ukiman Posted September 2, 2008 Share Posted September 2, 2008 Na prośbę Buffy'ego ... Dziś w nocy w Mogilanach skradziono srebrnego WRXa (teardrop) - srebrny, przyciemnione szyby, wydech Blitz. Auto często parkowane na Karmelickiej w Krakowie. Za chwile mam mieć numer rejestracyjny, uzupełnie wtedy wpis. :???: KR 384AN :!: Link to comment Share on other sites More sharing options...
foreks Posted September 2, 2008 Share Posted September 2, 2008 Na prośbę Buffy'ego to jego egz.? :shock: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ukiman Posted September 2, 2008 Author Share Posted September 2, 2008 Na prośbę Buffy'ego to jego egz.? :shock: Nie, kolegi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maly Posted September 2, 2008 Share Posted September 2, 2008 ukiman, i fota:( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemeq Posted September 2, 2008 Share Posted September 2, 2008 Dołączam do przyklejonego wątku. Nie podoba mi się to... Czy to był EU-Spec, czy US-Spec? Link to comment Share on other sites More sharing options...
radekk Posted September 2, 2008 Share Posted September 2, 2008 Kurczę nie fajnie, coś dużo Subaraków ostatnio ginie Link to comment Share on other sites More sharing options...
adaś Posted September 2, 2008 Share Posted September 2, 2008 plaga jakaś Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harvester Posted September 2, 2008 Share Posted September 2, 2008 Kurczę nie fajnie, coś dużo Subaraków ostatnio ginie Kurde w Dubaju jak na chwilkę do sklepu wychodziłem to mogłem włączone auto zostawić, żeby klima cały czas chodziła. Dowód rejestracyjny miał swoje stałe miejsce w schowku nad radiem..... Chyba trzeba zmienić przyzwyczajenia...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kropek Posted September 2, 2008 Share Posted September 2, 2008 czy to nie przypadkiem taki WRX na felgach rota, z czarnym wortexem na dachu, lekko osmalonym zderzakiem od wydechu, tylne lampy od wersji 06, szyberdach. Szkoda, że to ten Blachy skradzionego WRX'a zgadzają się z tym, którego kiedyś ustrzeliłem na zdjęciu . Bardzo fajny był Link to comment Share on other sites More sharing options...
ukiman Posted September 2, 2008 Author Share Posted September 2, 2008 kropek, Buffy mam nadzieje opisze jak się pojawi pod internetem Link to comment Share on other sites More sharing options...
radekk Posted September 2, 2008 Share Posted September 2, 2008 Harvester w Polsce to raczej nie przejdzie, w Finlandii też można było zostawić odpalony samochód i gdzieś iść i nie było problemów Link to comment Share on other sites More sharing options...
PJAY Posted September 2, 2008 Share Posted September 2, 2008 strach się bać qrcze najpierw :neutral: dwa forki w W-wie teraz Impreza w Kraku :shock: :???: będę się rozglądał Link to comment Share on other sites More sharing options...
kropek Posted September 2, 2008 Share Posted September 2, 2008 a to fotka prezentująca ten pojazd... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harvester Posted September 2, 2008 Share Posted September 2, 2008 Harvester w Polsce to raczej nie przejdzie,Taaa...... Już widzę jak na światłach gość wysiada z zapalonego Ferrari, zostawia otwarte drzwi i idzie oglądać coś przy aucie...... Podejrzewam, że na takie zaproszenie dużo chętnych by się od razu znalazło.... No, ale cóż takie są nasze realia..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
radekk Posted September 2, 2008 Share Posted September 2, 2008 Podejrzewam, że na takie zaproszenie dużo chętnych by się od razu znalazło.... Choćby nawet jeśli by nikt nie ukradł to tylko po to żeby się przejechać parę km i zostawić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WRC fan Posted September 2, 2008 Share Posted September 2, 2008 To auto forumowicza RYBA z tego co pamiętam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buffy22 Posted September 2, 2008 Share Posted September 2, 2008 Dokładnie tak . Jest to auto Ryby.. (albo raczej było) miejmy nadzieje że mili chłopcy jeszcze sie odezwą.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ukiman Posted September 2, 2008 Author Share Posted September 2, 2008 Buffy22, hmm ... bo ja wiem czy chciałbym z nimi gadać :roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
owoc666 Posted September 2, 2008 Share Posted September 2, 2008 O żesz faken. I to naprawdę bardzo charakterystyczne auto! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MegasWRC Posted September 3, 2008 Share Posted September 3, 2008 Kurde jakaś masakra, złodziejstwo na Subaraki się przerzuciło :/ Ostatnio jechało za mną 5 łysych typków w starym Oplu Corsie, gość na CB mnie ostrzegł, żebym na nich uważał i miał racje. Wszędzie gdzie skręciłem, oni za mną. Nie wyglądali na takich co jeździli za mną tylko po to, aby popatrzeć i posłuchać subaru.... Dopiero, jak wyleciałem z miasta, specjalnie wjechałem na dobrze znaną mi drogę szutrową i zacząłem deptać zdrowo, to wtedy mi zniknęli.... Strach się bać.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemeq Posted September 3, 2008 Share Posted September 3, 2008 Kurde jakaś masakra, złodziejstwo na Subaraki się przerzuciło :/ Ostatnio jechało za mną 5 łysych typków w starym Oplu Corsie, gość na CB mnie ostrzegł, żebym na nich uważał i miał racje. Wszędzie gdzie skręciłem, oni za mną. Nie wyglądali na takich co jeździli za mną tylko po to, aby popatrzeć i posłuchać subaru.... Dopiero, jak wyleciałem z miasta, specjalnie wjechałem na dobrze znaną mi drogę szutrową i zacząłem deptać zdrowo, to wtedy mi zniknęli.... :shock: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kropek Posted September 3, 2008 Share Posted September 3, 2008 chyba na rynku zwiększył się popyt na części do Subaraków (import aut uszkodzonych?). Szkoda, że owocuje to taką patologią Link to comment Share on other sites More sharing options...
adaś Posted September 3, 2008 Share Posted September 3, 2008 chyba na rynku zwiększył się popyt na części do Subaraków (import aut uszkodzonych?). Szkoda, że owocuje to taką patologią w momencie kiedy kupowałem swoje subaru (4 lata temu) wpisując na Allegro hasło "subaru" znajdowało dokładnie jedną stronę przedmiotów! a części używane trzeba było brać "Z kosmosu" jak to ktoś kiedyś ładnie określił, a forum jeszcze nie znałem. Na tym przykładzie za Allegro można dzisiaj ocenić jak zwiększył się popyt i podaż, no i rodzą się patologie Link to comment Share on other sites More sharing options...
RYBA Posted September 3, 2008 Share Posted September 3, 2008 No stalo sie, moje ukochane autko pojechalo sobie!!!! Najdziwniejsze jest to ze kolo wbil sie do domu zabral dokumety i kluczyki ktore lezaly w kuchni!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja w tym czasie spalem z rodzina pietro wyzej!!!!! Prawdopodobnie wypchneli auto i pojechali!!!!!! Powiem wam ze wrazenia nie polecam nikomu!!!!! Jak by ktos cokolwiek widzial slyszal to prosze o kontakt !!!!!!!!! 696-484-658 Uwazajcie na swoje furacze juz po nie do domu wchodza jak spisz!!!! Policja okresla to haslem "NA SPIOCHA" Wiec jak spicie to autko moze sobie pojechac w nieznanym kierunku!!!! POZDRO Link to comment Share on other sites More sharing options...
grygo Posted September 3, 2008 Share Posted September 3, 2008 przykra sprawa, mam nadzieje, ze autko jednak sie znajdzie. to naprawde specyficzne samochod ze specyficznymi czesciami. w calosci nie powinno sie sprzedac chyba, ze gdzies na wschod... (tymbardziej, ze ukradli kluczyki i dokumenty) warto monitorowac teraz miejsca gdzie ktos moglby chciec sprzedac czesci :sad: swoja droga zastanawia mnie skad goscie wiedzieli, ze akurat w kuchni sa rzeczy do auta... :???: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts