luki-okrut Posted December 17, 2004 Posted December 17, 2004 Dzien Dobry. Na dobry poczatek to witam serdecznie wszystkich forumowiczow. Niestety nie jestem szczesliwym posiadaczem subaru i chyba przez najblizsze 10 lat nic tego nie zapowiada...;((. Ale mam nadzieje ze czasem bede mial cos do powiedzenia , a co bardziej prawdopodobne bede mogl sie o "wszystko" smialo pytac. W moim malym miasteczku z tego co czasem widuje na ulicach to jezdza trzy subaru i tak: 1) SI GT (??) MY 95-97 nie wiem dokladnie-moze starszy, niebieski 2) SI WRX MY 04 - czarny 3) SI WRX STI MY 04 - niebieski Prawdopodobnie wlasciciele sa na forum lub byli ale nie widzialem ich fotek nigdzie tutaj. Posiadam zdjecia ostatniego i mam nadzieje ze wlasciciel tego pieknego autka sie nie obrazi jesli podziele sie nimi z wami. Jeszcze raz witam serdecznie i mysle ze w razie czego moge liczyc na wasza pomoc. Pozdrawiam! PS: Powiedzcie jak wam sie podoba to autko, a moze je dobrze znacie..?
Pemo Posted December 17, 2004 Posted December 17, 2004 Witam na forum!! Tutaj na pewno dowiesz sie wszystkiego o Subaru czego bedziesz chcial Fajne gosc ma blachy na tej Imprezie 8)
WRC fan Posted December 17, 2004 Posted December 17, 2004 Witam kolejnego maniaka na forum :wink: nie kojarze autka z fotek ale wiem jedno,numer rej. ma orginalny jak na STi szczerze to slowo BYK mi sie kojarzy z wykwintnym inaczej gatunkiem wina..."Szatą-de-yabol rocznik bierzący" pozdrawiam i życze miłego uzytkowania forum 8)
ComeToDaddy Posted December 19, 2004 Posted December 19, 2004 SI GT (??) MY 95-97 nie wiem dokladnie-moze starszy, niebieski Hehehehe ten GT'ek to wrak, nie dziwie sie ze nie wiesz jaki jest rocznik bo auto jest zlozone chyba z trzech Poza tym jest zielony i srebrny legac kombi, jeden outback H6 chyba zielony stary, jeden nowy- srebrny, pare Legac'ow sprzed 94 roku, ze dwa starsze forestery, jeden nowy fioletowy bez turbo, jeden srebrny z suszarka, jest tez czerwona amerykanska impreza, jedno Justy i pewnie jeszcze pare innych, slabo sie rozgladasz kolego
QK Posted December 19, 2004 Posted December 19, 2004 ....i WRX MY 03' WR Blue 8) Ten "BYK" ma SE..... :shock: no i może jeszcze raz :shock: Czy pan .... BYK jest na tym forum? CTD: ...i jeszcze stary outback granatowy, w każdym razie na takiego wygląda jak jest brudny, a jest cały czas. :wink: Pozdrawiam Szczecin Pozdrawiam Forum Pozdrawiam Sub-Maniakuff <--German Style 8)
charlie Posted December 19, 2004 Posted December 19, 2004 witamy w wariatkowo-subarkowie znaczy się na forum oczywiście furki niestety nie kojarzę - jakoś chyba zbyt często w Krakowie się nie pojawia za to ta ... kratka SE z przodu to się na każdym zdjęciu zawsze na pierwszy plan pcha czy fotograf chce czy nie to ją widać od razu :? P.S. mnie o sprawy techniczne pod żadnym pozorem proszę nie pytać bo to grozi urazem psychicznym
Leszek Posted January 4, 2005 Posted January 4, 2005 ciekawe czy to była mowa o moim czarnym subaru jeżdżącym po Szczecinie, skad są te zdjęcia, był jakis zlot czy co? Nie wiem skąd sie dowiadywać o zlotach w szczecinie a szczególnie mam problem bo cały czas tu nie siedze (studencik). Fajnie że na forum w koncu sie pojawiło słowo Szczecin bo go strasznie brakuje na mapach tuningowych Polski i innych. Cos by tu sie moglo zacząć dziać, chodzi mi o zakłady tuningowe i inne. Rejestracja BYK jest rzeczywiście świetna. Jak chcesz to bierz ode mnie srebrnego WRX bo mam do sprzedania i juz bedą dwa WRX jeżdziły po Szczecinie. Chętnie popisze na temat Subaru w Szczecinie bo troche sie nudziłem. Pozdrowionka dla całego Szczecina.
karo Posted January 4, 2005 Posted January 4, 2005 A ja się zastanawiam że skoro tu tylu szczecinian się udziela na forum to gdzie zanikł w tym mieście miły zwyczaj pozdrawiania się przez właścicieli jedynego słusznego auta. Ostatni raz i jedyny spotkałam się z tym miłym obyczajem rok temu i był to Forester na nie szczecińskich rejestracjach. Apeluję do wszystkich, to nie wstyd puścić oczko
QK Posted January 4, 2005 Posted January 4, 2005 http://www.gryf.home.pl/ http://www.tuning4u.prv.pl/ Na tych stronach są podawane terminy zlotów, choć ten ostatni nie dokońca był oficjalny :wink: . Niestety nie zawitaliśmy, bo miałem.....maraton rowerowy 8) . A co do srebrnego i czarnego WRX'a , to jeszcze nie miałem okazji się "naciąć". Pozdr Szczecinnnn
Waldemar Biela Posted January 4, 2005 Posted January 4, 2005 Ostatni raz i jedyny spotkałam się z tym miłym obyczajem Swieze miensko witam i pozdrawiam ale co inne mie zdziwilo ......an forumie sie mie córka nowa pokazała, a tu nik sie nie slini jak zwykle, ronczek nie caluje, do nozek sie nie rzuca, przejazdzki nie proponuje ani innych rownie erotycznych i tradycyjnych propozycji nie sklada........................ same pedały, czy jak ? Mamusia
Moniqa Posted January 4, 2005 Posted January 4, 2005 Mamusia...niech Mamusia weźmie leki..bo chyba sie zapomniało coś p.s. no i teraz do domu musze wchodzić na paluszkach.. 8)
karo Posted January 5, 2005 Posted January 5, 2005 Ostatni raz i jedyny spotkałam się z tym miłym obyczajem Swieze miensko witam i pozdrawiam ale co inne mie zdziwilo ......an forumie sie mie córka nowa pokazała, a tu nik sie nie slini jak zwykle, ronczek nie caluje, do nozek sie nie rzuca, przejazdzki nie proponuje ani innych rownie erotycznych i tradycyjnych propozycji nie sklada........................ same pedały, czy jak ? Mamusia Mamusiu my już się znamy
Leszek Posted January 5, 2005 Posted January 5, 2005 czarne juz widziałeś a srebrne nie bedzie chyba jezdzic bo jest na sprzedaż, dzieki za informacje o zlotach
Waldemar Biela Posted January 5, 2005 Posted January 5, 2005 Mamusiu my już się znamy Ja poprosze o bszyblizenie mie szczegolow. Mamusia
Moniqa Posted January 5, 2005 Posted January 5, 2005 bo to było tak...dawno..dawno temu..za siedmioma górami..za siedmioma morzami..po trzeciej flaszce... 8)
Waldemar Biela Posted January 5, 2005 Posted January 5, 2005 bo to było tak...dawno..dawno temu..za siedmioma górami..za siedmioma morzami..po trzeciej flaszce... 8) To so mao scisle informacje ......z wyjontkiem ty konkretny liczby na koncu.............................................................. az mie slina poszla
Waldemar Biela Posted January 5, 2005 Posted January 5, 2005 no dobra...na zagryche były ogórki i śledzie.. zawsze som
WRC fan Posted January 5, 2005 Posted January 5, 2005 no dobra...na zagryche były ogórki i śledzie.. zawsze som w ,moim przypadku ogórasy i wodeczka = problemy że tak powiem żołądkowe , także ja podziękuje za ogórasy,natomiast śledzikiem nie pogardze 8) pzdr :wink:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.