abecer 775 Posted January 27 Share Posted January 27 3 minuty temu, Danko napisał: A no to tylko te moje letnie felgi Ale ja je liubju Rays Versus Campionato SS7? Link to post Share on other sites
Danko 1010 Posted January 27 Share Posted January 27 Godzinę temu, abecer napisał: Rays Versus Campionato SS7? Ta jest! Nawet z dekielkami, choć ich stan odstaje od felgi 1 Link to post Share on other sites
abecer 775 Posted January 27 Share Posted January 27 22 godziny temu, Pawel.wro napisał: Czy Tecnomagnesio robiło felgi dla Subaru? Na otwór 56.1 Model detroit 2095 był produkowany z otworem 56,1mm. Co do innych modeli to niestety nie wiem. 1 Link to post Share on other sites
abecer 775 Posted January 27 Share Posted January 27 Może nie subaru ale też ładnie siadły . Kute OEM BBS z Evo X Link to post Share on other sites
Tommi1 765 Posted January 27 Share Posted January 27 Ciekaw jestem czy podejdzie pod złote brembo 2 1 Link to post Share on other sites
Danko 1010 Posted January 27 Share Posted January 27 25 minut temu, Tommi1 napisał: Ciekaw jestem czy podejdzie pod złote brembo Pod rdzawe na pewno Link to post Share on other sites
rosaskc 2178 Posted January 27 Share Posted January 27 44 minuty temu, abecer napisał: Może nie subaru ale też ładnie siadły . Kute OEM BBS z Evo X A weź. Można je kupić nowe za 5k. Nowe. Kute. BBSy. Za 5 tysi. Znajdź coś takiego do STI... Link to post Share on other sites
Tommi1 765 Posted January 27 Share Posted January 27 @Danko nie przesadzaj, psiknie sie złotym szprajem i pójdą jako unikat z ręcznie ciungniętego prętu zbrojeniowego 1 Link to post Share on other sites
abecer 775 Posted January 27 Share Posted January 27 (edited) 15 minut temu, rosaskc napisał: A weź. Można je kupić nowe za 5k. Nowe. Kute. BBSy. Za 5 tysi. Znajdź coś takiego do STI... Zgadza się, ale kiedyś kosztowały dużo więcej . Jak by nie było to nadal dobra kuta felga której w wersji do subaru nie kupisz . Do subaru kupisz używane kute bbs 18 w tej cenie Edited January 27 by abecer Link to post Share on other sites
Danko 1010 Posted January 28 Share Posted January 28 @rosaskci @abecerzawsze można kupic z dużym et I założyć dystanse przykręcane Link to post Share on other sites
rosaskc 2178 Posted January 28 Share Posted January 28 6 godzin temu, Danko napisał: @rosaskci @abecerzawsze można kupic z dużym et I założyć dystanse przykręcane Tyle to wiemy Myk polega na tym, że mają ET o 17mm mniejsze niż Subaru. 1 1 Link to post Share on other sites
Tommi1 765 Posted January 28 Share Posted January 28 2 godziny temu, rosaskc napisał: Tyle to wiemy Myk polega na tym, że mają ET o 17mm mniejsze niż Subaru. A to można wtedy je chyba delikatnie stoczyć czy tam sfrezować ?! Link to post Share on other sites
eddie_gt4 1621 Posted January 28 Share Posted January 28 2 godziny temu, rosaskc napisał: Tyle to wiemy Myk polega na tym, że mają ET o 17mm mniejsze niż Subaru. ale to chyba żaden problem - nowsze STI mają fabryczne fele tak głęboko schowane w nadkolach, że ok. 15 mm bardziej wystające na zewn. koła tylko poprawią wygląd (i właściwości jezdne) Link to post Share on other sites
Danko 1010 Posted January 28 Share Posted January 28 Ano, tu to już od furki zależy. W Legacy na luzie dystanse 20 wchodzą, wychodzi więc et 35 przy feldze 7j Link to post Share on other sites
Michał Gdańsk 11 Posted January 28 Share Posted January 28 Jakie felgi polecanie do Forestera Diesel 2009? Te moje już kiepsko wyglądają po 11 latach. Link to post Share on other sites
rosaskc 2178 Posted January 28 Share Posted January 28 7 minut temu, Michał Gdańsk napisał: Jakie felgi polecanie do Forestera Diesel 2009? Te moje już kiepsko wyglądają po 11 latach. Takowe na przykład: Link to post Share on other sites
Michał Gdańsk 11 Posted January 28 Share Posted January 28 Mam dokładnie takie. Regeneracja podobno 300-400 zł od sztuki. Link to post Share on other sites
Michał Gdańsk 11 Posted January 28 Share Posted January 28 Te ze zdjęcia są po regeneracji? Niemożliwe, że tak dobrze wyglądają. Link to post Share on other sites
abecer 775 Posted January 28 Share Posted January 28 Przyszła waga do ważenia felg . 1 1 Link to post Share on other sites
skwaro 4645 Posted January 28 Share Posted January 28 Teraz, abecer napisał: Przyszła waga do ważenia felg . Nowy poziom choroby Link to post Share on other sites
abecer 775 Posted January 28 Share Posted January 28 1 minutę temu, skwaro napisał: Nowy poziom choroby Można tak powiedzieć . Bardziej mi chodzi o to że jak coś u kogoś oglądam to mogę od razu zważyć 1 Link to post Share on other sites
GdaKon 196 Posted January 28 Share Posted January 28 Godzinę temu, Michał Gdańsk napisał: Mam dokładnie takie. Regeneracja podobno 300-400 zł od sztuki. felgitrojmiasto.pl przy obwodnicy, koło Plichty 200zł za 17" 250zł za 18" satyna, złoty-złoty nie cygański złoty Widziałem ich realizację i dają radę. 1 Link to post Share on other sites
rosaskc 2178 Posted January 28 Share Posted January 28 2 godziny temu, Michał Gdańsk napisał: Te ze zdjęcia są po regeneracji? Niemożliwe, że tak dobrze wyglądają. Nie, oryginał lakier Link to post Share on other sites
abecer 775 Posted January 28 Share Posted January 28 2 godziny temu, Michał Gdańsk napisał: Te ze zdjęcia są po regeneracji? Niemożliwe, że tak dobrze wyglądają. Jak dbasz tak masz 1 Link to post Share on other sites
_scooby_ 175 Posted January 29 Share Posted January 29 (edited) W dniu 26.01.2021 o 08:54, skwaro napisał: Pasują, BBSy z trochę podobnym wzorem były w S203 Właśnie szukałem tych felg od dłuższego czasu do mojego hawka STi i finalnie dzis znalazłem! Jest jedno ale...musiałem kupić razem z całym autem Edited January 29 by _scooby_ 8 Link to post Share on other sites
Recommended Posts