bociek Posted September 9, 2008 Share Posted September 9, 2008 Pozostało kilka koszulek, polarów oraz ramek, które robiłem dla forumowiczów. Część tych rzeczy została zamówiona przez forumowiczów ale nie odebrana WSZYSTKIE RZECZY MINUS 20% I tak: Polar damski cena normalna 130 zł Lx2 szt Polar męski Cena normalna 130 zł Mx2 szt Bezrękawnik Cena normalna 100 zł XLx2 szt XXLx2 szt T-shirt biały Colin McRae Cena normalna 35 zł Lx3 szt BRAK Znalazłem jeszcze czarne t-shirty z Colinem. Foto i rozmiary wieczorkiem M x 1 szt Polo męskie niebieski/czarny Lx1 szt Polo damskie niebieski Lx4 szt Mx1 szt Polo damskie czarne Lx1 szt Polo męskie czarne XLx1 szt T-shirt męski haber Mx 1 szt Po fotki czterech ostatnich pozycji zapraszam TUTAJ Cena za męskie polo była 60 zł a damskie 55 zł Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michał R. Posted September 9, 2008 Share Posted September 9, 2008 bociek_krakow, bardzo chętnie skorzystam z propozycji. Chciałbym polar damski S - jeden oraz polar męski XXL - tez jeden. Pozdrawiam i podaję adres na PW Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wełniacz Posted September 9, 2008 Share Posted September 9, 2008 Poprosze o zarezerwowanie do jutra 1 sztuki z tego zestawu: T-shirt biały Colin McRae Cena normalna 35 zł Lx3 szt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michał R. Posted September 9, 2008 Share Posted September 9, 2008 Potwierdź proszę czy doszedł PW bo coś mi się dzieje z komputerem i nie wiem czy wiadomość doszła. Acha i napisałeś, że można się targować więc targuję się Link to comment Share on other sites More sharing options...
anakinsky Posted September 9, 2008 Share Posted September 9, 2008 bociek_krakow, można jeszcze składać zamówienia? Link to comment Share on other sites More sharing options...
adamusmax Posted September 9, 2008 Share Posted September 9, 2008 bociek podaj mi wymiary bezrekawnika XXL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hogi Posted September 9, 2008 Share Posted September 9, 2008 Acha i napisałeś, że można się targować więc targuję się Przecież napisał -20% :cool: Link to comment Share on other sites More sharing options...
GREGG Posted September 9, 2008 Share Posted September 9, 2008 bociek wezme to: Polo męskie niebieski/czarny - XL - 1 szt jutro przysle dane na PW bo mi za sekunde bateria w laptopie padnie :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
GC8 Posted September 10, 2008 Share Posted September 10, 2008 bociek_krakow :arrow: PW Wezme wszystkie koszulki z Colinem. ATB Link to comment Share on other sites More sharing options...
bociek Posted September 10, 2008 Author Share Posted September 10, 2008 Michał R., Nie mam od Ciebie PW Wełniacz, Jako że byłeś pierwszy, koszulki z Colinem dla Ciebie rezerwuję. Gdybyś się rozmyślił to daj znać a mac_, je otrzyma. anakinsky, Póki co nie planuję w tym roku nowych edycji koszulek , ale mam jakieś damskie na zbyciu. Proszę napisz co potrzebujesz. adamusmax, Po połedniu zrobię pomiary i prześlę. Ale prawdopodobnie na Ciebie jak znalazł. Jednak poczekaj na oficjalne pomiary GREGG, Widzę że jesteś z KRK więc zapraszam do siebie a coś sobie wybierzesz mac_, Kolega Wełniacz pierwszy zgłosił chęć przygarnięcia koszulek z Colinem, więc póki co będziesz na liście rezerwowej. A do zakupów powyżej 150 zł smycz forumowa GRATIS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Woszkowaty Posted September 10, 2008 Share Posted September 10, 2008 bociek - napisz co Ci zostało - będzie krócej, bo pogubiłem się w tych rezerwacjach Link to comment Share on other sites More sharing options...
anakinsky Posted September 10, 2008 Share Posted September 10, 2008 anakinsky, Póki co nie planuję w tym roku nowych edycji koszulek , ale mam jakieś damskie na zbyciu. Proszę napisz co potrzebujesz Damskich nie chcę Ale Colina w rozmiarze L - tak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harvester Posted September 10, 2008 Share Posted September 10, 2008 bociek_krakow, A odemnie PW dostałeś :?: :roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
bociek Posted September 10, 2008 Author Share Posted September 10, 2008 mac_ Kolega zrezygnował więc koszulki z Colinem są dla Ciebie. Być może dogadasz się z anakinsky i oddasz jedną sztukę??? Póki co na PW znajdziesz dane do przelewu Woszkowaty Na bieżąco uzupełniam stany magazynu w pierwszym wątku. Także to co u góry to jest na stanie Harvester Mam PW od Ciebie i już odpisuję Jutro będę w stolycy więc jak ktoś by coś chciał to mogę zabrać ze sobą i np. u A. Kopra się spotkamy Link to comment Share on other sites More sharing options...
GREGG Posted September 10, 2008 Share Posted September 10, 2008 bociek dzieki za zaproszenie, chetnie bym wpadł i towar obmacał :smile: ale nie dam rady niestety, za duzo roboty ostatnio na glowie... wiec wezme w ciemno, podsyłam zaraz namiary :arrow: PW Link to comment Share on other sites More sharing options...
emilw Posted September 10, 2008 Share Posted September 10, 2008 WSZYSTKIE RZECZY MINUS 20% Polar męski Cena normalna 130 zł Mx3 szt XLx1 szt XXLx2 szt Jesli jeszcze jest to ja poprosze powyzszy w rozmiarze XL. Rozumiem, ze za 100 pojdzie co by bylo na rowny rachunek ;-) [ Dodano: Sro Wrz 10, 2008 10:03 pm ] Jutro będę w stolycy więc jak ktoś by coś chciał to mogę zabrać ze sobą i np. u A. Kopra się spotkamy Ciekawy pomysl - a w jakich godzinach mozesz byc u A. Kopra? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sylviska333 Posted September 10, 2008 Share Posted September 10, 2008 ja bym chciala Polar damski cena normalna 130 zł Sx1 szt , jest jeszcze ? piosac na p/w, gg lub co chcesz Link to comment Share on other sites More sharing options...
naLeśnik Posted September 10, 2008 Share Posted September 10, 2008 rozumiem że dwie ramki forumowe jeszcze można zaklepać bo są na liście? bociek_krakow :arrow: PW Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harvester Posted September 10, 2008 Share Posted September 10, 2008 Jutro będę w stolycy więc jak ktoś by coś chciał to mogę zabrać ze sobą i np. u A. Kopra się spotkamyTakie rozwiązanie by mi pasowało, godzina byle przed 18 ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
GC8 Posted September 10, 2008 Share Posted September 10, 2008 bociek- przelew polecial. ATB Link to comment Share on other sites More sharing options...
bociek Posted September 11, 2008 Author Share Posted September 11, 2008 emilw, Pójdzie , pójdzie. U A. Kopra będę wieczorem ale nie wiem o której dokładnie. Mój kom 500656660 lub 666891804 więc jak coś to możecie mnie łapać. [ Dodano: Czw Wrz 11, 2008 5:33 am ] sylviska333, Ostatnia sztuka została więc dla Ciebie zostawić? Link to comment Share on other sites More sharing options...
emilw Posted September 11, 2008 Share Posted September 11, 2008 emilw, Pójdzie , pójdzie. bociek_krakow :arrow: PW Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam12 Posted September 11, 2008 Share Posted September 11, 2008 emilw, Pójdzie , pójdzie. U A. Kopra będę wieczorem ale nie wiem o której dokładnie. Mój kom 666891804 więc jak coś to możecie mnie łapać. [ Dodano: Czw Wrz 11, 2008 5:33 am ] sylviska333, Ostatnia sztuka została więc dla Ciebie zostawić? Bociek_krakow: Może wyślesz mi ramki, za które zapłaciłem w Kwietniu i podobno poczta nawaliła ? Przelałem Ci za dwa komplety z nickiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bea Posted September 11, 2008 Share Posted September 11, 2008 Zechcij drogi kolego nie zapomniec o mnie i podjechać na kawę . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michał R. Posted September 11, 2008 Share Posted September 11, 2008 Przecież napisał -20% Taki żart był... :neutral: [ Dodano: Czw Wrz 11, 2008 9:39 pm ] bociek_krakow, nie było mnie wczoraj i nie miałem jak odpisać. Jeszcze raz próbuję wysłać PW i proszę o potwierdzenie. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts