Bzyk Posted September 1, 2008 Share Posted September 1, 2008 Impreza cykliczna :-) koszt około 200 PLN Start o 9:00 Brakuje jeszcze kilka osób. JABAR licze na Ciebie i na przetestowanie Twojego zawieszenia :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
carfit Posted September 1, 2008 Share Posted September 1, 2008 być może wpadne potwierdze w czwartek Link to comment Share on other sites More sharing options...
orzi Posted September 1, 2008 Share Posted September 1, 2008 Potwierdzę w czwartek, bo zastanawiam się jeszcze nad Tychami. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jabar Posted September 1, 2008 Share Posted September 1, 2008 JABAR licze na Ciebie i na przetestowanie Twojego zawieszenia niestety odpadam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bzyk Posted September 1, 2008 Author Share Posted September 1, 2008 JABAR licze na Ciebie i na przetestowanie Twojego zawieszenia niestety odpadam To zostaw mi chociaż samochód !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Furious Posted September 2, 2008 Share Posted September 2, 2008 Ja bede Ale juz jestem na liscie Link to comment Share on other sites More sharing options...
xaoo Posted September 4, 2008 Share Posted September 4, 2008 jako główny "prowodyr" tego spotkania podnoszę temat i dopytuje czy są jakieś potwierdzenia mamy jeszcze kilka tylko miejsc żeby wyszła z tego pojeżdżawka a nie postojówka :-) chcących pojeździć zapraszamy Link to comment Share on other sites More sharing options...
carfit Posted September 4, 2008 Share Posted September 4, 2008 Ja niestety odpadam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bzyk Posted September 4, 2008 Author Share Posted September 4, 2008 Jest zaplanowanych około 12 osób. Postojówki nie będzie bo będą mogły jechać 3 auta na raz , 2 z mierzonym czasem. Im większa dyscyplina tym więcej jeżdzenia !!! 6 przejazdów na czas gwarantowane !!! Prosze się nie spóźnić !!! Zapoznanie zaczynamy o 9:00 Kto sie spóżni spada na koniec kolejki i robi zpoznanie jako 3 auto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simonides Posted September 4, 2008 Share Posted September 4, 2008 bedziem punktualnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bzyk Posted September 4, 2008 Author Share Posted September 4, 2008 Ja niestety odpadam Szkoda , zawsze to miło (pod)popatrzeć jak mistrz jeżdzi [ Dodano: Czw Wrz 04, 2008 3:56 pm ] bedziem punktualnie Tylko mi Toyo nie zakładaj bo popadnę w kompleksy :-) [ Dodano: Czw Wrz 04, 2008 3:58 pm ] Bierzemy Grila ???? Mam węgla trochę i podpałkę ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
carfit Posted September 4, 2008 Share Posted September 4, 2008 Szkoda , zawsze to miło (pod)popatrzeć jak mistrz jeżdzi Tia, na miszcza trza mieć wygląd i pieniądze Ale słyszałem że w GSMP jeżdżą sami miszczowie :roll: w szczególności Ci którzy tam ..........niestartują a tylko coś słyszeli Link to comment Share on other sites More sharing options...
xaoo Posted September 5, 2008 Share Posted September 5, 2008 a tyle mówią że ci subarowcy to nie przepuszczą okazji do po-zakręcania... w bezpiecznych warunkach a tu jakoś cicho, grzecznie.. wszyscy idą na x-fightersów czy jak? ... koniec mąci-wodzenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bzyk Posted September 5, 2008 Author Share Posted September 5, 2008 Szkoda , zawsze to miło (pod)popatrzeć jak mistrz jeżdzi Tia, na miszcza trza mieć wygląd i pieniądze Ale słyszałem że w GSMP jeżdżą sami miszczowie :roll: w szczególności Ci którzy tam ..........niestartują a tylko coś słyszeli [/quote W Polsce to szczególnie trzeba mieć PIENIĄDZE !!! Talent i chęci to zamało Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemeq Posted September 5, 2008 Share Posted September 5, 2008 wszyscy idą na x-fightersów Ehe. I nie tylko 8). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niebieski Posted September 5, 2008 Share Posted September 5, 2008 nie wiem czy nie za późno ale się wybieram... [ Dodano: Sob Wrz 06, 2008 10:34 pm ] no i było zajebiście... aczkolwiek tylko 2 imprezy, 0 evo, 2 porszawki (Carrera S, Boxster S), m5, mazda cabrio, reszta to hondy type r w różnych konfiguracjach... złożenie trasy bardzo nowatorskie - jechane w koło (bez nawrotów) co pozwalało na sprawne poruszanie sie 16 aut jakie dzisiaj pojawiły się na pojeżdżawce... jak dla mnie trochę za szybko ale ja przecież nie umiem jeździć Link to comment Share on other sites More sharing options...
xaoo Posted September 6, 2008 Share Posted September 6, 2008 CTRem byłem... pojeździłem... coś się poduczyłem... tym razem mniej opon zniszczyłem :=) reszta to hondy type r w różnych konfiguracjach... byly 2 integry typeR, 3 civice typeR i 3 zwykłe civiceaczkolwiek tylko 2 imprezy pozwole sobie policzyć hmmmmm 1.nie-ASO 2.wrx kombi 3.STi na szybko podsumowując : samochodów/ kierowców jeżdżących było aż 19 (z ciekawostek-exoticów 911Carrera S, BoxsterS, m5-e60,) tor szybki - mało kręty,bezkolizyjny do 4 samochodów na torze w tym samym czasie ESP w m5 nie działa tak jak powinno ;=))))) 911 carrera S - to piękny samochód dla zainteresowanych uczestników mam kartke z wynikami *.xls... dla zainteresowanych: takie same pojeżdżawki odbędą się 13 i 20 września w Ułężu - zapisy w Wroobla Link to comment Share on other sites More sharing options...
carfit Posted September 6, 2008 Share Posted September 6, 2008 CTRem byłem... pojeździłem... coś się poduczyłem... tym razem mniej opon zniszczyłem :=)reszta to hondy type r w różnych konfiguracjach... byly 2 integry typeR, 3 civice typeR i 3 zwykłe civice na szybko podsumowując : samochodów/ kierowców jeżdżących było aż 19 (z ciekawostek-exoticów 911Carrera S, BoxsterS, m5-e60, mocna impreza-wizytówka nie-ASO) tor szybki - mało kręty,bezkolizyjny do 4 samochodów na torze w tym samym czasie ESP w m5 nie działa tak jak powinno ;=))))) 911 carrera S - to piękny samochód dla zainteresowanych uczestników przepisuje kartke z wynikami na tablke *.xls... dla zainteresowanych: takie same pojeżdżawki odbędą się 13 i 20 września w Ułęży - zapisy w Wroobla domyślam sie że impreza wygrała ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xaoo Posted September 6, 2008 Share Posted September 6, 2008 początek generalki na szybko 1. najszybszy - impreza 2. ITR 3. Civic - EJ9 - silnik d16z6 4. CTR - EP3 - nie ja ;-) 5. WRX 6. Carrera S Furious ITR - niestety nie klasyfikowany Link to comment Share on other sites More sharing options...
carfit Posted September 6, 2008 Share Posted September 6, 2008 1. najszybszy - impreza kto był kierownikiem ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam. Posted September 6, 2008 Share Posted September 6, 2008 marcin@klubsubaru.pl byl kierownikiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
carfit Posted September 6, 2008 Share Posted September 6, 2008 marcin@klubsubaru.pl byl kierownikiem to się wcale nie dziwie że wygrał gratulacje Link to comment Share on other sites More sharing options...
xaoo Posted September 6, 2008 Share Posted September 6, 2008 najszybszy - impreza i sprawdziła się stara maxyma każda naklejka dodaje 5KM... ;-) a ten samochód jest jeżdżącą reklamą firmy cały w naklejkach ;-) "prezes inside" na lusterkach Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simonides Posted September 7, 2008 Share Posted September 7, 2008 i sprawdziła się stara maxyma każda naklejka dodaje 5KM... ;-) cale szczescie ze mam tego troche dzieki wszystkim uczestnikom i instruktorom dobrze spedzona sobota Link to comment Share on other sites More sharing options...
gpruszko Posted September 9, 2008 Share Posted September 9, 2008 takie same pojeżdżawki odbędą się 13 i 20 września w Ułęży - zapisy w Wrooblapewne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts