Jump to content

AutoScout24.de

yufuyf

Recommended Posts

Posted

Fajne rzeczy można tam znaleźć.

Mnie kusi 2.2 GX - http://www.autoscout24.pl/home/index/de ... =1500&zip=

Jakis poobijany, ale przecież nie musi być ten tylko raczej TAKI.

Ale pomóżcie rozszyfrować po niemiaszku bo nic nie kumam:

Allrad,Automatik,Servo,ZV,4elFH,Glashubdach,ABS, Alufelgen mit Sommerreifen + Winterräder, 4 Kopfstützen,CD-Radio,Color,el Asp., geregelter 3-Wege-Katalysator,Langstrecke 245000 km, Ihren "Gebrauchten" nehmen wir in Zahlung. Sie finden uns direkt vor dem Straßenverkehrsamt in Gummersbach.

Co to jest elFH? Alufelgi z SommerReiffen? (letnie opony?) A ten Kopfsztutzen? geregelter? Langstreczke to chyba przebieg, ale dalej ni w ząb (Calung? Gummersbach?)

Help :-) :oops:

Posted
Co to jest elFH?
- chyba elektryczne szyby
Alufelgi z SommerReiffen? (letnie opony?)
- ja wohl! :)
A ten Kopfsztutzen? geregelter?
- chyba zagłówki a to drugie to chodzi o katalizator, że jest taki z ichnią homologacją czy cóś

pzdr

BB

Posted

Ihren "Gebrauchten" nehmen wir in Zahlung. Sie finden uns direkt vor dem Straßenverkehrsamt in Gummersbach.

jak dobrze kumam to można w rozliczeniu zostawić stary samochód, siedzibę mają naprzeciwko urzędu komunikacji (transportu drogowego czy jak to się nazywa) a Gummersbach to nazwa ulicy (albo też miasta), coś jeszcze chciałbyś wiedzieć :?:

Posted

jasne że tak, nie wiem co to ten winterrader :-))

a to -> keine Farbangabe <- to nie jest że "nie ma żadnych odprysków (lakieru)? odbarwień?

Posted

Wiec tak: pobawie sie w tulacza, eee tlumacza:

Allrad,Automatik,Servo,ZV,4elFH,Glashubdach,ABS, Alufelgen mit Sommerreifen + Winterräder, 4 Kopfstützen,CD-Radio,Color,el Asp., geregelter 3-Wege-Katalysator,Langstrecke 245000 km, Ihren "Gebrauchten" nehmen wir in Zahlung. Sie finden uns direkt vor dem Straßenverkehrsamt in Gummersbach.

Co to jest elFH? Alufelgi z SommerReiffen? (letnie opony?) A ten Kopfsztutzen? geregelter? Langstreczke to chyba przebieg, ale dalej ni w ząb (Calung? Gummersbach?)

Naped na cztery lapy, automat, wspomaganie, centralny zamek, 4 elektryczne szyby, szklany dach otwierany (czy tam szyberdach, jak ktos woli), ABS; Alusy z ogumieniem letnim i zimowym, 4 zaglowki, CD-radio :wink:, cos elektrycznego (nie znam tego skrotu), Katalizator (jakis tam regulowany trojcostam - to juz techniczne jest, tego nie ucza :roll:), uzywany na dlugich dystansach z przebiegiem 245000km. Uzywane bierzemy w rozliczeniu i jak czesciowo slusznie zauwazyl kolega Charlie sa na przeciwko urzedu komunikacji ale nie na ulicy Gummersbach, tylko w miasteczku Gummersbach :wink:

ja wohl

razem :arrow: jawohl! :wink:

a to -> keine Farbangabe <- to nie jest że "nie ma żadnych odprysków (lakieru)? odbarwień?

Nie, to po prostu znaczy, ze nie podano koloru :lol:

Pozdrawiam, jakby co, to do uslug :)

Posted

Than_Junior że to też ulica sugerowało mi "Gummersbacher Str. 45" dlatego napisalem że chyba jedno i drugie :wink: swoją drogą to ciekawi mnie ilu forumowiczów jeszcze potrafi szprechać :?: 8)

Posted
spikać też potrafię, ale parlować - bleeeeee :roll: toć to ochyda straszna

:shock: Rzecz gustu, ale moim zdaniem szczególnie w damskim wykonaniu brzmi ślicznie.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...