Guest lulas Posted December 11, 2004 Posted December 11, 2004 znalazlem subaru impreze kombi z 1997 roku, sprowadzona do kraju w 1999. podobno auto bylo lekko bite (??????????) cena smieszna bo 17 tys. zl. na liczniku 60 tys.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! czy warto w takie auto wejsc. moze powiecie mi co sprawdzic zeby dowiedziec sie czegos o tym samochodzi. jak sprawdzac by byc choc w 50 proc pewnym ze pojezdze tym autem jescze. jak z cenami czesci itp. itd. tzn. czego mozna sie obawiac kupujac taki samochod????????? jesli macie jakies doswiadczenie to dajcie znac
JotEn Posted December 11, 2004 Posted December 11, 2004 ale jaki model? zresztą nieważne jaki - ja kiedyś wszedłem w taki interes, to było daaaawno temu......ale dopiero teraz z niego wyszedłem
Biohazard Posted December 12, 2004 Posted December 12, 2004 A tak na poważnie to uważaj. Znam osoby, które straciły dorobek wielu lat życia. Jak coś ci smierdzi to lepiej się nie pchaj.
Pemo Posted December 12, 2004 Posted December 12, 2004 Poprostu sprawdz to auto, czy jezdzi prosto, wez je na warsztat, sprawdza ci wszystko, jak bylo bite, jak naprawione. Moze warto sie zainteresowac...
bartek@klubsubaru.pl Posted December 12, 2004 Posted December 12, 2004 z autem może być wszystko OK, co najwyżej licznik wskazuje o stówkę za mało. mój jest z 1997 i ma 137tys., czyli 160tys. też brzmi całkiem realnie. pozdrawiam
JotEn Posted December 12, 2004 Posted December 12, 2004 CTD napisał: Jak wolnossace to czemu nie no właśnie dlatego pytam, choć i tak za tanio Możesz coś opisać więcej :?:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.