Jump to content

Impreza S203

Misiek4

Recommended Posts

Posted

Wyglad super, reszta jeszcze lepiej, spojler troche zalatuje F&F ale nie jest zly ;)

Posted

Jak dla mnie - poczatkujacego to BAARDZO ŁADNIE wyglada - tylko ze....Po co ta wycieraczka na tylniej szybie. Kierowcy SI nie sa chyba wyprzedzani :o tylko wpyrzedzaja :lol: , a moze sie myle..?

Posted
Jak dla mnie - poczatkujacego to BAARDZO ŁADNIE wyglada - tylko ze....Po co ta wycieraczka na tylniej szybie. Kierowcy SI nie sa chyba wyprzedzani :o tylko wpyrzedzaja :lol: , a moze sie myle..?

Wycieraczka czasami się przydaje.

Posted
Wycieraczka czasami się przydaje.

np. żeby się dobrze przyjrzeć czy w tym granatowym Mondeo które za Tobą jedzie od kliku km siedzi młode małżeństwo czy dwóch mundurowych :wink:

Posted

Wszystko pieknie, ladnie, tylko ten spojler... mogl zostac stary. Poprostu nic wiecej nie trzeba, dodaje on uroku dla calego auta, a ten mi sie nie podoba.

Posted

To kwestia gustu, a kazdy ma inny :)) a to dobrze bo gdyby kazdy mial tai sam wszyscy by jezdzili jednbakowymi samochodami :)) Ja se osobiscie nie wyobrazam WRX bez wysokiego spojlera z Sti :))

Posted
To kwestia gustu, a kazdy ma inny :)) a to dobrze bo gdyby kazdy mial tai sam wszyscy by jezdzili jednbakowymi samochodami :)) Ja se osobiscie nie wyobrazam WRX bez wysokiego spojlera z Sti :))

Też sobie kiedyś nie wyobrażałem, ale takiego właśnie miałem.

Posted
PIĘKNY !!! już wiem co zrobię z wygraną w DUŻEGO LOTKA, wszak jest kumulacja 6 milionów :twisted: ......

Heheheh.... Na te 6 baniek mam od roku rezerwację ;)

Może innym razem.

Posted

Heheheh.... Na te 6 baniek mam od roku rezerwację ;)

Może innym razem.

zawsze można się podzielić, po 3 miliony, to chyba uczciwy układ :wink:

Posted

Chyba tylko prawdziwy znawca i fanatyk majac do dyspozycji 6 banieczek kupil by Subaru sadzac ze to najlepszy samochod, chociaz jest wiele innych wiele drozszych i pozornie lepszych, bo Subaru jest najlepsze;))

Posted
Chyba tylko prawdziwy znawca i fanatyk majac do dyspozycji 6 banieczek kupil by Subaru sadzac ze to najlepszy samochod, chociaz jest wiele innych wiele drozszych i pozornie lepszych, bo Subaru jest najlepsze;))

Tutaj takich nie brakuje 8) . Po co ladowac wiecej kasy w auta jak i tak nie ma lepszych :P, lepiej sobie dom postawic :wink:

Posted

Tutaj takich nie brakuje 8) . Po co ladowac wiecej kasy w auta jak i tak nie ma lepszych :P, lepiej sobie dom postawic :wink:

Wlasnie to mialem na mysli :))

Pozdrowienia

Posted
tylko ze....Po co ta wycieraczka na tylniej szybie.

oj ja bym np baaaardzo chetnie zaopatrzyl sie w taka wycieraczke :D

jesli ktos sie przyzwyczail do jazdy np. hatchbackiem (ew. kombiwarem) to pozniej tego "gadzetu" brakuje

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...