Jump to content

Pozdrowienia z Olsztyna :)

Wck

Recommended Posts

Posted

Witam wszystkich serdecznie z Olsztyna :) Biernym forumowiczem jestem już od dłuuugiego czasu, ale jakoś nigdy nie mogłem się przełamać aby zostać tym "czynnym" :) No ale dzisiaj nadszedł ten dzień :) Ja już znam prawie Was wszystkich, ale Wy mnie nie, więc postaram się to jakoś nadrobić :) Swojego Subaru niestety nie mam, ale mam nadzieję że jednak kiedyś nadejdzie ten dzień... Na szczęście w moim mieście mogę podziwiać trochę więcej Subaru niż kolega ze Szczecina, między innymi:

- Impreza STi 2,5 MY '04 Hołowczyca

- 2 Imprezy STi 2,0 MY '03

- Impreza STi MY '01

- Impreza WRX MY '01

- ok. 8-10 Imprez GT

- 2 Legacy Turbo

- dużo wszelkiej maści Forysiów

- duuużo starych niezaturbionych Imprez, Legasiaków, Justynek itp ;)

Jedyne Subaru które miałem zaszczyt prowadzić przez parę chwil to Forester 2,5 Turbo '01 (do wprowadzenia wersji 2,5 XT '04 prawdopodobnie jeden z nielicznych w Polsce:))

Posted

Witam na forum w imieniu przedstawicieli Poznania i Wlkp. :)

Na szczęście w moim mieście mogę podziwiać trochę więcej Subaru niż kolega ze Szczecina, między innymi: [ciach]

:? To chyba juz wszedzie jest wiecej Subaru niz tutaj u nas :?

Posted
To chyba juz wszedzie jest wiecej Subaru niz tutaj u nas

A ja do niedawna myślałem, że u nas jest mało :?...

Wełniacz: miło zobaczyć kogoś "swojego" :D

Posted
Witam wszystkich serdecznie z Olsztyna :) Biernym forumowiczem jestem już od dłuuugiego czasu, ale jakoś nigdy nie mogłem się przełamać aby zostać tym "czynnym" :) No ale dzisiaj nadszedł ten dzień :) Ja już znam prawie Was wszystkich, ale Wy mnie nie, więc postaram się to jakoś nadrobić :) Swojego Subaru niestety nie mam, ale mam nadzieję że jednak kiedyś nadejdzie ten dzień... Na szczęście w moim mieście mogę podziwiać trochę więcej Subaru niż kolega ze Szczecina, między innymi:

- Impreza STi 2,5 MY '04 Hołowczyca

- 2 Imprezy STi 2,0 MY '03

- Impreza STi MY '01

- Impreza WRX MY '01

- ok. 8-10 Imprez GT

- 2 Legacy Turbo

- dużo wszelkiej maści Forysiów

- duuużo starych niezaturbionych Imprez, Legasiaków, Justynek itp ;)

Jedyne Subaru które miałem zaszczyt prowadzić przez parę chwil to Forester 2,5 Turbo '01 (do wprowadzenia wersji 2,5 XT '04 prawdopodobnie jeden z nielicznych w Polsce:))

no widze że twój wywiad działa jak dotąd najlepiej ze wszystkich...

witam i pozdrawiam

Posted

Witam i pozdrawiam "prawie-ziomala" - ja jestem z Kętrzyna.

Co do ilości subaraków, to sam Bogdan Mydło (właściciel toru szutrowego we Frączkach) ma ich kilka :) :

2 czy 3 imprezy oklatkowane, jednego Forysia (po Hołku), jedno (przynajmniej) legacy kombi w wersji do '94 i jedno identyczne jak moje - spotkaliśmy się przypadkiem w Olsztynie w zeszłym tygodniu. A ile ma ich w częściach, to chyba sam nie wie :) To jest dopiero subaromaniactwo :D

pzdr

Posted

Fakt faktem - miał Imprez chyba ze 3, niestety dziwnym cudem żadna już nie stoi pod jego warsztatem :( Jedna na pewno uległa wypadkowi, ale co z resztą to nie wiem...

pozdrawiam ;)

Posted

Pozdrawiam swierzo ofiare, ale prosze mie tu zbiegowiska nie robic. Co to so......... imieniny u cioci? A tak wogóle "czynnym" forumowiczem sie zostaje po pierwszym rajdzie .....znaczy ......Zlocie......znaczy ......Imprezie.......znaczy ....wszyscy wiedzo po czym.

Mamusia

Posted
A tak wogóle "czynnym" forumowiczem sie zostaje po pierwszym rajdzie .....znaczy ......Zlocie......znaczy ......Imprezie.......znaczy ....wszyscy wiedzo po czym.

Mamusia

:( Znaczy się jestem nieczynny...znaczy zepsuty.....znaczy już teraz wiem dlaczego zona (moja, moja) chodzi jakaś taka rozdrażniona...

A ja to składałem na depresję zimową. O! ja niemądry...

colirzadzi napisał:

"forysia po Holku nie ma czasem Stanik?"

A może sie zamienili, bo Bogdan ma/miał Stanikową Imprezę. Tą którą Zbyszek miał mnie przewieźć po Nowej Różance. Tą srebrną, wspaniałą wściekłą, niesamowitą.....Ehh! Obiecanki-cacanki, a Golfstromowi radość :?

Tak to jednak zimowa depresja....

pzdr

Posted
witam ziomka :wink: co do subarynek, to jezdzi ich sporo wiecej niz te ktore wymieniles :)

pozdro

A witam :) W końcu ktoś z tego samego miasta :)

A co do subarynek to wiem że jeździ ich trochę więcej, ale jakoś mi wyleciały z głowy :) W każdym razie nie musimy narzekać na ich brak ;)

Posted
witam i pozdrawiam, z południa do olsztyna to na rzut beretką... :wink:

więc prawie po sąsiedzku..

pozdr.

A witam sąsiada - ma sąsiad świeżą gazetkę?? Jak tak to wpadłbym za minutkę :lol:;)

Posted

Witam forumiowicza z częsci Polski w której niestety nie miałem okazji gościć,ale napewno postaram sie nadrobić braki w tym roku 8)

pzdr

Posted

A zapraszam bardzo, szczególnie w terminie Rajdu Polski :) Wtedy okolica prezentuje się pięknie :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...