555 Posted December 15, 2004 Posted December 15, 2004 Wydawany w ilosci 40 tys. Dostaja go tylko wybrani i nie mozna go nigdzie kupic. Co ciekawe pierwszy numer otrzymuje tradycyjnie królowa Anglii Elżbieta II . Do Polski trafilo 200 sztuk...
krs Posted December 15, 2004 Posted December 15, 2004 Ja zrobilem w tym roku kurtki firmowe w nakladzie 4 szt, nawet krolowa sie nie zalapala. Oczywiscie takze nie mozna ich kupic
GTA3 Posted December 16, 2004 Posted December 16, 2004 Eeeeeeeee tam Pirelli - srelli. Zdjęcia jakieś takie jak stary telewizor bez kolorów, dziewczyny czarne jak opony ale na oponie to chociaż rowek centralny widać. Przypomina Piątek z Pankracym, znaczy się bezbarwne i każdym odcinku taka sama chała jak w poprzednim. Szwagierce lepsze zdjęcia robiłem. A dla koneserów mam specjaną hardcorową wersję kalendarza Pirelli, chętni na priva składać zamówienia
marcinJ Posted December 16, 2004 Posted December 16, 2004 Eeeeeeeee tam Pirelli - srelli. Zdjęcia jakieś takie jak stary telewizor bez kolorów, dziewczyny czarne jak opony ale na oponie to chociaż rowek centralny widać. Przypomina Piątek z Pankracym, znaczy się bezbarwne i każdym odcinku taka sama chała jak w poprzednim. Szwagierce lepsze zdjęcia robiłem. A dla koneserów mam specjaną hardcorową wersję kalendarza Pirelli, chętni na priva składać zamówienia A zdjęcia szwagierki też wysyłasz :?:
555 Posted December 16, 2004 Author Posted December 16, 2004 A caly kalendarz do ogladniecia tutaj... http://www.pirelli.com/en_42/this_is_pi ... 0001&s5=-1
Moniqa Posted December 18, 2004 Posted December 18, 2004 gdybym posiadała takowy to w poniedziałki i środy byłby "luty", we wtorki i piątki "czerwiec" a w czwartki, soboty i niedziele "listopad"...bardzo ładne dziewczyny..szkoda że fotografowi zabrakło pomysłu na cały kalendarz :roll:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.