andrea Posted January 1, 2005 Posted January 1, 2005 Pozdrawiam wszystkich subarowiczów którzy zaglądają na forum i tych którzy jeszcze nie mają szczęścia o nim wiedzieć Życzę Wam wszystkiego najlepszego w tym Nowym Roku 2005.Abyście byli zadowoleni z posiadanych przez siebie subarynek(i nie tylko) i żeby każdy Wasz wyjazd na trasę odbywał się bezpiecznie i oznaczał powrót do domu.Wiele zdrowia,pomyślności i aby kółka zawsze szczęśliwie się kręciły. :!: :!:
Buffy22 Posted January 1, 2005 Posted January 1, 2005 Mam takie pytanie kim Ty właściwie jesteś Andrea?? Widze że jak narazie masz malutko postów i wydaje mi sie że jesteś nowa(y). A za życzenia bardzo dziękuje i nawzajem je przekazuje!!!!! 8)
Niuniek Posted January 2, 2005 Posted January 2, 2005 Aleś dociekliwy w tym nowym 2005 roku :wink: Wszystkiego najlepszego dla was wszystkich drodzy forumowicze, no i do rychłego spotkania
wrx33 Posted January 3, 2005 Posted January 3, 2005 Życzę Wam wszystkim roku bez zmartwień, oraz wszystkiego, czego sam sobie bym życzył.
Pemo Posted January 3, 2005 Posted January 3, 2005 No ja tez zeycze najlepszego w tym nowym roku, oby byl lepszy niz ten 2004, zeby kazdy z forumowiczow mial wymarzone Subaru
Buffy22 Posted January 4, 2005 Posted January 4, 2005 Niuniek nie mów że nie chciał byś by na naszym skromnym w piękną płeć forum nie przybyło troszke okazów tej rasy???? A jak juz są to trzeba je poznać bilzej , w końcu my wszyscy to prawie jak jedna wielka rodzina zakochana w tej jedynaj marce samochodu!!!!
Scooby Posted January 4, 2005 Posted January 4, 2005 Obawiam sie, ze Andrea jest plci brzydkiej... jak wiekszosc z nas tutaj
Sub-fan Posted January 4, 2005 Posted January 4, 2005 Niuniek nie mów że nie chciał byś by na naszym skromnym w piękną płeć forum nie przybyło troszke okazów tej rasy???? A jak juz są to trzeba je poznać bilzej Buffy erotomanie popraw się
WRC fan Posted January 4, 2005 Posted January 4, 2005 Niuniek nie mów że nie chciał byś by na naszym skromnym w piękną płeć forum nie przybyło troszke okazów tej rasy???? A jak juz są to trzeba je poznać bilzej Buffy erotomanie popraw się LOL
Moniqa Posted January 4, 2005 Posted January 4, 2005 Erotoman czy erotuman o to jest pytanie... ;-) hmmm..jak to facet facetowi potrafi ja myślałam że tylko kobitki tak mają 8)
Pemo Posted January 4, 2005 Posted January 4, 2005 Ja sie skromnie pochwale, ze dzis mija rok mojej obecnosci na forum No i jeszcze raz wszystkim Szczęsliwego Nowego Roku
Buffy22 Posted January 4, 2005 Posted January 4, 2005 Kurde czuzbym ja o czymś nie wiedział?? Co chłopcy macie jakieś swoje skryte tajemnice?? Facet powie że chciałby więcej kobiet na forum to odrazu go od erotomanów wyzywają..... Chłopcy sie czegoś wstydzą????
Niuniek Posted January 4, 2005 Posted January 4, 2005 Niuniek nie mów że nie chciał byś by na naszym skromnym w piękną płeć forum nie przybyło troszke okazów tej rasy???? Hmm czy bym chciał?Nie. Tak szczerze to nie interesuje mnie to. 8) Chce aby forum się rozwijało ale czy przybędzie subaroholik czy subaroholiczka. Nie robi mi to różnicy.
Buffy22 Posted January 5, 2005 Posted January 5, 2005 To było bardzo "Głębokie" Utrzczcijmy to minutą ciszy!!!!!
andrea Posted January 8, 2005 Author Posted January 8, 2005 Buffy22,rację ma Scooby,jestem płci brzydkiej Zmyliła Cię ksywka.Ale nie Ciebie pierwszego.Ale tak jak Ty jestem miłośnikiem Subaru.A co do małej ilości postów,to postaram się poprawić :lol:Jestem pewny,że przy furrorze,jaką robi nasza ulubiona marka,wstąpią na to forum przedstawicielki płci pięknej.Jeszcze raz wszystkich pozdrawiam.
aquarius Posted January 8, 2005 Posted January 8, 2005 Pozdrowienia dla Wszystkich, oby jak najwięcej miłośników tej marki tu zagościło... PS. Panowie- czyżby był potrzebny "mały subarynkowy kącik matrymonialny"?? :wink: pozdr.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.