Jump to content

Gdzie najlepszy lakiernik w Trójmiescie?

Navyman

Recommended Posts

Koleżanki i Koledzy,

Poszukuję bardzo dobrego zakładu lakierniczego w Trójmiescie, a najlepiej w Gdyni. Zależy mi na jakości, solidności, terminowości, a cena juz nie jest tak istotna. Mam do pomalowania i zamontowania spojler pod zderzak przedni do Subaru Legacy sedan 2.0 MY08 z katalogu oryginalnych akcesoriów. Zależy mi na tym aby robota została wykonana perfekcyjnie. Nadmieniam, że moje auto nie posiada gwarancji dlatego nie musze tego robic za posrednictwem Dealera Subaru. Poza tym, wiadomo nie od dzis, ze jakosc warsztatow wspolpracujacych z Dealerami nie zawsze jest najwyzsza.

Prosze o jakies rekomendacje.

Pozdrawiam

Navyman, pozwolę sobie podłączyć się do pytania, bo mam walnięte drzwi i też mnie ten temat interesuje, gdybyś coś wiedział, to daj mi znać :smile: .

Pozdrawiam

Koleżanki i Koledzy,

Poszukuję bardzo dobrego zakładu lakierniczego w Trójmiescie, a najlepiej w Gdyni. Zależy mi na jakości, solidności, terminowości, a cena juz nie jest tak istotna. Mam do pomalowania i zamontowania spojler pod zderzak przedni do Subaru Legacy sedan 2.0 MY08 z katalogu oryginalnych akcesoriów. Zależy mi na tym aby robota została wykonana perfekcyjnie. Nadmieniam, że moje auto nie posiada gwarancji dlatego nie musze tego robic za posrednictwem Dealera Subaru. Poza tym, wiadomo nie od dzis, ze jakosc warsztatow wspolpracujacych z Dealerami nie zawsze jest najwyzsza.

Prosze o jakies rekomendacje.

Pozdrawiam

Drywa Serwis, na wylocie z Gdyni (Chwaszczyńska) w kierunku Chwaszczyna po prawej stronie. Robiłem tam wszystkie stłuczki i było OK, poza tym wiem, że conajmniej kilku dilerów trójmiejskich tam robi Honda, Volvo ...

pozdr

Tak, właśnie się gdzieś indziej dowiedziałam, że na tyłach pewnego warsztatu na Chwaszczyńskiej jest taki blacharz - lakiernik.

Navyman, jakby co to mogę podać Ci więcej szczegółów na pw.

Listwę mogę sobie kupić w ASO, albo gdzie indziej :wink: , nie wiem co zrobię z drzwiami, bo rozbieżności cenowe są co najmniej zastanawiające. Szukam kogoś, kto mi to naprawi i będę musiała kupić 1 listwę. Co ciekawe różne ASO mają różne ceny na listwy :roll: . Na razie się zastanawiam, co najgorsze zima tuż tuż :wink: .

Porysowane, wgniecione i pęknięta listwa, poza tym listwa nad kołem też jest lekko zdrapana. Przyjedziesz, to zobaczysz, bo pewnie nie zrobię tego we wrześniu.

• 11 years later...
  • 2 months later...
  • pumex1 locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...