BaRy Posted December 27, 2004 Posted December 27, 2004 "Używane: Subaru Impreza - Szybkie i Niezawodne" Jak na tego rodzaju czasopismo ten artykuł jest dość obszerny. No i bardzo chwalą Subarynke, dlatego oceniam go pozytywnie :wink: pozdro
kropek Posted December 27, 2004 Posted December 27, 2004 ale i tak są błedy np. ze wersja Coupe, była tylko z kierownicą po prawej stronie .
Azrael Posted December 27, 2004 Posted December 27, 2004 ale i tak są błedy np. ze wersja Coupe, była tylko z kierownicą po prawej stronie . A była jakaś uturbiona 3 drzwiowka z kierownica po lewej?
JotEn Posted December 27, 2004 Posted December 27, 2004 22B widziałem ostatnio na mobile.de ze CH za jedyne 75000Euro - jedyna LHD a no i bym zapomniał - widziałem GT Coupe granatową w warszawie przed świętami -niestety zbyt daleko żeby zobaczyć czy LHD czy RHD i czy to w ogóle była 22B ale na pewno na taką stylizowana
Azrael Posted December 27, 2004 Posted December 27, 2004 Nie jedyna, ale to wszystko są przeróbki AFAIK.
kropek Posted December 27, 2004 Posted December 27, 2004 ale i tak są błedy np. ze wersja Coupe, była tylko z kierownicą po prawej stronie . A była jakaś uturbiona 3 drzwiowka z kierownica po lewej? uturbionych nie było, ale 2,5 RS Coupe był sprzedawany w Ameryce i miła kierownicę po włąściwej stronie dla nas :wink: i oto właśnie mi chodziło. Pozdrawiam
Azrael Posted December 27, 2004 Posted December 27, 2004 ale i tak są błedy np. ze wersja Coupe, była tylko z kierownicą po prawej stronie . A była jakaś uturbiona 3 drzwiowka z kierownica po lewej? uturbionych nie było, ale 2,5 RS Coupe był sprzedawany w Ameryce i miła kierownicę po włąściwej stronie dla nas :wink: i oto właśnie mi chodziło. Pozdrawiam Z Imprezą GT niema on jednak za wiele wspólnego. IMO to żadna nieścisłość.
Roland Posted December 28, 2004 Posted December 28, 2004 ale i tak są błedy np. ze wersja Coupe, była tylko z kierownicą po prawej stronie . A była jakaś uturbiona 3 drzwiowka z kierownica po lewej? Właśnie czytam ten artykuł i w tabelce "Pozostałe wersje nadwozia" jest wspominane Coupe ale nie tylko GT - więc jednak Motor strzelił babola :-) ("Pod maską silniki o mocy od 90 do 280 KM" - to chyba rozwiewa wątpliwości, że mieli na myśli wyłącznie GT).
BaRy Posted December 28, 2004 Author Posted December 28, 2004 Sorka panowie to całe zamieszanie ja spowodowałem. Chyb wprowadziłem Azarela w błąd, ponieważ napisałem w temacie, że to o GT. A w tym artykule nie jest to aż tak uściślone powiedziałbym, że jest w 95% o GT
Sub-fan Posted December 29, 2004 Posted December 29, 2004 Artykuł jest generalnie o GT, ale opisują w nim również inne modele Imprez.
Yoguch Posted December 29, 2004 Posted December 29, 2004 Azrael napisał: A była jakaś uturbiona 3 drzwiowka z kierownica po lewej? np. te przerobione przez firme Prodrive, mozesz rzucic okiem na taka na str. subaru.pl, samochody uzywane. Pozdr Y ///Subaru_My_Love////
Azrael Posted December 29, 2004 Posted December 29, 2004 Azrael napisał: A była jakaś uturbiona 3 drzwiowka z kierownica po lewej? np. te przerobione przez firme Prodrive, mozesz rzucic okiem na taka na str. subaru.pl, samochody uzywane. Pozdr Y ///Subaru_My_Love//// Ja nie mówię o wydumkach, na tej zasadzie to Skyline GT-R LHD tez już jest.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.