Jump to content

jestem nowy witam wszytskich

polll

Recommended Posts

Posted

Witam Wszytskich

Od dluzszego czasu czytam forum i jeszcze w starym roku postanowilem cos napisac :) Pomimo ze nie mam Subaru jestem fanem marki :) Interesuje mnie szczegolnie Impreza :) (imprezy tez) :D w kazdym wydaniu :) na codzien jezdze fiatem seicento sporting ktory w tym roku przejechal okolo 30 kjsow :) nie daje on niestety tyle frajdy z jazdy co SI ale mam nadzieje ze kiedys bede mial SI i wiedza jaka tu zdobede przyda mi sie :)

Pozdrawiam Wszystkich :)

http://mitglied.lycos.de/polll/zimowajazda.mpg a to maly bonus :) powitanie zimy na torze :D

Posted

Witam w imieniu spiacych forumowiczów. Pragne Cie równoczesnie uswiadomic, ze tego co sie tu nauczysz nie da sie wykorzystac na torze. Mianowicie nauczysz sie tu przeklinac, pic i prowadzic mesiste dyskusje ....czyli podstaw zycia w rodzinie.

pozdrawiam

Mamusia

Posted

Witam na forum! Calkiem fajnie ci wychodzi jazda tym Sejem :!:

Posted
Witam Wszytskich

Od dluzszego czasu czytam forum i jeszcze w starym roku postanowilem cos napisac :) Pomimo ze nie mam Subaru jestem fanem marki :) Interesuje mnie szczegolnie Impreza :) (imprezy tez) :D w kazdym wydaniu :) na codzien jezdze fiatem seicento sporting ktory w tym roku przejechal okolo 30 kjsow :) nie daje on niestety tyle frajdy z jazdy co SI ale mam nadzieje ze kiedys bede mial SI i wiedza jaka tu zdobede przyda mi sie :)

Pozdrawiam Wszystkich :)

http://mitglied.lycos.de/polll/zimowajazda.mpg a to maly bonus :) powitanie zimy na torze :D

To tak jak ja, jestem nowy, wiec sie witam w tym temacie zeby nie zakladac drugiego podobnego :):)

Posted

Welcome, Salut, Willkommen i inne tam takie..tzn WITOJCIE!! chlebem ..solą..Krakowiankami i drinkami z palemką..niech wam ziemia lekk...chyba sie zapędziłam... :roll: ...miłego pobytu na planecie SubaruPl :wink:

Posted

Ja też Was witam i od razu gratuluję, że zainteresowała się Waszymi postami Mamusia Forumowa. Pod jej skrzydłami... eee... tego... wyrośniecie na porządnych ludzi :wink:

PS. Wracam do swojego starego avatara. Fajniejszy był :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...