komancz Posted December 20, 2004 Posted December 20, 2004 Witam, samochod przywiozlem w piatek rano ze Szwajcarii,potem caly dzien w UC,w ktorym bylo troche problemow :wink: ale w koncu sie udalo... A teraz cos wiecej o samochodzie: SI 2.0T, 11/94r,145000km ksiazka serwisowa,kombi,ciemny zielony metalic,bez klimatyzacji i jest delikatnie uderzona z przodu,w zwiazku z tym mam pytanie: Czy mozna zalozyc do tego modelu czesci z nowszej SI(jest duzo latwiej o uzywane)? Chodzi konkretnie o maske,zderzak,atrape i oswietlenie kpl. Z gory dzieki za odpowiedz Komancz
Mr. Why Posted December 20, 2004 Posted December 20, 2004 Oczywiscie, że tak.... Wiele osób tak robi, chocby ze wzgledów estetycznych 11/94r hmm, moze sie myle, ale czy przypadkkiem GT nie miał premiery w 95r. a do sprzedazy trafił na poczatku 96r? Pozdrawiam
WRC fan Posted December 20, 2004 Posted December 20, 2004 hmm, moze sie myle, ale czy przypadkkiem GT nie miał premiery w 95r. a do sprzedazy trafił na poczatku 96r? ale z kolei rajdowa imprezka zadebiutowała w 1993 roku,wiec chyba musiała byc jakaś wersja homologacyjna
Mr. Why Posted December 20, 2004 Posted December 20, 2004 Nie chce gdybac..... lecz czy przypadkiem nie była to SI n/a. Jezeli namieszałem to przepraszam Pewny nie jestem. Pozdrawiam
komancz Posted December 20, 2004 Author Posted December 20, 2004 Nie chce gdybac..... lecz czy przypadkiem nie była to SI n/a. SI turbo napewno byla w 94r i napewno pod koniec 93r rownież.
Mr. Why Posted December 20, 2004 Posted December 20, 2004 Zgadza sie.... Moja niepewnosc pojawiła sie, gdyz kiedys przeczytałem o historii Imprezy tylko informacje z jednego żródła. Okazały sie nie do konca prawdziwe... Juz sie poprawiłem :!: Pozdrawiam
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.