) a czasem Krakowianin
Wck Posted January 5, 2005 Author Posted January 5, 2005 To chyba juz wszedzie jest wiecej Subaru niz tutaj u nas A ja do niedawna myślałem, że u nas jest mało :?... Wełniacz: miło zobaczyć kogoś "swojego"
luki Posted January 5, 2005 Posted January 5, 2005 Witam wszystkich serdecznie z Olsztyna Biernym forumowiczem jestem już od dłuuugiego czasu, ale jakoś nigdy nie mogłem się przełamać aby zostać tym "czynnym" No ale dzisiaj nadszedł ten dzień Ja już znam prawie Was wszystkich, ale Wy mnie nie, więc postaram się to jakoś nadrobić Swojego Subaru niestety nie mam, ale mam nadzieję że jednak kiedyś nadejdzie ten dzień... Na szczęście w moim mieście mogę podziwiać trochę więcej Subaru niż kolega ze Szczecina, między innymi: - Impreza STi 2,5 MY '04 Hołowczyca - 2 Imprezy STi 2,0 MY '03 - Impreza STi MY '01 - Impreza WRX MY '01 - ok. 8-10 Imprez GT - 2 Legacy Turbo - dużo wszelkiej maści Forysiów - duuużo starych niezaturbionych Imprez, Legasiaków, Justynek itp Jedyne Subaru które miałem zaszczyt prowadzić przez parę chwil to Forester 2,5 Turbo '01 (do wprowadzenia wersji 2,5 XT '04 prawdopodobnie jeden z nielicznych w Polsce:)) no widze że twój wywiad działa jak dotąd najlepiej ze wszystkich... witam i pozdrawiam
Wck Posted January 5, 2005 Author Posted January 5, 2005 hehe - wywiad po prostu Subaromania również pozdrawiam
Golfstrom Posted January 5, 2005 Posted January 5, 2005 Witam i pozdrawiam "prawie-ziomala" - ja jestem z Kętrzyna. Co do ilości subaraków, to sam Bogdan Mydło (właściciel toru szutrowego we Frączkach) ma ich kilka : 2 czy 3 imprezy oklatkowane, jednego Forysia (po Hołku), jedno (przynajmniej) legacy kombi w wersji do '94 i jedno identyczne jak moje - spotkaliśmy się przypadkiem w Olsztynie w zeszłym tygodniu. A ile ma ich w częściach, to chyba sam nie wie To jest dopiero subaromaniactwo pzdr
Wck Posted January 5, 2005 Author Posted January 5, 2005 Fakt faktem - miał Imprez chyba ze 3, niestety dziwnym cudem żadna już nie stoi pod jego warsztatem Jedna na pewno uległa wypadkowi, ale co z resztą to nie wiem... pozdrawiam
colirzadzi Posted January 5, 2005 Posted January 5, 2005 forysia po Holku nie ma czasem Stanik ? chyba, ze jeszcze innego opchnal. pozdrawiam
bartek@klubsubaru.pl Posted January 5, 2005 Posted January 5, 2005 o, cześć forysia po Holku nie ma czasem Stanik? już nie, odkupił go od niego String
Waldemar Biela Posted January 5, 2005 Posted January 5, 2005 Pozdrawiam swierzo ofiare, ale prosze mie tu zbiegowiska nie robic. Co to so......... imieniny u cioci? A tak wogóle "czynnym" forumowiczem sie zostaje po pierwszym rajdzie .....znaczy ......Zlocie......znaczy ......Imprezie.......znaczy ....wszyscy wiedzo po czym. Mamusia
Golfstrom Posted January 5, 2005 Posted January 5, 2005 A tak wogóle "czynnym" forumowiczem sie zostaje po pierwszym rajdzie .....znaczy ......Zlocie......znaczy ......Imprezie.......znaczy ....wszyscy wiedzo po czym.Mamusia Znaczy się jestem nieczynny...znaczy zepsuty.....znaczy już teraz wiem dlaczego zona (moja, moja) chodzi jakaś taka rozdrażniona... A ja to składałem na depresję zimową. O! ja niemądry... colirzadzi napisał: "forysia po Holku nie ma czasem Stanik?" A może sie zamienili, bo Bogdan ma/miał Stanikową Imprezę. Tą którą Zbyszek miał mnie przewieźć po Nowej Różance. Tą srebrną, wspaniałą wściekłą, niesamowitą.....Ehh! Obiecanki-cacanki, a Golfstromowi radość :? Tak to jednak zimowa depresja.... pzdr
TYPE_R Posted January 5, 2005 Posted January 5, 2005 witam ziomka :wink: co do subarynek, to jezdzi ich sporo wiecej niz te ktore wymieniles pozdro
Wck Posted January 5, 2005 Author Posted January 5, 2005 witam ziomka :wink: co do subarynek, to jezdzi ich sporo wiecej niz te ktore wymieniles pozdro A witam W końcu ktoś z tego samego miasta A co do subarynek to wiem że jeździ ich trochę więcej, ale jakoś mi wyleciały z głowy W każdym razie nie musimy narzekać na ich brak
aquarius Posted January 5, 2005 Posted January 5, 2005 witam i pozdrawiam, z południa do olsztyna to na rzut beretką... :wink: więc prawie po sąsiedzku.. pozdr.
Wck Posted January 5, 2005 Author Posted January 5, 2005 witam i pozdrawiam, z południa do olsztyna to na rzut beretką... :wink: więc prawie po sąsiedzku.. pozdr. A witam sąsiada - ma sąsiad świeżą gazetkę?? Jak tak to wpadłbym za minutkę
aquarius Posted January 5, 2005 Posted January 5, 2005 oj nie... ale zapraszam sąsiada na świeżo zaparzoną herbatę... pozdr.
WRC fan Posted January 5, 2005 Posted January 5, 2005 Witam forumiowicza z częsci Polski w której niestety nie miałem okazji gościć,ale napewno postaram sie nadrobić braki w tym roku 8) pzdr
Wck Posted January 5, 2005 Author Posted January 5, 2005 A zapraszam bardzo, szczególnie w terminie Rajdu Polski Wtedy okolica prezentuje się pięknie
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.