AdaSch Posted September 11, 2008 Share Posted September 11, 2008 Hej, czy ktoś wie gdzie jest odpowiednia hamownia dla subaru niedaleko trójmiasta? Pozdrawiam EDIT: byłem i załączam wynik 239 KM i 346 Nm Link to comment Share on other sites More sharing options...
kashmere Posted September 11, 2008 Share Posted September 11, 2008 vtech w kosakowie Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdaSch Posted September 11, 2008 Author Share Posted September 11, 2008 vtech w kosakowie byłem tam kilka razy ale wydaje mi się że mają rolki tylko na jedną oś. Jesteś pewien ze 4x4 też obsługują? pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
kashmere Posted September 11, 2008 Share Posted September 11, 2008 AdaSch, już mają Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdaSch Posted September 11, 2008 Author Share Posted September 11, 2008 ooo! to super, to jutro dzwonie i umawiam się na sobotę robie teścik poniewaz miałem zabrudzoną przepustnicę. Aso wyczyściło ale obroty sobie pływają i czuć, że auto mocno przyspiesza i po chwili jeszcze bardziej dogniata. Numer ten przćwiczyłem w nissanie i ładnie to było widac na hamowni. Mój forek z pewności nie ma makasymalej momentu przy 2800 jak podaje producet, drugi oddech łapie powyżej 3,500 rpm. zobaczymy co hamownia powie dzieki i pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
kashmere Posted September 11, 2008 Share Posted September 11, 2008 powodzenia :grin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdaSch Posted September 13, 2008 Author Share Posted September 13, 2008 byłem i mam 239 koników i 346Nm w serii Link to comment Share on other sites More sharing options...
owoc666 Posted September 13, 2008 Share Posted September 13, 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdaSch Posted September 13, 2008 Author Share Posted September 13, 2008 tylko nie wiadomo czemu taki dziwny afr Link to comment Share on other sites More sharing options...
kashmere Posted February 15, 2009 Share Posted February 15, 2009 tylko nie wiadomo czemu taki dziwny afr mega dziwny, co Ci powiedzieli na hamowni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdaSch Posted February 15, 2009 Author Share Posted February 15, 2009 pytałem i powiedzieli, że był inny subarak i też tak miał. Pytałem speców na NissaPowerTeam i stwierdzili, że sonda uwalona bo gdyby faktycznie był taki afr to już silnik by dawno już nie żył a ma już 82kkm. Tak czy inaczej na wiosnę pojadę jeszcze raz i przypilnuje tej saondy osobiście, może wypadła albo co innego. sprawdzali temu koledze który miał nowego subaraka i nie miał 230 km. aso silnik mu wymieniło ale tam był kajiś problem partii czy coś takiego. pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
kashmere Posted February 15, 2009 Share Posted February 15, 2009 gdyby faktycznie był taki afr to już silnik by dawno już nie żył Też tak pomyślałem, aż dziwne że koleś z hamowni podjął decyzje o dalszym pomiarze nawet jeśli wydawało sie oczywiste ze paliwo jest. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grygo Posted February 15, 2009 Share Posted February 15, 2009 katalogowo ile twoje auto powinno miec? masz jakies mody? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdaSch Posted February 15, 2009 Author Share Posted February 15, 2009 hej, katalogowo 320nm i 230KM żadnych modów, całkowita seria, wszystko oem subaru a olej który był to shell 5w40 [ Dodano: Nie Lut 15, 2009 7:29 pm ] gdyby faktycznie był taki afr to już silnik by dawno już nie żył Też tak pomyślałem, aż dziwne że koleś z hamowni podjął decyzje o dalszym pomiarze nawet jeśli wydawało sie oczywiste ze paliwo jest. ciekawy jestem przypadku gdyby afr faktycznie był nie właściwy czy nie powinno to być widoczne na wykresie? Dodatkowo się zastanawiam nad nadmuchem na IC. Chłopacy niczym nie dmuchali. Tak czy inaczej nawet nie ma się kogo kompetentnego dopytać, ew pojechać do kogoś kto faktycznie zna subaraki i pomierzyć Nie wiem czy ktoś na forum faktycznie zna te tematy i mógłby się wypowiedzieć pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
kashmere Posted February 15, 2009 Share Posted February 15, 2009 AdaSch, ja hamowałem auto w Kosakowie ok 2 tyg temu, był nadmuch na IC. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adamusmax Posted February 15, 2009 Share Posted February 15, 2009 moze byc sonda - bo wogole dziwny ten AFR - u mnie przy pomiarach szerokopasmowka od jakichs 4,5k obr trzyma 10 do konca a 14 to ja mam na wolnych obrotach Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdaSch Posted February 15, 2009 Author Share Posted February 15, 2009 AdaSch, ja hamowałem auto w Kosakowie ok 2 tyg temu, był nadmuch na IC. pls wklej wykrsik. Jak AFR? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kashmere Posted February 15, 2009 Share Posted February 15, 2009 niestety słaba jakość skanu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts