Abt Posted November 1, 2005 ja na pewno duuzo pozniej. pamietam, ze jak pierwszy raz trafilem na forum... to je olalem hhehe. kilka postow, ruch prawie zaden. nastepnym razem juz sie dzialo 8) . jak juz jestesmy przy liczbach. fliper moglby zalozyc temat, w ktorym udostepnione byly by statystyki forum. kto sie najczesniej loguje, ile zakladamy tematow, ostrzezenia, najdluzsze posty (to chyba wiemy ) itd itd. jak przegladalem zalozone konta, to okazalo sie ze okolo 550 userow blokuje nicki - nie napisali ani jednej wiadomosci. Share this post Link to post Share on other sites
Azrael Posted November 1, 2005 Właśniemyślę nad skasowaniem tych któzy nigdy nie zautoryzowali konta - po prostu penwie wpisali złe maile. Co myślcie? Share this post Link to post Share on other sites
wielkopolanin Posted November 1, 2005 Właśniemyślę nad skasowaniem tych któzy nigdy nie zautoryzowali konta - po prostu penwie wpisali złe maile. Co myślcie? Nie sądzę nawet , żeby to zauważyli. Share this post Link to post Share on other sites
Abt Posted November 1, 2005 Właśniemyślę nad skasowaniem tych któzy nigdy nie zautoryzowali konta - po prostu penwie wpisali złe maile. Co myślcie? Nie sądzę nawet , żeby to zauważyli. tez mi sie tak wydaje. mozna, zeby bylo elegancko, wyslac informacje (watpie w odzew) tydzien-dwa wczesniej... a pozniej puscic je z dymem Share this post Link to post Share on other sites
Azrael Posted November 1, 2005 Jest wśród takich osób Buffy ;-) Share this post Link to post Share on other sites
Abt Posted November 1, 2005 nie bardzo rozumiem, przeciez nie ma zerowego konta. Share this post Link to post Share on other sites
Azrael Posted November 1, 2005 nie bardzo rozumiem, przeciez nie ma zerowego konta. Buffy22 nie ma, Buffy ma ;-) Share this post Link to post Share on other sites
Przemeq Posted November 1, 2005 kto sie najczesniej loguje No czyś Ty oszalał :?: Z roboty mnie wyleją :!: :wink: Share this post Link to post Share on other sites
Abt Posted November 1, 2005 jak ktos ma podwojna osobowosc, to juz inny problem :wink: . zrestza znalazlo by sie kilka podobnych "przypadkow" Share this post Link to post Share on other sites
Azrael Posted November 1, 2005 Przemeq, a jeszcze się nie dziwia kto ciągnie w firmie tyle z domeny subaru-global.com itp? Share this post Link to post Share on other sites
Abt Posted November 1, 2005 kto sie najczesniej loguje No czyś Ty oszalał :?: Z roboty mnie wyleją :!: :wink: jak maja wylac za czestotliwosc logowania, to zaloguj sie w poniedzialek... na caly tydzien Share this post Link to post Share on other sites
Przemeq Posted November 1, 2005 Przemeq, a jeszcze się nie dziwia kto ciągnie w firmie tyle z domeny subaru-global.com itp? Jak by to powiedzieć... W swojej firmie to w pewnym sensie ja się zajmuję bezpieczeństwem systemów inf., co obejmuje między innymi kwestię generowania statystyk i przeglądania logów z serwera proxy. Jakoś ciągle zapominam o zaproponowaniu wprowadzenia odpowiedniej procedury przeglądu... Share this post Link to post Share on other sites
Maruda Posted November 2, 2005 (...)fliper moglby zalozyc temat, w ktorym udostepnionebyly by statystyki forum. kto sie najczesniej loguje, ile zakladamy tematow, ostrzezenia, najdluzsze posty (to chyba wiemy ) Pan coś sugeruje? M. Share this post Link to post Share on other sites
gumas_72 Posted November 2, 2005 Właśnie sprawdziłem. Zarejestrowałem się jako 37 forumowicz, a tgo samego dnia (1.12.2002) Lucek z numerem 39 To już historia .... ! tak poza konkursem to mi zara roczek strzeli 8) jak tu trafiłem Share this post Link to post Share on other sites
Abt Posted November 2, 2005 Pan coś sugeruje? nieee, no co tyy Share this post Link to post Share on other sites
gumas_72 Posted November 4, 2005 W ostatnim auto+ taki oto cwiotek w cennikach :shock: subaru impreza 2.0 RA kombi-70 500 subaru impreza 2.0 RC kombi-80 600 euro tak nisko nie stoi :shock: chyba że jakaś promocja Share this post Link to post Share on other sites
Przemeq Posted November 4, 2005 gumas_72 o... myślałem, że się owoc666 pojawił, bo avatar iście owocowy... :roll: Share this post Link to post Share on other sites
owoc666 Posted November 4, 2005 o... myślałem, że się owoc666 pojawił, bo avatar iście owocowy... :roll: Iście, żebyś wiedział. Nawet suma kontrolna ta sama... I rozmiar - 7029 bajtów... Tak mi się wydaje, że wypadało zapytać... :roll: Share this post Link to post Share on other sites
aflinta Posted November 4, 2005 Iście, żebyś wiedział. Nawet suma kontrolna ta sama - 7029 bajtów... Tak mi się wydaje, że wypadało zapytać... :roll: Nie żebym się czepiał, ale suma kontrolna to co innego niż rozmiar. Share this post Link to post Share on other sites
owoc666 Posted November 4, 2005 Nie żebym się czepiał, ale suma kontrolna to co innego niż rozmiar. Czepiasz się - już zmieniam. Share this post Link to post Share on other sites
WiS Posted November 4, 2005 gumas_72, wypadałoby zmienić tego ava - bo Owoc był tu z nim pierwszy, a tak się będziecie mylić... Jest do dyspozycji trochę innych , fajnych obrazków. Share this post Link to post Share on other sites
owoc666 Posted November 4, 2005 bo Owoc był tu z nim pierwszy Nie, nie. Owoc go zrobił. Share this post Link to post Share on other sites
gumas_72 Posted November 5, 2005 i już po strachu 8) ps: znalazłem go na innym forum :roll: :? i se wkleiłem a tu muka Share this post Link to post Share on other sites
WiS Posted November 5, 2005 ps: znalazłem go na innym forum Fakt, że ja go przynajmniej w dwóch miejscach już widywałem... Chyba, że to Owoc się tam udziela pod innymi ksywami... Share this post Link to post Share on other sites