grygo Posted September 4, 2008 Share Posted September 4, 2008 Kto sie wybiera? Pablonas bedziesz? Marcin Gagacki startuje GTkiem :cool: Link to comment Share on other sites More sharing options...
emotorsport Posted September 4, 2008 Share Posted September 4, 2008 Pojadem pokukać może będzie mokro.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wełniacz Posted September 5, 2008 Share Posted September 5, 2008 Ja bede w niedziele sie krecil po oesach z kumplem astra gsi chyba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pablonas Posted September 5, 2008 Share Posted September 5, 2008 Ja raczej odpadam mimo, że mój kumpel startuje. Ostatnio mam cholernie pracowity okres i najnormalniej w świecie chcę odpocząć :cool: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Felix Posted September 5, 2008 Share Posted September 5, 2008 ja miałem startować ale czasu zabrakło na przygotowanie i jakoś po podróży coś podchorowałem więc klasa RWD osłabnie . :neutral: Link to comment Share on other sites More sharing options...
grygo Posted September 7, 2008 Author Share Posted September 7, 2008 fajna impreza w mojej ocenie. duzo znajomych, trasy ponoc niezle, duza frajda z jazdy. fotki juz do mnie wedruja, podrzuce za jakis czas te ciekawsze... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wełniacz Posted September 7, 2008 Share Posted September 7, 2008 Ja objechalem z kumplem 4 oesy i zdazylismy na Kubice wrocic :cool: Podobaja mi sie tak kompaktowe rajdy :cool: Ogolnie to poza klasa "gosc" lipa straszna ale to co robil Staniszewski to klasa wyzsza na tle konkurencji ... nigdzie nie odpuszczal i roznica w jego jezdzie a reszty ogromna. Ogólnie fajny rajdzik i milo spedzono dzien od 8.00 do 13.00 :grin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
MegasWRC Posted September 8, 2008 Share Posted September 8, 2008 startowaliśmy z gackiem, niestety zawias nie wytrzymał i rajd skończyliśmy po pierwszej pętli ostatni oes oglądaliśmy razem z erixonem i ekipą, było git! fotka ze "spotu" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bosman Posted September 8, 2008 Share Posted September 8, 2008 no my sie przejechalismy i bardzo sympatyczny rajdzik byl. Piekne, szybkie i w miare rowne trasy, pomocny organizator, pozytywnie nastawieni miejscowi. O to chodzi w rajdach :-) Jedyny dla nas problem, to za slabe auto. Strasznie sie wynudzilismy na tym najszybszym os3/6. Seryjny cienias na duzych kolach na tak szybkie trasy sie nie nadaje. 99% oesu z gazem w podlodze i dlużyzna... Walki w klasie niestety tez raczej nie mielismy. Ale ogolnie rajd super pozytywny. Jesli ktos ma jakies fotosy zoltego CCS z nr 23 Kastyak/Stankiewicz to bede b.wdzieczny. pzdr, Link to comment Share on other sites More sharing options...
MegasWRC Posted September 8, 2008 Share Posted September 8, 2008 Dałem też w filmach, ale gdyby ktoś nie widział: Subaru GT http://pl.youtube.com/watch?v=MVVl0InZ6kQ VS Evo IX http://pl.youtube.com/watch?v=cIsqyZa__nA Subaru RULEZZZZ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
grygo Posted September 8, 2008 Author Share Posted September 8, 2008 obiecane foty Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts