polll Posted December 27, 2004 Posted December 27, 2004 Witam Wszytskich Od dluzszego czasu czytam forum i jeszcze w starym roku postanowilem cos napisac Pomimo ze nie mam Subaru jestem fanem marki Interesuje mnie szczegolnie Impreza (imprezy tez) w kazdym wydaniu na codzien jezdze fiatem seicento sporting ktory w tym roku przejechal okolo 30 kjsow nie daje on niestety tyle frajdy z jazdy co SI ale mam nadzieje ze kiedys bede mial SI i wiedza jaka tu zdobede przyda mi sie Pozdrawiam Wszystkich http://mitglied.lycos.de/polll/zimowajazda.mpg a to maly bonus powitanie zimy na torze
Waldemar Biela Posted December 27, 2004 Posted December 27, 2004 Witam w imieniu spiacych forumowiczów. Pragne Cie równoczesnie uswiadomic, ze tego co sie tu nauczysz nie da sie wykorzystac na torze. Mianowicie nauczysz sie tu przeklinac, pic i prowadzic mesiste dyskusje ....czyli podstaw zycia w rodzinie. pozdrawiam Mamusia
WRC fan Posted December 27, 2004 Posted December 27, 2004 Witam w imieniu spiacych forumowiczów. ja nie śpie 8) Witam i pozdrawiam :wink:
Sub-fan Posted December 27, 2004 Posted December 27, 2004 Witaj w domu wariatów oups a forum oczywiście
Pemo Posted December 28, 2004 Posted December 28, 2004 Witam na forum! Calkiem fajnie ci wychodzi jazda tym Sejem :!:
Azrael Posted December 28, 2004 Posted December 28, 2004 Witam na forum i wśród subaromaniaków. Szczególne powitania bo sam bardzo dużo jeżdżę Seicento Sporting ;-)
robi Posted December 28, 2004 Posted December 28, 2004 Witam Wszytskich Od dluzszego czasu czytam forum i jeszcze w starym roku postanowilem cos napisac Pomimo ze nie mam Subaru jestem fanem marki Interesuje mnie szczegolnie Impreza (imprezy tez) w kazdym wydaniu na codzien jezdze fiatem seicento sporting ktory w tym roku przejechal okolo 30 kjsow nie daje on niestety tyle frajdy z jazdy co SI ale mam nadzieje ze kiedys bede mial SI i wiedza jaka tu zdobede przyda mi sie Pozdrawiam Wszystkich http://mitglied.lycos.de/polll/zimowajazda.mpg a to maly bonus powitanie zimy na torze To tak jak ja, jestem nowy, wiec sie witam w tym temacie zeby nie zakladac drugiego podobnego :)
Moniqa Posted December 28, 2004 Posted December 28, 2004 Welcome, Salut, Willkommen i inne tam takie..tzn WITOJCIE!! chlebem ..solą..Krakowiankami i drinkami z palemką..niech wam ziemia lekk...chyba sie zapędziłam... :roll: ...miłego pobytu na planecie SubaruPl :wink:
Przemeq Posted December 28, 2004 Posted December 28, 2004 Ja też Was witam i od razu gratuluję, że zainteresowała się Waszymi postami Mamusia Forumowa. Pod jej skrzydłami... eee... tego... wyrośniecie na porządnych ludzi :wink: PS. Wracam do swojego starego avatara. Fajniejszy był
aquarius Posted December 28, 2004 Posted December 28, 2004 witam i pozdrawiam, jako początkujący subaromaniak a już całkowicie pozytywnie zakręcony.
Przemek Posted December 29, 2004 Posted December 29, 2004 Witam , tez jestem tu nowy. Nie dostalem pod choinke Subaru dla wciąż czekam... pozdr Przemek
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.