Saval Opublikowano 17 Grudnia 2004 Opublikowano 17 Grudnia 2004 Przemek, serdeczne dzieki za wczorajsza przewozke. Nie bede pisal o wrazeniach bo to forum ludzi uzaleznionych od Subaru. I tak nic odkrywczego bym nie napisal, ze jak tylko zobaczylem/uslyszalem twojego boxera to mialem gesia skorke, ze wszystkim opowiadam jakie mnie szczescie kopnelo, etc... Wszyscy tutaj to wiedza. Wczesniej bylem chory na punkcie Imprezy - teraz mam juz obsesje maniakalna. Wielkie dzieki za wczorajsze spotkanie. Pozdrawiam, Saval
WRC fan Opublikowano 17 Grudnia 2004 Opublikowano 17 Grudnia 2004 ja tak samo miałem po mojej przejazdzce z Bartem jego STi
bartek@klubsubaru.pl Opublikowano 17 Grudnia 2004 Opublikowano 17 Grudnia 2004 hehe ja mam tak codziennie jak mnie przewieźli raz 250-konnym WRXem, czułem się trochę podobnie jak Ty pozdrawiam
Intakwrx Opublikowano 17 Grudnia 2004 Opublikowano 17 Grudnia 2004 No problem Jednak jest problem bo chce fotki Moniq dac na forum, a tu cały czas ten komunikat : Przykro nam, ale przestrzeń dyskowa dla załączników została wyczerpana. Skontaktuj się z Administratorem jeżeli masz jakieś pytania.
charlie Opublikowano 17 Grudnia 2004 Opublikowano 17 Grudnia 2004 mam nadzieję że ja też tego niebawem doznam
bartek@klubsubaru.pl Opublikowano 17 Grudnia 2004 Opublikowano 17 Grudnia 2004 Intakwrx: to znaczy, że powinieneś skontaktować się z administratorem w celu rozwiązania tego problemu pzdr
Flipper Opublikowano 17 Grudnia 2004 Opublikowano 17 Grudnia 2004 No problem Jednak jest problem bo chce fotki Moniq dac na forum, a tu cały czas ten komunikat : Przykro nam, ale przestrzeń dyskowa dla załączników została wyczerpana. Skontaktuj się z Administratorem jeżeli masz jakieś pytania. i cio ... i nic .... nikt sie nie kontaktuje Napisze to i zwieksze przestrzen. Prosze nastepnym razem pisac - najlepiej na flipper@bracka.pl z takimi problemami - bede w stanie wszybciej reagowac :wink:
Flipper Opublikowano 17 Grudnia 2004 Opublikowano 17 Grudnia 2004 Intak, a tak generalnie to wystarczylo powiedziec slowo - juz by byly na serwerze ..... a tak... Moniqa mi nie chciala nawet pokazac bo mowila, ze jej nie pozwoliles I w ogole to wykonczycie moderatornie - musi sama chodzic wszedzie i szukac czy wszystko jest ok. Troche kooperacji prosze
Moniqa Opublikowano 18 Grudnia 2004 Opublikowano 18 Grudnia 2004 Intak, a tak generalnie to wystarczylo powiedziec slowo - juz by byly na serwerze ..... a tak... Moniqa mi nie chciala nawet pokazac bo mowila, ze jej nie pozwoliles I w ogole to wykonczycie moderatornie - musi sama chodzic wszedzie i szukac czy wszystko jest ok. Troche kooperacji prosze normalnie zmasowany atak...zaznaczam że też mam fotki Intaka..i nie zawaham sie ich użyć użyć... 8)
Azrael Opublikowano 18 Grudnia 2004 Opublikowano 18 Grudnia 2004 i cio ... i nic .... nikt sie nie kontaktuje Flipper moderator do Ciebie pisał w tej sprawie ;-)
Bart Opublikowano 18 Grudnia 2004 Opublikowano 18 Grudnia 2004 ja tak samo miałem po mojej przejazdzce z Bartem jego STi Cała przyjemność po mojej stronie
WRC fan Opublikowano 18 Grudnia 2004 Opublikowano 18 Grudnia 2004 ja tak samo miałem po mojej przejazdzce z Bartem jego STi Cała przyjemność po mojej stronie gwarantuje że nie cała 8) i jeśli bedzie kiedyś okazja to się piszę na powtórke z przejazdzki 8) pozdrawiam
charlie Opublikowano 18 Grudnia 2004 Opublikowano 18 Grudnia 2004 może tą powtórkę zróbcie we wtorek na spotkaniu to i ja się chętnie doczepię
Moniqa Opublikowano 19 Grudnia 2004 Opublikowano 19 Grudnia 2004 a bede mogla na ta wzajemna...yyyy..euforie... popatrzec??
charlie Opublikowano 19 Grudnia 2004 Opublikowano 19 Grudnia 2004 jeśli będzie na co to pewnie tak...
charlie Opublikowano 19 Grudnia 2004 Opublikowano 19 Grudnia 2004 ja wolę brać udział w tym co przyjemne, a nie tylko patrzeć z boku ale skoro tak lubicie... to nie ma sprawy (o ile driver się zgodzi :roll: )
Bart Opublikowano 21 Grudnia 2004 Opublikowano 21 Grudnia 2004 Nie ma sprawy, chętnie przewioze ciebie Charlie :wink:
charlie Opublikowano 21 Grudnia 2004 Opublikowano 21 Grudnia 2004 czyli będziesz dziś na spotkaniu :?:
Bart Opublikowano 21 Grudnia 2004 Opublikowano 21 Grudnia 2004 Co do dzisiejszego spotkania to nie jestem pewien :roll:
charlie Opublikowano 21 Grudnia 2004 Opublikowano 21 Grudnia 2004 trzymam kciuki żeby jednak Ci się udało zjawić
WRC fan Opublikowano 21 Grudnia 2004 Opublikowano 21 Grudnia 2004 trzymam kciuki żeby jednak Ci się udało zjawić nie tylko Ty 8) pozdro i do wieczora :wink:
chojny Opublikowano 18 Lipca Opublikowano 18 Lipca W dniu 17.12.2004 o 16:09, Intakwrx napisał(a): No problem Jednak jest problem bo chce fotki Moniq dac na forum, a tu cały czas ten komunikat : Przykro nam, ale przestrzeń dyskowa dla załączników została wyczerpana. Skontaktuj się z Administratorem jeżeli masz jakieś pytania. Masz te fotki? Teraz engine daje radę PS @Intakwrx przewieziesz mnie? 1
chojny Opublikowano 18 Lipca Opublikowano 18 Lipca Godzinę temu, aflinta napisał(a): No co? Klient miał problem, rozwiązaliśmy go to informuje spiesznie
Rekomendowane odpowiedzi