Navyman Posted September 19, 2008 Share Posted September 19, 2008 Koleżanki i Koledzy, Poszukuję bardzo dobrego zakładu lakierniczego w Trójmiescie, a najlepiej w Gdyni. Zależy mi na jakości, solidności, terminowości, a cena juz nie jest tak istotna. Mam do pomalowania i zamontowania spojler pod zderzak przedni do Subaru Legacy sedan 2.0 MY08 z katalogu oryginalnych akcesoriów. Zależy mi na tym aby robota została wykonana perfekcyjnie. Nadmieniam, że moje auto nie posiada gwarancji dlatego nie musze tego robic za posrednictwem Dealera Subaru. Poza tym, wiadomo nie od dzis, ze jakosc warsztatow wspolpracujacych z Dealerami nie zawsze jest najwyzsza. Prosze o jakies rekomendacje. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aga Posted September 19, 2008 Share Posted September 19, 2008 Navyman, pozwolę sobie podłączyć się do pytania, bo mam walnięte drzwi i też mnie ten temat interesuje, gdybyś coś wiedział, to daj mi znać :smile: . Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
ojejkoo Posted September 19, 2008 Share Posted September 19, 2008 Koleżanki i Koledzy, Poszukuję bardzo dobrego zakładu lakierniczego w Trójmiescie, a najlepiej w Gdyni. Zależy mi na jakości, solidności, terminowości, a cena juz nie jest tak istotna. Mam do pomalowania i zamontowania spojler pod zderzak przedni do Subaru Legacy sedan 2.0 MY08 z katalogu oryginalnych akcesoriów. Zależy mi na tym aby robota została wykonana perfekcyjnie. Nadmieniam, że moje auto nie posiada gwarancji dlatego nie musze tego robic za posrednictwem Dealera Subaru. Poza tym, wiadomo nie od dzis, ze jakosc warsztatow wspolpracujacych z Dealerami nie zawsze jest najwyzsza. Prosze o jakies rekomendacje. Pozdrawiam Drywa Serwis, na wylocie z Gdyni (Chwaszczyńska) w kierunku Chwaszczyna po prawej stronie. Robiłem tam wszystkie stłuczki i było OK, poza tym wiem, że conajmniej kilku dilerów trójmiejskich tam robi Honda, Volvo ... pozdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aga Posted September 19, 2008 Share Posted September 19, 2008 Tak, właśnie się gdzieś indziej dowiedziałam, że na tyłach pewnego warsztatu na Chwaszczyńskiej jest taki blacharz - lakiernik. Navyman, jakby co to mogę podać Ci więcej szczegółów na pw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Navyman Posted September 19, 2008 Author Share Posted September 19, 2008 Nikt nic nie rekomenduje :sad: . Link to comment Share on other sites More sharing options...
JD555 Posted September 20, 2008 Share Posted September 20, 2008 Navyman, PW :arrow: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azrael Posted September 20, 2008 Share Posted September 20, 2008 Navyman, bo zgodnie z regulaminem forum nie wolno, wysłałem PW. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DanielsDS Posted September 20, 2008 Share Posted September 20, 2008 bo zgodnie z regulaminem forum nie wolno Bez sensu ktoś za rok znajdzie posta i nie będzie mógł odrazu przeczytać ze dobra lakiernia jest np, w Toyocie w Chwaszczynie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harvester Posted September 20, 2008 Share Posted September 20, 2008 DanielsDS, Dziwny jest ten świat :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azrael Posted September 20, 2008 Share Posted September 20, 2008 DanielsDS, taki pomysł ma właściciel forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DanielsDS Posted September 21, 2008 Share Posted September 21, 2008 chodzi o ten punkt: - promowanie działalności konkurencyjnej wobec gospodarza Forum (SIP), To subaru w Trójmieście nie ma swojej własnej lakierni tak jak Toyota wiec można promować inne lakiernie w Trójmieście Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azrael Posted September 21, 2008 Share Posted September 21, 2008 DanielsDS, prawie żadne nie ma, ale ma współpracujące Link to comment Share on other sites More sharing options...
DanielsDS Posted September 21, 2008 Share Posted September 21, 2008 no, ale lepsze by były takie Subarowskie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azrael Posted September 21, 2008 Share Posted September 21, 2008 DanielsDS, ja Cię nie przekonuję co by było lepiej dla klientów. Właściciel forum ma jakieś swoje przekonanie co jest lepiej dla niego i je realizuje dając nam do zrozumienia że jak się nam nie podoba to wypad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Navyman Posted September 21, 2008 Author Share Posted September 21, 2008 Panowie, Nie było moim zamiarem, aby mój post stał sie przyczyna do kłótni na forum. Dziekuje za info na forum jak i te na pw. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aga Posted September 21, 2008 Share Posted September 21, 2008 Czy ja również mogę poprosić o pw :roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harvester Posted September 21, 2008 Share Posted September 21, 2008 apal, znalazłaś listwę ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aga Posted September 21, 2008 Share Posted September 21, 2008 Listwę mogę sobie kupić w ASO, albo gdzie indziej :wink: , nie wiem co zrobię z drzwiami, bo rozbieżności cenowe są co najmniej zastanawiające. Szukam kogoś, kto mi to naprawi i będę musiała kupić 1 listwę. Co ciekawe różne ASO mają różne ceny na listwy :roll: . Na razie się zastanawiam, co najgorsze zima tuż tuż :wink: . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harvester Posted September 21, 2008 Share Posted September 21, 2008 A masz zdarty lakier ??? Czy tylko się wgniotło ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aga Posted September 21, 2008 Share Posted September 21, 2008 Porysowane, wgniecione i pęknięta listwa, poza tym listwa nad kołem też jest lekko zdrapana. Przyjedziesz, to zobaczysz, bo pewnie nie zrobię tego we wrześniu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harvester Posted September 21, 2008 Share Posted September 21, 2008 Żeby Ci tylko rdza nie wzięła... :roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aga Posted September 21, 2008 Share Posted September 21, 2008 Harvester, na nowe zawsze zdążę wymienić, także nie ma obawy. :cool: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qóba Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 Odświeżę temat, bo poszukuję dobrego lakiernika w Trójmieście - czy ktoś może coś polecić? Dzięki, Kuba Link to comment Share on other sites More sharing options...
pumex1 Posted June 24, 2020 Share Posted June 24, 2020 tak, ASO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts