Azrael Posted December 21, 2004 Posted December 21, 2004 Dotarła właśnie do mnie informacja o SJSie 15 stycznia w sobotę. Może to dobra okazja do urządzenia kolejnej edycji spotkania forumowego? Można by zostać do soboty ;-) Co wy na to? Musze dodać że ponieważ 18 stycznia się starzeję to można by celebroanie obu rzeczy trochę połączyć (nie, to nie znaczy że stawiam SJS wszystkim ;-) )
Bart Posted December 21, 2004 Posted December 21, 2004 (nie, to nie znaczy że stawiam SJS wszystkim ;-) ) to sugeruje zniżki dla gości, takie 70%
Durbos Posted December 21, 2004 Posted December 21, 2004 Dotarła właśnie do mnie informacja o SJSie 15 stycznia w sobotę. Może to dobra okazja do urządzenia kolejnej edycji spotkania forumowego? Można by zostać do soboty ;-) Co wy na to? Musze dodać że ponieważ 18 stycznia się starzeję to można by celebroanie obu rzeczy trochę połączyć (nie, to nie znaczy że stawiam SJS wszystkim ;-) ) Też dostałem info, mam nadzieję, że autko już będzie wystrojone i się pojawię. To szkolenie się chyba zapowiada takie całodobowe
bartek@klubsubaru.pl Posted December 21, 2004 Posted December 21, 2004 Też dostałem info, mam nadzieję, że autko już będzie wystrojone i się pojawię. To szkolenie się chyba zapowiada takie całodobowe co planujesz na nim powiesić? bombki? łańcuchy? cukierki? pozdrawiam!
Buffy22 Posted December 21, 2004 Posted December 21, 2004 że tak sie wyraze z chęcią sie tam znajde... moze w końcu dojdzie do starcia z Azraelem ,, Jeśli turbina nie odmówi mu posłuszeństwa...
Buffy22 Posted December 21, 2004 Posted December 21, 2004 Mam nadzieje że propozycja jest aktualna co Kubuś???? 8)
Azrael Posted December 21, 2004 Author Posted December 21, 2004 Pawełek Ty lepiej potrenuj bo źle będzie ;-PPP
wrx33 Posted December 21, 2004 Posted December 21, 2004 Jak zbierze się pijacka ekipa z Dolnego Śląska, to też się piszę.
Azrael Posted December 21, 2004 Author Posted December 21, 2004 Jak zbierze się pijacka ekipa z Dolnego Śląska, to też się piszę. mówisz o Lucku? ;-)
Azrael Posted December 21, 2004 Author Posted December 21, 2004 WRX32 - tak a propos to Ty moglbys od swojego slynnego kolegi wyciagnąc jakieś urządzenie na SJSa - dopiero była by konkurencja Subaru vs. reszta świata ;-) hehehehhe (oczywiście żartuję)
wrx33 Posted December 21, 2004 Posted December 21, 2004 WRX32 - tak a propos to Ty moglbys od swojego slynnego kolegi wyciagnąc jakieś urządzenie na SJSa - dopiero była by konkurencja Subaru vs. reszta świata ;-) hehehehhe (oczywiście żartuję) Będzie ciężko, za dużo kilometrów do przejechania, ale zapytać zawsze mogę. Obawiam się, że nie bardzo miałby się z kim ścigać.
Azrael Posted December 21, 2004 Author Posted December 21, 2004 WRX32 - tak a propos to Ty moglbys od swojego slynnego kolegi wyciagnąc jakieś urządzenie na SJSa - dopiero była by konkurencja Subaru vs. reszta świata ;-) hehehehhe (oczywiście żartuję) Będzie ciężko, za dużo kilometrów do przejechania, ale zapytać zawsze mogę. Obawiam się, że nie bardzo miałby się z kim ścigać. Ehhh to raczej był żart... Ale może kiedyś i tak będzie... moi znajomi angole to mają takie klimaty że gośc z A1 Rallyesport (taka wypozyczalnia rajdówek) WRCem pojechał na trackdaya co by pokazać panom jak się jeździ ;-) Skręcili WRCa na 1 bar i i tak objechał wszystko łącznie z TVR Cerbera i podobnymi ;-)
Azrael Posted December 21, 2004 Author Posted December 21, 2004 Obawiam się, że nie bardzo miałby się z kim ścigać. Musze jeszcze zgromadzic trochę budżetu żebyś tak nie mógł napisać ;-)
wrx33 Posted December 21, 2004 Posted December 21, 2004 A czym jeździ słynny kolega :?: Jakimś tam EVO VIII N-grupowym, ma też w garażu H-grupę
Azrael Posted December 21, 2004 Author Posted December 21, 2004 A czym jeździ słynny kolega :?: Jakimś tam EVO VIII N-grupowym, ma też w garażu H-grupę VII by się też jakieś znalazło... ;-) A może jakąś treningówkę by Ci dał na takie forumowe upalanko? ;-) Nigdy Evo nie jechałem wiesz.... ;-)
wielkopolanin Posted December 21, 2004 Posted December 21, 2004 A czym jeździ słynny kolega :?: Jakimś tam EVO VIII N-grupowym, ma też w garażu H-grupę A Subaru żadnego? WSTYD. Co to za rajdowiec :?
wrx33 Posted December 21, 2004 Posted December 21, 2004 Dać na pewno nie da. Gdyby SJS był na torze w Opolu, Chętnie by przyjechał.
Loucyphre Posted December 21, 2004 Posted December 21, 2004 Jak zbierze się pijacka ekipa z Dolnego Śląska, to też się piszę. mówisz o Lucku? ;-) A przepraszam bardzo na dolnym śląsku mieszka nas kilku....dlaczego zawsze na mnie pada posądzenie :wink: Pozdrawiam
Durbos Posted December 21, 2004 Posted December 21, 2004 Też dostałem info, mam nadzieję, że autko już będzie wystrojone i się pojawię. To szkolenie się chyba zapowiada takie całodobowe co planujesz na nim powiesić? bombki? łańcuchy? cukierki? pozdrawiam! Coś pomyślę, w końcu jest zielone 8)
Moniqa Posted December 22, 2004 Posted December 22, 2004 zbierze się pijacka ekipa z Dolnego Śląska, . mówisz o Lucku? ;-) A przepraszam bardzo na dolnym śląsku mieszka nas kilku....dlaczego zawsze na mnie pada posądzenie :wink: biedny Lucuś..tak wszyscy na niego..a on prawie nie pije..on tylko dba o właściwy poziom płynów w ...organizmie..w butelce nie koniecznie :wink:
Buffy22 Posted December 26, 2004 Posted December 26, 2004 To moze by zrobićjakąś liste kto by jechał.... Powiem tylko tyle że na tor w Kielcach był godzien spaść śnieg.............(duza ilość)
Azrael Posted December 27, 2004 Author Posted December 27, 2004 Ja będę jak Sub-fan da rade zreanimowac Cossiego do tego czasu :-)
JotEn Posted December 27, 2004 Posted December 27, 2004 Moglibyście coś więcej napisać o tym SJSie, tak wychodząc z założenia że nic o tym nie wiem?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.