carfit Posted September 20, 2008 Share Posted September 20, 2008 http://www.autoklub.pl/21620,news.html Andrzeju Wielkie Brawa !!! Niezmiernie sie ciesze Trzeba miec panowie jaja żeby po latach wrócić na rajdowe trasy :!: Trzymam kciuki Link to comment Share on other sites More sharing options...
gr1zly Posted September 20, 2008 Share Posted September 20, 2008 Powodzenia panie Andrzeju!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrzej_K Posted September 20, 2008 Share Posted September 20, 2008 Powodzenia :!: Link to comment Share on other sites More sharing options...
michal_ Posted September 20, 2008 Share Posted September 20, 2008 Gratuluje zapału, i życze powodzonka oczywiście :cool: Link to comment Share on other sites More sharing options...
szczur75 Posted September 20, 2008 Share Posted September 20, 2008 Powodzenia panie Andrzeju!! Może jakiś grupowy wyjazd na rajdzik? :cool: Link to comment Share on other sites More sharing options...
BartekT Posted September 20, 2008 Share Posted September 20, 2008 Przyjedziemy kibicować! :smile: Powodzenia! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kashmere Posted September 20, 2008 Share Posted September 20, 2008 Powodzenia :!: Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemon prince Posted September 20, 2008 Share Posted September 20, 2008 fingers crossed :smile: Link to comment Share on other sites More sharing options...
leflow90 Posted September 20, 2008 Share Posted September 20, 2008 RESPEKT :cool: Link to comment Share on other sites More sharing options...
adamusmax Posted September 20, 2008 Share Posted September 20, 2008 Panie Andrzeju coby tylko doszlo do skutku :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
beben Posted September 20, 2008 Share Posted September 20, 2008 pisałem juz w innym wątku ale powtórze: Brawo ! forumowy wyjazd na dolnośląski jest jak w banku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrzej Koper Posted September 20, 2008 Share Posted September 20, 2008 Dziekuje za wsparcie...duchowe. Wystartowac chcialem gdzies :?: od mniej wiecej roku , no i wszystko wskazuje , ze to bedzie Dolnoslaski. Oczywiscie zdaje sobie sprawe , że niewiele zdziałam ( jak to mowia za wolny samochod ) bo po 10 latach siedzenia w domu samo dojechanie do mety bedzie sukcesem...ale chce sprobowac ... moze sobie cos przypomniec :?: ....Mimo , ze nowa Impreza jest powiedzmy " niedopracowana " jezeli chodzi o zawieszenie i szybkosc to jakby to wygladalo gdybym np. Peugeotem wystartował :shock: ...diler Subaru....no sami rozumiecie , ze bylby obciach... Cos tam maja homologowac w przyszlym roku co zmniejszy wage N14 , moze cos poprawia w silniku i jakos to bedzie.... Byc moze to N14 bedzie nawet troche za szybkie....dla mnie na poczatek :?: AK ps.postaram sie opisac swoje wrazenia.....po mam nadzieje ukonczonym rajdzie.... :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
foreks Posted September 20, 2008 Share Posted September 20, 2008 nie zabij sie Andrzej powodzenia :cool: Link to comment Share on other sites More sharing options...
carfit Posted September 20, 2008 Author Share Posted September 20, 2008 Dziekuje za wsparcie...duchowe. Wystartowac chcialem gdzies :?: od mniej wiecej roku , no i wszystko wskazuje , ze to bedzie Dolnoslaski. Oczywiscie zdaje sobie sprawe , że niewiele zdziałam ( jak to mowia za wolny samochod ) bo po 10 latach siedzenia w domu samo dojechanie do mety bedzie sukcesem...ale chce sprobowac ... moze sobie cos przypomniec :?: ....Mimo , ze nowa Impreza jest powiedzmy " niedopracowana " jezeli chodzi o zawieszenie i szybkosc to jakby to wygladalo gdybym np. Peugeotem wystartował :shock: ...diler Subaru....no sami rozumiecie , ze bylby obciach... Cos tam maja homologowac w przyszlym roku co zmniejszy wage N14 , moze cos poprawia w silniku i jakos to bedzie.... Byc moze to N14 bedzie nawet troche za szybkie....dla mnie na poczatek :?: AK ps.postaram sie opisac swoje wrazenia.....po mam nadzieje ukonczonym rajdzie.... :wink: bądź jak Tommy Lee Jones w ściganym Link to comment Share on other sites More sharing options...
foreks Posted September 20, 2008 Share Posted September 20, 2008 albo Czeslaw Pazura w "Killerze" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robeet Posted September 20, 2008 Share Posted September 20, 2008 Będzie dobrze :!: Z taką ekipą kibiców z forum to SUPER będzie :!: :!: :!: Nie planowałem wyjazdu na Dolnośląski.....ale widzę że teraz to TRZEBA jechać :!: :!: :!: :grin: Pozdrawiam i powodzenia Panie Andrzeju..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trolololo Posted September 20, 2008 Share Posted September 20, 2008 Powodzenia i pozdrawiam ! :cool: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robo Posted September 20, 2008 Share Posted September 20, 2008 super :!: powodzenia :cool: Link to comment Share on other sites More sharing options...
markos007 Posted September 20, 2008 Share Posted September 20, 2008 Gratuluje powrotu na trasy, Wszystkiego Najlepszego na wyścigowych OS-ach :smile: Link to comment Share on other sites More sharing options...
adamusmax Posted September 20, 2008 Share Posted September 20, 2008 Dziekuje za wsparcie...duchowe. Wystartowac chcialem gdzies :?: od mniej wiecej roku , no i wszystko wskazuje , ze to bedzie Dolnoslaski. Oczywiscie zdaje sobie sprawe , że niewiele zdziałam ( jak to mowia za wolny samochod ) bo po 10 latach siedzenia w domu samo dojechanie do mety bedzie sukcesem...ale chce sprobowac ... moze sobie cos przypomniec :?: ....Mimo , ze nowa Impreza jest powiedzmy " niedopracowana " jezeli chodzi o zawieszenie i szybkosc to jakby to wygladalo gdybym np. Peugeotem wystartował :shock: ...diler Subaru....no sami rozumiecie , ze bylby obciach... Cos tam maja homologowac w przyszlym roku co zmniejszy wage N14 , moze cos poprawia w silniku i jakos to bedzie.... Byc moze to N14 bedzie nawet troche za szybkie....dla mnie na poczatek :?: AK ps.postaram sie opisac swoje wrazenia.....po mam nadzieje ukonczonym rajdzie.... :wink: Panie Andrzeju a Kadrowa pusci Pana na ten rajd :?: Link to comment Share on other sites More sharing options...
carfit Posted September 20, 2008 Author Share Posted September 20, 2008 Andrzej będą jakieś testy przed dolnośląskim ? chętnie bym przyjechał pooglądac :cool: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wojtek K Posted September 20, 2008 Share Posted September 20, 2008 Panie Andrzeju, gratulacje za odwage i determinacje. Ale cos fota w linku carfita troche nie bardzo teges :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
JD555 Posted September 20, 2008 Share Posted September 20, 2008 Jak juz pisalem w innym watku wielki respect :!: Zycze osiagniecia mety bez zadnych przygod :wink: Jakies wieksze plany sie szykuja :?: Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrzej Koper Posted September 20, 2008 Share Posted September 20, 2008 Andrzej będą jakieś testy przed dolnośląskim No musza być ...bo to nowe a ja tym nigdy nie jezdzilem.... Jakies wieksze plany sie szykuja O...plany są. ...ale moze sie wypowiem po tym Dolnoślaskim.... :roll: AK Link to comment Share on other sites More sharing options...
grygo Posted September 20, 2008 Share Posted September 20, 2008 fajna niespodzianka, gratulacje, oby bez wiekszych przygod na mecie powodzonka! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts