Skocz do zawartości

Intakwrx DZIEKUJE!!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przemek, serdeczne dzieki za wczorajsza przewozke. Nie bede pisal o wrazeniach bo to forum ludzi uzaleznionych od Subaru. I tak nic odkrywczego bym nie napisal, ze jak tylko zobaczylem/uslyszalem twojego boxera to mialem gesia skorke, ze wszystkim opowiadam jakie mnie szczescie kopnelo, etc... Wszyscy tutaj to wiedza.

Wczesniej bylem chory na punkcie Imprezy - teraz mam juz obsesje maniakalna.

Wielkie dzieki za wczorajsze spotkanie.

Pozdrawiam,

Saval

Opublikowano

No problem :)

Jednak jest problem bo chce fotki Moniq dac na forum, a tu cały czas ten komunikat :

Przykro nam, ale przestrzeń dyskowa dla załączników została wyczerpana. Skontaktuj się z Administratorem jeżeli masz jakieś pytania. :evil:

Opublikowano

Jednak jest problem bo chce fotki Moniq dac na forum, a tu cały czas ten komunikat :

Przykro nam, ale przestrzeń dyskowa dla załączników została wyczerpana. Skontaktuj się z Administratorem jeżeli masz jakieś pytania. :evil:

i cio ... i nic .... nikt sie nie kontaktuje :P

Napisze to i zwieksze przestrzen. Prosze nastepnym razem pisac - najlepiej na flipper@bracka.pl z takimi problemami - bede w stanie wszybciej reagowac :wink:

Opublikowano

Intak, a tak generalnie to wystarczylo powiedziec slowo - juz by byly na serwerze ..... a tak... Moniqa mi nie chciala nawet pokazac bo mowila, ze jej nie pozwoliles :cry:

I w ogole to wykonczycie moderatornie - musi sama chodzic wszedzie i szukac czy wszystko jest ok. Troche kooperacji prosze :P

Opublikowano
Intak, a tak generalnie to wystarczylo powiedziec slowo - juz by byly na serwerze ..... a tak... Moniqa mi nie chciala nawet pokazac bo mowila, ze jej nie pozwoliles :cry:

I w ogole to wykonczycie moderatornie - musi sama chodzic wszedzie i szukac czy wszystko jest ok. Troche kooperacji prosze :P

normalnie zmasowany atak...zaznaczam że też mam fotki Intaka..i nie zawaham sie ich użyć użyć... 8)

Opublikowano
ja tak samo miałem po mojej przejazdzce z Bartem jego STi :twisted:

Cała przyjemność po mojej stronie :D

gwarantuje że nie cała 8) i jeśli bedzie kiedyś okazja to się piszę na powtórke z przejazdzki 8)

pozdrawiam

Opublikowano

ja wolę brać udział w tym co przyjemne, a nie tylko patrzeć z boku ale skoro tak lubicie... :lol: to nie ma sprawy (o ile driver się zgodzi :roll: )

• 19 lat później...
Opublikowano
W dniu 17.12.2004 o 16:09, Intakwrx napisał(a):

Masz te fotki? Teraz engine daje radę :mrgreen:

PS @Intakwrx przewieziesz mnie? :ph34r: :mrgreen:

• Lajk 1
Opublikowano
Godzinę temu, aflinta napisał(a):

image.jpeg

No co? Klient miał problem, rozwiązaliśmy go to informuje spiesznie  :mrgreen: