Jump to content

Pirelli Ice sport

pikona

Recommended Posts

Posted

Takie oponki są w zimowej promocji wraz z felgami. Czy i ewentualnie gdzie można o nich przeczytać lub dowiedzieć się czegoś wiecej? Nigdzie nie mogę znależć opinii, nawet na stronie Pirelli. Czy sa jeszcze produkowane?

Pozdrawiam

• 2 weeks later...
Posted

zdecydowałem się i kupiłem opony Pirelli oferowane w promocji SIP razem z fabrycznymi , stalowymi felgami. Jestem z opon zadowolony, szkoda tylko że dzień później były już oferowane za darmo !!!!!!!!!!!! jako promocja do każdego nowego samochodu ............................

pozdrawiam

Posted
zdecydowałem się i kupiłem opony Pirelli oferowane w promocji SIP razem z fabrycznymi , stalowymi felgami. Jestem z opon zadowolony, szkoda tylko że dzień później były już oferowane za darmo !!!!!!!!!!!! jako promocja do każdego nowego samochodu ............................

pozdrawiam

Też cierpię z tego powodu :evil: , więc proszę o nie poruszanie tego tematu na forum aby nie zmniejszało mi radości z nowego Forysia (na szczęście Foryś daje duuuużo radości :D )

Pozdr

Posted

Łączę się w bólu z powodu opon..., czekając na polską instrukcję....., pozostaję w radości z nowego Forysia . pozdrawiam też

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...