potas Posted October 6, 2008 Share Posted October 6, 2008 Hej, moze komus też chrobotało za zegarami. Szczególnie słychać jak przyspieszam, albo hamuję silnikiem. Jeszcze bardziej słychać jak włączę klimę. Brzmi jak chrobotanie obracającej się w zbrojeniu linki... zdemontowałem zegary i to jest gdzieś glęboko za zegarami. Słychac wyraźnie i wkurza poważnie. HELP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hogi Posted October 6, 2008 Share Posted October 6, 2008 A jak całkiem wyłączysz nawiew? Może jakiś patyk albo liść się dostał. Link to comment Share on other sites More sharing options...
potas Posted October 7, 2008 Author Share Posted October 7, 2008 Nie, nie, nie... to nie ma nic wspólnego z wentylacją. najwyraźniej to słychać kiedy jadę na którymkolwiek biegu na raczej wyższych obrotach z pedałem gazu trzymanym na granicy między przyspieszeniem, a odpuszczeniem. Wyraźne chrobotanie, podobne do tego jakie mozna było usłyszeć w starych autach z linką do prędkościomierza. No kurde, wkurza mnie. A żeby to zbadać musiałbym zdemontować cały kokpit... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abt Posted October 7, 2008 Share Posted October 7, 2008 mnie kiedys w legacy dawaly w kosc wpadajace w rezonans przewody klimy. wystraczylo poprawic gume, ktora obejmowala przewod i troche odgiac - wadzilo o grodz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts