Jump to content

Telefony SIP

Guest Bończa

Recommended Posts

Guest Bończa
Posted

Bardzo proszę o informacje, czy telefony podane w ogłoszeniach samochodów uzywanych do SIP są aktualne? Dzwonię tam od kilku dni i nikt nie odbiera!

• Ojciec Założyciel
Posted

Telefony są aktualne, ale - niestety - nasza centrala bywa przeciążona.

Bardzo mi z tego powodu przykro :oops:

Gdy są trudności z dodzwonieniem się, proszę o krótkiego maila na centrala@subaru.pl z podaniem Pańskiego numeru i obiektem zainteresowania. Odpowiedzialna osoba zamelduje się u Pana. Naturalnie możliwa jest też korespondencja mailowa na w/w temat.

Ponieważ sygnały o przeciążeniu centrali pojawiają się ostatnio dość często, zamierzamy powiekszyć jej pojemość (czy jakoś tak :wink: ).

Raz jeszcze przepraszam za kłopot !

Pozdrowienia

Posted

Z autopsji mogę częściowo wyjaśnić.

Jeżeli są to stare ogłoszenia, podane numery mogą być nie aktualne (komórki) lub są to numery właścicieli samochodów. Proponuję stacjonarne do SIP 012 269 07 50, Fax 012 2669308. Proponuję zacząć od przemiłej Pani Renatki lub jakiejkolwiek innej przemiłej osoby. Jednak nie wszystkie oferty są wystawione przez SIP, część to oferty innych dealerów. Wtedy zostaje dzwonić do skutku lub poszukać na oficjalnej stronie pod hasłem "DEALERZY" odpowiednich nr stacjonarnych.

Mamusia

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...