Radza Posted October 12, 2008 Share Posted October 12, 2008 Witam, moze mnie ktos uswiadomic co to moze byc? skutki uzywania auta nie interesujac sie tym dalej, mile widziane wszystkie wskazowki ;] pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
eddie_gt4 Posted October 12, 2008 Share Posted October 12, 2008 Witam,moze mnie ktos uswiadomic co to moze byc? skutki uzywania auta nie interesujac sie tym dalej, mile widziane wszystkie wskazowki ;] pozdrawiam Obrazek 1. wziac szmatke, wyczyscic plamke (ktora prawdopodnie powstala przez to, ze zalewajac olej troche go zostalo na reduktorze) 2. wziac klucz, dokrecic koreczek a tak na prawde, to proponuje przy okazji sprawdzic poziom oleju w reduktorze, ew. wymienic na nowy :smile: btw, ten koreczek nie ma zadnych uszczelek, wiec raczej moze puszczac tylko przez niedokrecenie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuba Posted October 12, 2008 Share Posted October 12, 2008 Umyj auto z blota i sie nie przejmuj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
filester Posted October 12, 2008 Share Posted October 12, 2008 Witam,moze mnie ktos uswiadomic co to moze byc? skutki uzywania auta nie interesujac sie tym dalej, mile widziane wszystkie wskazowki ;] pozdrawiam Obrazek Śrubka dookoła której jest bardziej mokry ślad to wlew oleju do tylnego mostu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts