Jump to content

Okazja do spotkania forumowego?

Azrael

Recommended Posts

Posted

Dotarła właśnie do mnie informacja o SJSie 15 stycznia w sobotę. Może to dobra okazja do urządzenia kolejnej edycji spotkania forumowego? Można by zostać do soboty ;-) Co wy na to?

Musze dodać że ponieważ 18 stycznia się starzeję to można by celebroanie obu rzeczy trochę połączyć (nie, to nie znaczy że stawiam SJS wszystkim ;-) )

• Replies 61
  • Created
  • Last Reply
Posted
Dotarła właśnie do mnie informacja o SJSie 15 stycznia w sobotę. Może to dobra okazja do urządzenia kolejnej edycji spotkania forumowego? Można by zostać do soboty ;-) Co wy na to?

Musze dodać że ponieważ 18 stycznia się starzeję to można by celebroanie obu rzeczy trochę połączyć (nie, to nie znaczy że stawiam SJS wszystkim ;-) )

Też dostałem info, mam nadzieję, że autko już będzie wystrojone i się pojawię. To szkolenie się chyba zapowiada takie całodobowe :D

Posted

że tak sie wyraze z chęcią sie tam znajde... moze w końcu dojdzie do starcia z Azraelem ,, Jeśli turbina nie odmówi mu posłuszeństwa... :P

Posted

WRX32 - tak a propos to Ty moglbys od swojego slynnego kolegi wyciagnąc jakieś urządzenie na SJSa - dopiero była by konkurencja Subaru vs. reszta świata ;-) hehehehhe

(oczywiście żartuję)

Posted
WRX32 - tak a propos to Ty moglbys od swojego slynnego kolegi wyciagnąc jakieś urządzenie na SJSa - dopiero była by konkurencja Subaru vs. reszta świata ;-) hehehehhe

(oczywiście żartuję)

Będzie ciężko, za dużo kilometrów do

przejechania, ale zapytać zawsze mogę.

Obawiam się, że nie bardzo miałby się z kim ścigać.

Posted

(oczywiście żartuję)

Będzie ciężko, za dużo kilometrów do

przejechania, ale zapytać zawsze mogę.

Ehhh to raczej był żart...

Ale może kiedyś i tak będzie... moi znajomi angole to mają takie klimaty że gośc z A1 Rallyesport (taka wypozyczalnia rajdówek) WRCem pojechał na trackdaya co by pokazać panom jak się jeździ ;-) Skręcili WRCa na 1 bar i i tak objechał wszystko łącznie z TVR Cerbera i podobnymi ;-)

Posted

Musze jeszcze zgromadzic trochę budżetu żebyś tak nie mógł napisać ;-)

Posted
A czym jeździ słynny kolega :?:

Jakimś tam EVO VIII N-grupowym, ma też w garażu H-grupę :)

VII by się też jakieś znalazło... ;-)

A może jakąś treningówkę by Ci dał na takie forumowe upalanko? ;-) Nigdy Evo nie jechałem wiesz.... ;-)

Posted
A czym jeździ słynny kolega :?:

Jakimś tam EVO VIII N-grupowym, ma też w garażu H-grupę :)

A Subaru żadnego? WSTYD. Co to za rajdowiec :?

Posted
Jak zbierze się pijacka ekipa z Dolnego Śląska, to też się piszę.

mówisz o Lucku? ;-)

A przepraszam bardzo na dolnym śląsku mieszka nas kilku....dlaczego zawsze na mnie pada posądzenie :wink:

Pozdrawiam

Posted
Też dostałem info, mam nadzieję, że autko już będzie wystrojone i się pojawię. To szkolenie się chyba zapowiada takie całodobowe :D

co planujesz na nim powiesić? bombki? łańcuchy? cukierki? :)

pozdrawiam!

Coś pomyślę, w końcu jest zielone 8)

Posted
zbierze się pijacka ekipa z Dolnego Śląska, .

mówisz o Lucku? ;-)

A przepraszam bardzo na dolnym śląsku mieszka nas kilku....dlaczego zawsze na mnie pada posądzenie :wink:

biedny Lucuś..tak wszyscy na niego..a on prawie nie pije..on tylko dba o właściwy poziom płynów w ...organizmie..w butelce nie koniecznie :wink:

Posted

To moze by zrobićjakąś liste kto by jechał.... Powiem tylko tyle że na tor w Kielcach był godzien spaść śnieg.............(duza ilość)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...