Jump to content

Pozdrowienia ze Szczecina

luki-okrut

Recommended Posts

Posted

Dzien Dobry.

Na dobry poczatek to witam serdecznie wszystkich forumowiczow.

Niestety nie jestem szczesliwym posiadaczem subaru i chyba przez najblizsze 10 lat nic tego nie zapowiada...;((. Ale mam nadzieje ze czasem bede mial cos do powiedzenia , a co bardziej prawdopodobne bede mogl sie o "wszystko" smialo pytac. W moim malym miasteczku z tego co czasem widuje na ulicach to jezdza trzy subaru i tak:

1) SI GT (??) MY 95-97 nie wiem dokladnie-moze starszy, niebieski

2) SI WRX MY 04 - czarny

3) SI WRX STI MY 04 - niebieski

Prawdopodobnie wlasciciele sa na forum lub byli ale nie widzialem ich fotek nigdzie tutaj. Posiadam zdjecia ostatniego i mam nadzieje ze wlasciciel tego pieknego autka sie nie obrazi jesli podziele sie nimi z wami. Jeszcze raz witam serdecznie i mysle ze w razie czego moge liczyc

na wasza pomoc. Pozdrawiam!

PS: Powiedzcie jak wam sie podoba to autko, a moze je dobrze znacie..?

Posted

Witam na forum!! Tutaj na pewno dowiesz sie wszystkiego o Subaru czego bedziesz chcial :)

Fajne gosc ma blachy na tej Imprezie 8)

Posted

Witam kolejnego maniaka na forum :wink:

nie kojarze autka z fotek ale wiem jedno,numer rej. ma orginalny jak na STi :twisted: szczerze to slowo BYK mi sie kojarzy z wykwintnym inaczej gatunkiem wina..."Szatą-de-yabol rocznik bierzący" :twisted:

pozdrawiam i życze miłego uzytkowania forum 8)

Posted
SI GT (??) MY 95-97 nie wiem dokladnie-moze starszy, niebieski

Hehehehe ten GT'ek to wrak, nie dziwie sie ze nie wiesz jaki jest rocznik bo auto jest zlozone chyba z trzech :lol: Poza tym jest zielony i srebrny legac kombi, jeden outback H6 chyba zielony stary, jeden nowy- srebrny, pare Legac'ow sprzed 94 roku, ze dwa starsze forestery, jeden nowy fioletowy bez turbo, jeden srebrny z suszarka, jest tez czerwona amerykanska impreza, jedno Justy i pewnie jeszcze pare innych, slabo sie rozgladasz kolego ;)
Posted

....i WRX MY 03' WR Blue 8)

Ten "BYK" ma SE..... :shock: no i może jeszcze raz :shock:

Czy pan .... BYK :D jest na tym forum?

CTD: ...i jeszcze stary outback granatowy, w każdym razie na takiego wygląda jak jest brudny, a jest cały czas. :wink:

Pozdrawiam Szczecin

Pozdrawiam Forum

Pozdrawiam Sub-Maniakuff <--German Style 8)

Posted

witamy w wariatkowo-subarkowie znaczy się na forum oczywiście :)

furki niestety nie kojarzę - jakoś chyba zbyt często w Krakowie się nie pojawia :lol: za to ta ... kratka SE z przodu to się na każdym zdjęciu zawsze na pierwszy plan pcha czy fotograf chce czy nie to ją widać od razu :?

P.S. mnie o sprawy techniczne pod żadnym pozorem proszę nie pytać bo to grozi urazem psychicznym :lol:

• 3 weeks later...
Posted

ciekawe czy to była mowa o moim czarnym subaru jeżdżącym po Szczecinie, skad są te zdjęcia, był jakis zlot czy co? Nie wiem skąd sie dowiadywać o zlotach w szczecinie a szczególnie mam problem bo cały czas tu nie siedze (studencik). Fajnie że na forum w koncu sie pojawiło słowo Szczecin bo go strasznie brakuje na mapach tuningowych Polski i innych. Cos by tu sie moglo zacząć dziać, chodzi mi o zakłady tuningowe i inne. Rejestracja BYK jest rzeczywiście świetna. Jak chcesz to bierz ode mnie srebrnego WRX bo mam do sprzedania i juz bedą dwa WRX jeżdziły po Szczecinie. Chętnie popisze na temat Subaru w Szczecinie bo troche sie nudziłem. Pozdrowionka dla całego Szczecina.

Posted

A ja się zastanawiam że skoro tu tylu szczecinian się udziela na forum to gdzie zanikł w tym mieście miły zwyczaj pozdrawiania się przez właścicieli jedynego słusznego auta. Ostatni raz i jedyny spotkałam się z tym miłym obyczajem rok temu i był to Forester na nie szczecińskich rejestracjach. Apeluję do wszystkich, to nie wstyd puścić oczko :D

Posted

http://www.gryf.home.pl/

http://www.tuning4u.prv.pl/

Na tych stronach są podawane terminy zlotów, choć ten ostatni nie dokońca był oficjalny :wink: . Niestety nie zawitaliśmy, bo miałem.....maraton rowerowy 8) .

A co do srebrnego i czarnego WRX'a , to jeszcze nie miałem okazji się "naciąć".

Pozdr Szczecinnnn

Posted
Ostatni raz i jedyny spotkałam się z tym miłym obyczajem

Swieze miensko witam i pozdrawiam ale co inne mie zdziwilo ......an forumie sie mie córka nowa pokazała, a tu nik sie nie slini jak zwykle, ronczek nie caluje, do nozek sie nie rzuca, przejazdzki nie proponuje ani innych rownie erotycznych i tradycyjnych propozycji nie sklada........................ same pedały, czy jak ?

Mamusia

Posted

Mamusia...niech Mamusia weźmie leki..bo chyba sie zapomniało coś :D

p.s. no i teraz do domu musze wchodzić na paluszkach.. 8)

Posted
Ostatni raz i jedyny spotkałam się z tym miłym obyczajem

Swieze miensko witam i pozdrawiam ale co inne mie zdziwilo ......an forumie sie mie córka nowa pokazała, a tu nik sie nie slini jak zwykle, ronczek nie caluje, do nozek sie nie rzuca, przejazdzki nie proponuje ani innych rownie erotycznych i tradycyjnych propozycji nie sklada........................ same pedały, czy jak ?

Mamusia

Mamusiu my już się znamy :D

Posted

czarne juz widziałeś a srebrne nie bedzie chyba jezdzic bo jest na sprzedaż, dzieki za informacje o zlotach

Posted
bo to było tak...dawno..dawno temu..za siedmioma górami..za siedmioma morzami..po trzeciej flaszce... 8)

To so mao scisle informacje ......z wyjontkiem ty konkretny liczby na koncu.............................................................. az mie slina poszla

Posted
no dobra...na zagryche były ogórki i śledzie..

zawsze som

w ,moim przypadku ogórasy i wodeczka = problemy że tak powiem żołądkowe :lol: , także ja podziękuje za ogórasy,natomiast śledzikiem nie pogardze 8)

pzdr :wink:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...