HULK Posted August 28, 2008 Share Posted August 28, 2008 Witam. Mam pytanie do obcykanych z elektryka GT MY98, chce zamontowac taki super tajny :roll: pstryczek odcinajacy pompe paliwa (chyba to najlepsze ?) i tu pytanie - gdzie nallepiej sie wpiac w instalacje ? ( moze gdzies w okolicy kierownicy ) Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
capricorn Posted August 28, 2008 Share Posted August 28, 2008 Według mnie najlepiej jak najbliżej pompy co by utrudnić sprawę ewentualnym chętnym na darmową przejażdżkę :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
AMI Posted August 28, 2008 Share Posted August 28, 2008 Witam.Mam pytanie do obcykanych z elektryka GT MY98, chce zamontowac taki super tajny :roll: pstryczek odcinajacy pompe paliwa (chyba to najlepsze ?) i tu pytanie - gdzie nallepiej sie wpiac w instalacje ? ( moze gdzies w okolicy kierownicy ) Pozdrawiam. Boisz sie lokalesow w kapturach? Co to kradna samochody z gracja i subtelnoscia hipopotama z reguly... ale to i tak tylko na przejazdzke... Link to comment Share on other sites More sharing options...
adaś Posted August 28, 2008 Share Posted August 28, 2008 a ja myślę że gdzieś, gdzie tylko Ty i Twój elektryk będziecie o tym wiedzieć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HULK Posted August 28, 2008 Author Share Posted August 28, 2008 Boisz sie lokalesow w kapturach? Nie, miejscowi sa juz spacyfikowani a ja myślę że gdzieś, gdzie tylko Ty i Twój elektryk będziecie o tym wiedzieć. Pstryczek to sobie tak schowam ze amen , chodzilo mi o jakas kostke albo konkretny przewod w ktory moge sie wpiac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leon Posted August 28, 2008 Share Posted August 28, 2008 Pod przekaźnik pompy lub bezpiecznik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
capricorn Posted August 28, 2008 Share Posted August 28, 2008 No a jak to wygląda, przekaźnik - bezpiecznik - komputer - pompa?? Bo według mnie powinno się to draństwo montować za komputerem, co by "gość" nie odpalił za pomocą jakiegoś komputera, mam racje czy się mylę?? :roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
leon Posted August 28, 2008 Share Posted August 28, 2008 No a jak to wygląda, przekaźnik - bezpiecznik - komputer - pompa?? Komputer-przekaźnik-bezpiecznik-pompa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HULK Posted August 28, 2008 Author Share Posted August 28, 2008 Czy przekaznik jest przy silniku czy moze tam pod kierownica ? Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts